hoşlandığım kişi beni çok yanlış tanıdıysa durumu nasıl düzeltebilirim (hiç konuşmadık ve şu anda da konuşmuyoruz)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence doğruyu söyle ona
ama konuşmuyoruz benden hoşlanıp hoşlanmadığını da tam bilmiyorum
Doğru tanımasına izin vererek
ama konuşmuyoruz bile nasıl olacak
Samimiyetimiz iliskinizi bilemem nasıl ne konuda nasıl yanlış anlasildin onunda bilemem ama sen normal hayatına devam et sanırım o seni izliyor olur cozer
nasıl izliyo yani
Hissettirmeden kendince acaba yanildimmi gibilerinden
peki bunu nasıl anlarım bunu, benden hoşladığını birde
Zaten sana karşı haksızlık yaptığını anlayınca yakınlaşmaya çalışacak sana yumuşak davranıp gönlünü almak gibi
Sadece bakıyorsa
Baksana farklı bakacak gülümseyip tebessüm edecek ve cesaret bulursa yanasacak
İzle ve gör
Peki göz göze gelince uzun süre bakışmak ve göz kırması ne demektir, birde bu aralar çok bakmıyo
Göz göze gelmesi senden etkilenip dikkatini çekmesi den göz kırpmadı seni onemsemesinden bu aralar bakmaması aranızda üzücü bir şey gecmesinden
Aramızda Bi şey geçmedi ama bilmiyorum belki de arkadaşı benden cinsellik için hoşlandığı içindir
Olabilir bilemem icerigi
Peki beni ben başka şeylerle ilgilenirken gülümseyerek izlemesi? Birde benim arkadaşım onunla aynı sınıfta ve hep onun yanına giderim ve bu bahaneyle onu da görmüş olurum, Bi kere öğretmen sınıftayken ve zil çaldıktan sonra sınıfa girip arkadaşıma hareketler yapıyordum gelmesi için ama o gelmiyordu ve hocayı isaret ediyordu ve sonra bende sınıftan çıktım ve çıksan kadar beni gözlerini kısarak izlemiş, brn çıktıktan sonra arkadaşıma bakmış, neden güldü sence?
Hoca içerde saygısızlık gibimi hocaya algıladı komik duruma düşürdü gibi bakıp gülmüştü belki
Yok hoca zaten birine Bi anlamadığı Bi yeri anlatıyordu sınıftakiler dersi dinlemiyolardı yani zil çalmıştı çoktan
Ozaman arkadaşından işaretle konuşma anlatma cabanizi izleyip komik gelmiş
Anladım peki neden izlemiştir, onun dışında kimse bakmamış çünkü, ilgili olduğu anlamına mı gelir, birde benden arkadaşı benim ondan hoşlandığımı anlayınca bir gün seminer salonunda Onunla beraber oturdular ama normalde çok samimi değillerdir Ben bir kere bile konuştuklarını görmedim, neden onunla oturmayı kabul etti sadece, birde sürekli bakuyolsrdı ve ben ona bakmadığım zaman bana bakarken falan yakalamıştım, amaçları ne sence
Senden etkilendiğini düşünüyordum ama derecesini niyetini bilemem
Peki bir şey daha soracağım onun 2 yıllık bir kız kankası vardı bir ara flört dönemine girmişler denk mi geldi bilmiyorum ama bunlar birden konuşmayı kestiler bir de biz bakıştığımız dönemde ama meğersem Kız bununla birlikte başka biriyle de konuşuyormuş Aslında o yüzden diye söylüyor herkes ama bilmiyorum Tabii ben tam olarak olayı Ama şu an kızın yüzüne bile bakmıyor ve kız bana çok sinirli bakıyor Biz normalde kızla karşı karşıya geldiğimizde birbirimize gülümseriz falan bakarız ama kızla şu an göz göze geldiğimizde hiç bana gülümsemiyor Hatta sinirimi bile bakıyor neden olabilir sence aramızda da bir şey yok zaten olmadı
Burdada sana karşı hislerinin olduğunu hoşlandığının bilincinde öküzün peşinden kosmayip bakmasını yüz vermemesini de senden hoşlandığı için sanıyor oyuzden kıskançlık yapiyor
anladım peki ona karşı hiçbir şey hissetmediğimi ve istemediğimi nasıl hisettiriebilirim, bide sürekli hakkımda konuşuyolar zaten
