- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değilim yeterki insan olsun medeni durumu beni ilgilendirmiyor evlenmiş boşanmış insan olan insanlara ihtiyacımız var sıfır bekar insanlara değil belli bir yerden sonra tahammül seviyesi çok düşüyor böyle gerçekten sana yardımcı olacak bir şeyler kazandıracak birini arıyorsun diğer türlü heves heyecan zaten.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
boşanmış birinin bence bir ya da birkaç erkekle seks yapmış kadından farkı yok gibi. yani bir kaç erkekten boşanmış kadın birkaç erkekle seks yapmış kadın gibidir b ana göre. burada "adalet" önemlidir. hani diyorlar ya bakire kızla alfa erkek ya da bakir erkekle kaşar kız.. ben bu denkleme katılmıyorum yani bakir erkeğe bakire , alfa erkeğe kaşar kız adaletli olur.
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen mesela bn hiç kimseyle bir şey yapmadım ama o boşanmış
Soran+1 yılAma şöyle birseyde var eski ilişkilerinden bekardi çoğu ama sayısız kızla yatip kalkmışlar nasıl bulacaz bakir erkeği
Soran+1 yılBir tane çocuk vardı ama acayip hoslaniyordum olmadı hala aklımda mesela ona sordum ilk yok dedi sonra baya baya yatıp kalkmis ve bekar yani
- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet aşıksam evlenirdim tabi ki. bu yüzden de benim için aşık olmak önemlidir yani daha önce kaç kişi ile evlendiği benim için önemli değil. o kişi ile anlaşıyorsam ya da aşkından eminsem ayni güveniyorsam ben evlenirim her türlü. ama duruma göre de değişiyor. bu. yani eğer anlaşamıyorsam zaten evlilik yapmasa bile sevemeyeceğim için evlenmezdim.
00 Yorumla
+1 yıltercihim değildir Çünkü ben daha önce bir evlilik yapmadım
Dolayısıyla Karşımdakinin de benimle denk olmasını isterim
Çünkü Anılar eski yaşanmışlıklar beni ürkütür
Çünkü kıskanç biriyim Ben bunu kaldıramam
01 Yorumla
Soran+1 yılBnde kıskancım ama bazıları eskiyi hatırlamaz yeni birini bulunca
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen genelde evlenmeye karşıyım özellikle ikinci evlilik denemelerine
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılNeden karşı olayım.
Hata insanlar içindir.
Hata yapmayan insan birşeyleri göze almamış insandır.
Risk almamış insandır.
Takilmam herkes kadar.
Sadece önemli olan;
Ne kadar mutlu olmak istiyor, sevgiye - aşka ne kadar önem veriyor ve bunu ne kadar gösteriyor.
Fiile ne kadar dokebiliyor.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Boşanma sebebi önemli. Hasta bir insanla ne evleneceğim. Bakarım mesela. Kız gitmiş sapık ruh hastası psikopatla evlenmiş aytılmış. Evlenirim neden olmasın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden boşandigini ögren medeni birsekilde bosanmişmi onu ögren çünkü sanada karsi ayni davranista bulunabilir, nedem bosamdigini hem ona sor hemde dogrulamak icin mahalledeki kadinlara sor,
00 Yorumla Boşanmış biriyim ve bekar ama günümüzde çoğu kadının mallığına katlanmaktansa boşanmış, yaşı büyük veya yabancı bir kadınla tanışmak ve evlenmek daha mantıklı.
05 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle gerçekten boşanmış mı ona bakarım.. Boşanma sebebine, çocuğunun olup olmamasına ve eski eşiyle iletişim kurmasını gerektirecek bir durum olup olmadığına bakarım.. Sonrasında da vazgeçerim..
00 Yorumla
+1 yılEvliliğe genel olarak karşıyım buna rağmen niyetim ciddi bir şekilde sevgililik icra edebiliriz
00 Yorumla
+1 yılBoşanmış biri olarak buna karşı olursam kendimle çelişmiş olurum. Zaten hiç evlenmemişken de karşı değildim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Ortada bosanmis ogrenip ayni hatalari yapmayacak olabilir ya da ilski yurutemeyen fevri biri olabilir
00 Yorumla
+1 yılevlenenin pişman olmaması imkansız. boşanmış biri hiç evlenmemiş birine bulaşmamalı bence.
