Benim 3 yıl önce sevgili olduğum bi çocuk vardı uzakta olduğu için buluşamamistik telden konuşuyorduk görüntülü konuşuyorduk çoğunlukla ondan önceki çocuk beni aldattı üzdü diye bununla konuşmaya başladım eskiside öğrenince konusmicaksin dedi vs oraları uzatmicam bi süre sonra bu çocukla sevgili olduk iyide gidiyordu denilebilir ama ben bundan ayrıldım bi süre sonra eski sevgilim kafamı karıştırıyor diyerek oda bana bi sürü hakaret etti küfür etti o**ospu falan dedi annem bile duydu hatta telefonda dediğini beni aldattın dedi oysa ben ne onunla devam edip nede eskisine donmicektim eskisiyle de hep olmaz affetmem seni diyerek konuşuyordum sorum şu ben bunun ahını almışmiyimdir oda bana hiç haketmedigim şeyler söyledi hatta ayrılırken bundan sonra kızların asklariyla gururlarıyla oynicam sen sebep oldun demişti şimdi ben bu çocuğun ahınımı aldım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Her şeyi yanlış anlamış, hak etmediğin küfürler edip hakkına girmiş, Senden helallik alması lazım. Söyliyceğim bu
Haklısın 3 senedir ses seda yok hatta numara değiştirdi numaranı dagiticam diye tehtit bile etmişti eski sevgilime söylemiştim o konuşmuş sözde demişki onu korkutmak için blöf yapıyor rahat bırak kızı yazma kıza demiş sonra bıraktı pesimi yazmadı daha
Arayıp duruyodu farklı numaralardan hesap vereceksin diye sonra kesildi
Kafayı yemiş valla
Sorarsan ikiside hakkıma girdi ikiside beş para etmezdi birbirlerini arayıp konuşmuslsr hatta yok işte görüşücez senle yok işte videon varmış onda falan dedi bana bu bende gidip eskisine ne videom var sende ne dedin ona dedim öyle şeyle uğraşmam ben beni tanımıyomusun bana dönucegini anladı aramızı bozmaya çalışıyor anlamıyormusun gerçekten falan filan dedi baya karışık durumlar oldu yani ikiside aynı şeyin laciverti
İkiside hakkına girmiş. İyi kurtulmuşsun şimdi.
İkiside beter olsunlar hakkım helal değil onlara
Sen bilirsin , edip etmemek senin hakkın.
Allaha havale ettim ben onları ne diyim
Bundan sonraki hayatında umarım mutlu olursun, iyi geceler 🫂
Teşekkürler umarım peki bişey sorucam
Buyrun
Sence ondan önceki eski sevgilimmi aramızı bozdu yoksa o ben ondan ayrıldım diye böyle bişeymi uydurdu videon varmış onda diye eskiside ss atmıştı ne var ne yok at bakalım yazmış ona yoksa ikisi bir olup bana oyun oynamış olabilirlermi
1. İkisinin bir olduğunu sanmıyorum,
2. ayrıldın diye böyle bir şey uuydurmak erkek işi değil, tabi bu çocuğu bilemem
3. Eğer eski sevgilin , o zamanda sevgili olduğunu çocuğu tanıyorsa , bozmuş ola bilir.
Ama bu terkettigim sevgilim bana saydirip saydirip x e de selam söyle diyip güldü öncekinin adını dedi yani
Eski sevgilin gidip her şeyi söylemiş ola bilir
Ya bu ondan önceki x biz sevgiliyken konuşmak istiyodu bende sevgilime söylerim diyodum git söyle konuşmak istiyormus de falan diyodu yazma diyodum yinede yaziyodu bende en son benim buna bunun numarasını verdim rahatsız ediyo ara konuş diye ben ayrılıncada gitmiş bunu aramış sözde aç telefonu lan diye küfretmis öyle başladı olay buda karşılık verince yok işte ben gelicem oraya görüşürüz seninle demiş bu aldatana
Ne gibi her şey telefonda konuşmuş olabilirler aradım acmiyo korktu heralde falan diyodu bu beni aldatan bunu beni rahatsız etmesin diye aramış sözde ben ayrıldıktan sonra
Valla her şey ola bilir. ama sen artık düşünme bunları, geleceğe bak.
Eskisini aldattı diye terk ettim intikam almış olabilirmi bu beni rahatsız etmeyi kesince bi süre bu x dediğimle konuşmaya devam ettim ben konu açılınca y yide onuda seviyodun falan diye onun adını söylüyodu arada ama arkadaş olduklarını düşünmüyorum hiç nedense
Kafam karıştı. Bilemiyorum valla
Gerçekten kafa karıştırıcı ikiside hazmedemedi sanırım aldatan çocuk terkettigim için bi süre hazmedemedi bence bu digeride aldattığımı sandı onunla o yüzden hazmedemedi
Anladığım kadarıyla 3 yıl geçmiş, kafaya takamaya değmez. Fakat şunu söyliyim arkadaş olduklarını sanmıyorum.
