Lütfen her detayı okuyun ve yorum yazın lütfenn?

Selam arkadaşlar. Benim erkek arkadaşım var uzun suredir kendisiyle beraberiz. Geçen hafta sonu buluştuk telefonuna bakiyim dedim, baktığımda bir kız buna video atmış. Bu arada bu kizla 2018 yilindan bu yana ara ara konusuyorlarmış. Her neyse Sonra benimki de demiş ki hadi kendine twitterdan sahte hesap aç, ben sahte hesabimla ordan seni takip ettim, yaz bana, baska bir erkek arkadas bulup grup kuralım. Bu arada ikisinden de hesaplari sahte ve kilitli yani gizli hesap. Erkek arkadaşım 0 takipçisi var. Aslında daha onceden de kıza sahte instagram hesabindan yazip, konuşma bittikten sonra engel atiyordu. Biz bu kiz icin daha once kavga etmistik ama aramiz duzelmisti. Yine bu arada daha önceden de benzer bir durum olmus, bu sefer kiz demis ben de bir arkadasimi cagiriyim grup kuralim diye, sevgilim de kullanici adini ver arkadasinin ben yazayim ona senden haberim yokmuş gibi konuşurum demis. Neyse iste, Kız da hesap açmış ama baktim kizin dm si kapali, yani herkes dm atamiyo. Sonra erkek arkadaşım onu takip etmiş, birkaç video göndermiş kıza ama başka birini bulup grup kuramamislar. sonra bakariz , cok fazla yukselemedik diye konuşmuslar. Bugün baktığımda erkek arkadaşım o sahte twitter hesabından kızı unfollow etmis. Sizce sahte hesabından kızın sahte hesabını unf etmesi ne anlama geliyor?
Lütfen her detayı okuyun ve yorum yazın lütfenn?