06 Yorumla
Soran+1 yılNiyeki anlamadim
- +1 yıl
nasıl niye ki ya. en basiti o her şeyi yaşamış, şimdi boşta diye sana geliyor. sen her şeyin ilkini evlilik, balayağı vs ilk yaşarken o tatmış olacak o duyguları. hele de çoluk çpcuğu varsa zaten asıl ailesi olarak kalmaya devam edecek o karı da çocuk da. iğrenç bir şey
Soran+1 yılYok çocuğu 1 buçuk sene evli kalmis ama souttun şu an 😂😂
- +1 yıl
ya bırak, gitsin kendi gibilerle ilişki yaşasn. emin ol kendisi bile boşanmış kadın istemez.
Soran+1 yılAynen istemiyor zaten bn onceden Nisan attım bna onceki herşeyi soruyor ve kiskandihini söylüyor düşün boşanmış olsam yok derdi
- +1 yıl
ne kadar kötü ya böyle biriyle ilişki ihtimalinin olması bile. insan kendini kullanılyor gibi hisseder
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Değilim He ama neden boşanmış o konuda benim için önemli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük konuşmamak lazım ama ilk tercihim olmadığı kesin
00 Yorumla
+1 yılYani istemem büyük konuşmak da istemiyorum ne büyük konuşsam geliyor başıma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğu yoksa bir şans verilebilir.
Çocuğu varsa çok fazla sorumluluk almış olun.00 Yorumla Neden karşı olunsun ki.. . sadece boşanma sebebi önemli..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. neden boşandığına bağlı, eğer evleneceğim kişi kötü bişey yaptığı için boşandıysa evlenmem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik düşünecek aşamaya geldiysem tabii ki evlenirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen boşanmış olgun biriyle ilişkim oldu ve fazla yürümedi.
Çok yaş farkı sorunsal oluyor bi zaman sonra014 Yorumla
Soran+1 yılBnimde şu an var arada 10 yaş var kararsızım
Cevap sahibi+1 yılŞimdi olumsuz bişi desem aklında soru işareti bırakmak istemem, susup bişi demesem yakışır olmaz..
Bence ideal yaş aralığı 7 fazlası ileride sorun oluyor
Soran+1 yılAynen haklısın ama bnim iliskilerimde genelde 3, 5 yaş oluyordu bu çok fazla oldu ama belli etmiyor bakımlı biri kültürlü ve maddi durumu çok iyi
Cevap sahibi+1 yılPeki mutlumusun
Soran+1 yılYani genelde mutluyum ama geleceği düşündüğümde moralim bozuluyor yaşı büyük ayrıca dul annemler onaylamaz bnde bir Nisan attım ama evlenmedim
Cevap sahibi+1 yılTabi maddi gelecek önemli..
Ama huzur ve mutluluk olmadığı zaman bı şeyin tadı olmaz..
Bence içinde olumsuz kaygıların varsa dönüşü olmayan hata yapma iyi düşün taşın.
Maddi manevi çocuk vb kategorilere ayır olumlu mantıklı cevap bulana denk evlenme..
Soran+1 yılAynen doğru diyorsun of düzgün biri yokki işte bu diyeyim
Cevap sahibi+1 yılYani düzgün biri diye yok düzgün birini bulamamak.
maalesef kötü insanlarımız iyi insanları görünmez hale getirilecek şekilde zedeledi
Önemli olan kötü insanların içinde iyi insanla karşılaşmak.