Onun için biseyler hissediyorsun sen bunu hissetmiyorum gibi yapman çok zor çünkü bu duygular kondrol edilmesi güçtür onun sana hissettirdiği senin hissedip anladığın kadar ama zor da olsa mümkün her daim yokmuş gibi onu farketmemis gibi görmezden gelip yaşamına bakican
hayır yani arkadaşına karşı
3 nuz görüş mesafesi den uzak durucaksiniz bakismalar hareketler ele verir
Aynı anda kalmaktan uzak durcaksiniz yani 3 nuz
öyle yapıyorum zaten ben ama o hep götümün dibinde birden bizim sınıfa giriyo ya da koridorda beni izliyo falan
İşte oyuzden çok zor sen uzak dursanda o sürekli göz temasında tabiki bunu arkadasida görüyor ama sen görmezden gel arkadasi senin onla ilgilenmediğini sanicak tabi o çocukta tabi
evet hatta burdan bi hesap bile açtı isimlerimizi nickname yapmış ama ona en son konuşmamıza ağır şeyler söylediğim için hesabı silmiş ama hala vazgaçmiyo işte ve benim soruma geçen ay biri yorum yaptı bizim dershanedeymiş önceden ama sonra ayrılmış, burada beni görünce de hemen anımış ve yazmış ama burada efekt falan var yani bi kaç kere görmesine rağmen nasıl tanıyo anlamadım, burada da benim ve bi kaç kişinin görüşüne yorum yapmış sadece ve hoşlandığım çocukla ilgili sorduğum bi soruydu büyük ihtimalle, sence o mudur
Olabilir bide şu var biz özelden yazismiyoz bu senin ve benim yazdıklarımızı herkezgibi sitedekiler gibi oda okuyabilir tahte hesapla sıkıntı olursa sil
silerim merak etme peki nasıl fake hesabımdan konuşma başlatabilirim itiraf ettirebilirim falan
Normal tanışır gibi sohbetle başla biraz sohbet ilerleyince kendini ele vericek o olduğuna dair isaretler verir ve kendinde itiraf edebilir ilerleyince sohbet
peki gerçekten oysa bu ne anlama geliyo çünkü seni ilk uzaktan gördüğümden beri çok beğeniyorum falan demişti
Seninle çıkmak sevgili olmak ya da biseyler yaşamak istediği açık demekki
anladım değilse peki
Ortada bir iddia yoksa ya da cinsellik yaşamak falan bilemiyom
tamam başka bı kıza aşırı tatlı demiş şimidi baktımda
Sanırım güzel tatlı herşeyi seviyor yuruyor
aslında söyledikten sonra nokta koymuş tatlı ama umursamıyo gibi :D zaten bi konuşma da geçmemiş
Cevap gelecekmi diye yem atmıştır ama normal erkeklerin tümü böyle iltifatlar eder
anladım çok saol, gelişme olursa yazarım
Ok Side sağolun by
Umarım kalbinize gönlünüze göre gelişir hersey
inşallahh çok teşekkür ederim, şimdi aklıma geldi de arkadaşlarının bana bakması ne demek peki
Onun yanındaki bakıyorlar
evet
Sanırım senden hoslanip ilgisini çektiğini onlarda biliyorlar belki senden ve duygularından bile bahsedebiliyordur arkadaşlarına ama kesin aranizdakileri biliyolar en azından onunkileri
anladım zaten bi şey olmasa bakmazlar di mi
Evet aynen öyle herkes merak içinde kız ona yüz vercekmi kızı tavlayabilcekmi gibi
gerçekten hoşlandığını nasıl anlıcam peki
Sana değer ve kıymet verdiğini önemsediği o sana hissettiginde kendinden fedekarliklarla bunlar ufak yapılacak şeyler değil büyük zahmetli emek verilecek şeyler olmali
anladım teşekkürler
🙏🙏
@sevgiperisi034 şimdi hatirladin mı 😅
Bir sanal vaka daha
sanal olduğunu nereden çıkardın
Hiç konuşmadık diye yazmışsın, ne yazmamı bekliyosun?
hiç konuşmadan sizi nasıl yanlış tanıdı?
çok karışık olaylar oldu ya
bir ön yargı oluşmuş anladığım kadarı ile ki bu olay zamanla sizi iletişim kurarak tanıdıktan sonra diyelim bütün düşünceleri değişebilir.
Nasıl tanıyabilir ki.
Ona istediği her şeyi ver.
Zamana bırak en ıyısı
Evet konuşarak
konuşamam ki
Neden
olaylar çok karışık
O zamn boş ver hiç uğraşma
boş ver hiç konuşma cmxnx
Nasıl yani
çok karışık olaylar oldu ya