Yaptığım en büyük hata o aldattiktan sonra onunla konusmakti bide bana o diğeriyle ayrıldıktan sonra düzgün kişilerle konuş sevgili ol üzülmeni istemem diyodu p*slik zaten aldatmissin senin kadar uzemezdi kimse
Bencede ama o zaman hazmedemediler gibi geliyor anlaşmış olma ihtimalleri var arada
Anlıyorum
Az üzülmedim kusura bakma bu aldatandan sonra kimseyi sevip güvenemedim 3 yıldır kimse yok
Digeriylede çıkmak büyük hataydı onuda yara bandı yapmış gibi oldum seviyorum diyerek kendimi kandirdim
Senin hayatın senin bileceğin iş. Fakat şunu söyleye bilirim güvenilir insanlar çok fazla var. Ama pisliğin içinde bulmak zor.
Haklısınız neyse iyi geceler çok soru sordum
Zevkti, iyi geceler 🫂
Kızım ne bu böyle roman yazmışsın kim okuyacak bunu
Yani yanlışın var ama o da abartmış
Eski sevgilim buna demişki bende videosu var oysa onunlada buluşamamistik biz buda buna yazmış ne var ne yok at bakalım diye bende gidip eskisine sordum ne dedin sen ona ne videosu dedim ben öyle şeyle uğraşmam bilmiyomusun bana dönucegini anladı aramızı bozmaya çalışıyor anlamadınmi gerçekten falan dedi
Allah allah
Vallaha benim kafam da karıştı
Sence ikisi bir olup oyunmu kurdular yukarıda konuştuğum arkadaşa yazdıklarımı okurmusun
En iyisini yapmışsın reis valla hiç kafana takma bunları sen önüne bak
Sen kendi düşünceni söylermisin
Sence aralarında anlaşmışlarmidir o zamanlar
Sanırım kendilerince intikam almak istediler
Yani bı anlaşma var gibi dediğin de. haklisin demişler. biz bunu yapalım sen şunu yao bem bunu
İkimizde ofkemizi alalım
Sanırım sonra o beni aramayı kesti farklı numaralardan arayıp aldattın beni hesap vereceksin diyip duruyodu eskisine söylüyodum güzelim söylermisin o çocuğa bana yazsın diyodu sonra aradım açmadı lavuk korktu heralde falan diyodu sonra dediki konuştum o seni korkutmak için böyle söylemiş blof yapmış korkma yani dedi sonra o bidaha aramadı bi süre bu aldatanla konuştum ama ben ama olmadı dönemedim maalesef en son oda saygısını bozdu engelledim dahada konuşmadım
Sen elinden geleni yapmışsın çocuğum kendini suçlama boş ver onların suçu kendileri sana yapmışlar sen önüne bak takılma
Aldatan intikam almak istedi böyle yaparak intikam almış oluyo sözde ama aldatarak canımi yaktı asıl diğerinin gitmesi bidaha aramıyip sormaması umrumda bile değildi
O kadar safımki o zamanlar acaba hangisi doğru söylüyor diye sorgulamistim bile aralarinda anlaştıkları aklıma bile gelmemişti
Çocuğum safsin güzelsin bunlara can sıkma önüne bak okuluna akademik kariyerine önem ver 3 5 canım uğraşma benden sana tavsiye
Hata bende keşke öyle saçmalıklar yapmasaydım onunlada sevgili olmasaydım diğeri aldattiktan sonra ona onun numarasıni verdim işler karıştı bilerek kendi ayağıma sıktım
İnsanları hataları büyütür unutma bunu
Sence içlerinde kalmışmidir bu yaptıklarım
Yara olmusmudur yani
Olur ileride merak etme sen sıkma canını buna okuluna bak yaşın küçük herhalde daha
Hayır 24 yaşındayım o zamanlar 21 dim
Hee uni falan okudun mu ne okudun
Ne alaka sadece yeni yeni düşüyor jeton sanırım
Okumadım
Alakası yok hani oraya önem ver diyecektim bunlarla kafanı doldurma diyecektim
Ya öylede sadece üzülüyorum ikiside nasıl p*slik çıkabilir bide benim ondan sonraki bana görüntülü konuşurken bile çok güzel bakıyodu ağlamıştım konuştuğumuzda üzülüyodu ağlarken hadi diğeri aldattı beni üzdü yeterince bu nasıl böyle çıktı anlamadım
Aldatan parmağım kesildi dediğimde dalga geçmişti bide iciyodu sürekli zaten ortamcı diğerine kestim demiştim aramıştı hemen nasıl kestin niye dikkat etmedin diye onda bile çok üzülüyodum ya
2 erkek yan yana gelirse bu olur işte muhabbet edesin varsa hesabı açayım burdan gir çık zor oluyor
Yok artık uyicam sadece fikrini sormak istedim ben şimdi bunun ahını aldimmi aldattı sandı ya beni
Yoksa rahatmi olmalimiyim ahını almış oluyomuyum olmuyo diyerek ayrıldım çünkü seviyorum diye kandırdım kendimi oysa umrumda bile olmadı o gittikten sonra aldatandan sonra toparlanamsdim kolay kolay
Aldın hadi uyu rahat rahat boş ver bu malları
Peki helallik istemelimiyim
İsteme çocuğum boş ver onlar senden istesin yavrum uyu hadi boş ver bunları
Onlar istemez karaktersizler çünkü neyse teşekkür ederim cevaplarınız için iyi geceler
Allah bi gün hesabını sorar inanıyorum
Sorar Allah sen kafana takma haydi hayırlı geceler sıkıntın olursa yaz yoruma
çok uzun yaaa
Cevap verme zahmetinde bulunma o zaman
okumam yazmam yok sen kısa ca anlatsan bana