Dediğim gibi yaş problemi yok mutlu isen düşünmeden evlen, dediğine göre efendi temiz, maddi durumu da yerli yerindeymiş
Soran+1 yılYani öyle ama of valla kafam çok karışık aslında sadece onunla birşeyler yaşadığım için kendimi mecbur hissediyorum sanki yaşadığım şey ilişki değil yanlış anlama kafamda aklımda başka biri vardı oda afedersin kim varsa yatmış kalkmış güya bekar Allah'ım nereye dönsem dikenli yol😏
Cevap sahibi+1 yılKalbinin sesini dinle diyecem çok klişe, kafa ile düşün diyecem kafa karışık, bence kendine uzun bi süre yanlızlık tanı, o kişiye olanlardan bahset eminim dediğin gibi biri ise o seni anlıyacak. Sende o zaman vakti düşün, artıları eksileri tart, ve doğru kararı ver. Yani başka yolu yok tek yol bu
Soran+1 yılTeşekkür ederim bı düzgün yorum yapan çıktı sonunda
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah ne demek , her şey gönlünce olsun arkadaşım 😊🙋♂️
Soran+1 yılTeşekkür ederim seninde insallah kardesim 😊😊
Cevap sahibi+1 yılEyvallah inşallah hayırlısı diyelim 🙏🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmışsam evlenirim diğer türlü kıskanıyorum eski kocasıyla yaptıklarını
04 Yorumla
Soran+1 yılBnde oyleyim ya dün sordum dalga geçerek cok kişiyle oldum dedi sonra yok valla sadece eski karımla dedi resmen kıskançlıktan başıma ağrı attı
- +1 yıl
Sevmek yetmez hayatının geri kalanında hiç aklından çıkmaz
Soran+1 yılValla bilmiyorum ya insan ister istemez düşünüyor ya
- Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.
+1 yılcocuk yoksa cok kısa süreli ise değilim. bu evet diyenler evliliği sadece seviyorum aşığımdan ibaret sanıyor herhalde
00 Yorumla
+1 yılAşıksam evlenirim ama ben hiç evlenmedim ilerde sorun yaratır mı diye de düşünürdüm
20 YorumlaNeden karsi olsun ki insanlar ask sevgi varsa hersey mumkun
00 Yorumla
+1 yılAsla dememek lazım ama istemem.
12 Yorumla
Soran+1 yılNiyeki
- +1 yıl
Eşit olmak isterim. Benim ilk evliliğimse onun da ilk olmalı.
+1 yılEvlenirim ama şartim var bi tane sadece
07 Yorumla
Soran+1 yılNedir
- +1 yıl
Takip et beni yazayim sana, burdan yazamam
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılÖzelden cevap vermiyorum üzgünüm
- +1 yıl
O zaman sen kaybettin, ozelden kimsenin canini almiyoruz. Klasik türk kızından farkin yokmuş zaten. Tribiniz, kompleksiniz her yerde. Bundan dolayı sevemiyorum türk kızlarını.
Soran+1 yılValla ozellden yazablar genellikle sapıklık yapıyor oyuzden sen yapiyorsun demiyorum sadce konuşmayı tercih etmiyorum bnim için hep boyledir
- +1 yıl
Peki
+1 yılSuanki halim ile evlenmem
021 Yorumla
Soran+1 yılNe varmis halinde 🤣🤣
- +1 yıl
Kendimi seks yapmaya tutuyorum bir kere yaptım ve ne bilim dul birisiyle bu yüzden istemem galibs
Soran+1 yılDul biriylemi yaptın
- +1 yıl
Sevgilimle
Soran+1 yılHerkes yapıyor normal artik
- +1 yıl
Ama ben bir kere yaptım
Soran+1 yılDaha devamı gelir bnce
- +1 yıl
normallik herkesin yaptığı değildir aslında bana göre 20 yıl sonra lgbtq olmayan bir azınlık kalacak 20 yıl sonrasının normali böyle olacak. geçmişe gidersen 20-30 yıl öncesinin normali "evlenmeden seks yok" gibi görünüyor.. peki gerçekten normal ne? bunu ancak insanın kendi doğasını anlamasıyla mümkün olması söz konusu. zihinsel insan için bu uzun bir yolculuk.. hayvanlar doğalı yaşıyor zaten tanrı aklıyla.
- +1 yıl
Bencede öyle sanırım ama sevgilim yok bakalımm
Soran+1 yılYasin daha küçük 30 a kadar çokkk olur sen istemesende
- +1 yıl
Hahahahah sonra jigolo olmayalım
Soran+1 yılİyyyy 🤮🤮olum miden kaldirirmi
- +1 yıl
Ya ne bilim gören herkes cok beğeniyor zorluyorlar beni
Soran+1 yılVahşi cazibeli senj 🤣🤣
- +1 yıl
Hahahahah 🙃🙃🙃
Soran+1 yılYuh ne alaka kötü birsey yazmadikki
- +1 yıl
Bence haklı ozele geçemiz lazım
Soran+1 yılSaçma sapan konuşmayın ya ne özeli kardeşim
Soran+1 yılTobe tobe ne aldın bn ona özel bir şey demedim ki kendi yaşadığını söyledi bnde yorum yaptım yemin ederim saçma sapan düşünceniz var
Sevgilisinden ayrılanla pek farkı yok
04 Yorumla
Soran+1 yılYani bncede şu an dışarıda bekar görünümlü ama sayısız kişiyle yatan çok
+1 yılBu seneye kadar karşı değildim
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası evet, evlenmem.
00 Yorumla
+1 yılEski evliliği peşini bırakmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değilim seversem evlenirim
00 Yorumla FB oluyor genelde onlar ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük konuşmamak lazım.
00 Yorumla Aranızdaki uyuma bağlı
00 YorumlaDeğilim ne var bunda
Anlaşamamış bitmiş sonuçta00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBosananlar insan degilmi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir tabi neden olmadın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılyani olur evet cocuk yoksa daha gUel olur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Seven insan evlenir
04 Yorumla
Soran+1 yılYani sevgi yok suanlik
Soran+1 yılFiziksel yakınlaşma var
Evlenirim, boşanınca ne oluyormuş sanki
04 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok iyi biriyse seversem evlenirdim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çocuk varsa evet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılKafalar uyuşursa olabilir
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır değilim. Eşim bakire değildi yani mevzu oysa
017 Yorumla
Soran+1 yılSenin esinmi
Cevap sahibi+1 yılEvet benim eşim
Soran+1 yılPeki daha önce soylrmismiydi
Cevap sahibi+1 yılEvet söyledi. Her şeyi konuşup öyle evlendik. Sorun etmedim hiç
Soran+1 yılHe iyi bari olmuş sonuçta yapacak bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılÖyle tabi. Benden önce olan olmuş. Beni ilgilendirmez. 3 kişiyle ilişkiye girmiş toplam
Soran+1 yılÇok pardon ama çok deilmi
Soran+1 yılSen yapmismiydin peki
Cevap sahibi+1 yılYaptıktan sonra 1 de 3 de aynı. Evet bende yaptım
Soran+1 yılAma öylede ne bileyim erkekler pek istemiyor
Soran+1 yılMesela bnim hoslandigim biri vardı bekar hiç evlenmemis ama çok kişiyle yatmış bna dediki bn bakire olmayan kızla evlenmem dedi bnde madem sen yaptın neden istemiyorsun dedim oda tamam buyuk konusmayayim bir kişiyle yapmışsa kabul ederim ama birden fazla olursa asla dedi bnde bn hiç yapmadım dedim
Cevap sahibi+1 yılSen bakire misin?
Sana onu diyen erkek şrefsizmiş. Kendisi yapıp yapıp neymiş bakire istiyorummuş. Yok bir kişiyle olursa olurmuş. Ona s.. git diyeceksin kısaca.
Soran+1 yılEvet bn bakireyim ama o bakir değil işte öyle dedi ama saçma yani
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir adamla muhatap dahi olma. Kendi yattığı kişiler de sonuçta şu an birilerinin karısı olacak. Böyle iğrenç bir düşünceye sahip birisi ile ömür geçmez
Soran+1 yılAynen valla haklısın zihni bozuk işte
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Böyle tiplerden uzak dur. İleride hayatı zehir eder sana
Soran+1 yılAma onun istediği gibi biriyim yinede sorun olurmuki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden böyle dusunurlerki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,8b cevap paylaştı. çocuu yoksa bence sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır çünkü ben de öyleyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan olması önemli seversem neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet. 9 yıldır da evliyim
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılInsanın başına her şey gelebilir
00 Yorumla
+1 yılKarşı değilim
00 Yorumla
+1 yılDuruma Göre Değişebilir
00 Yorumla
+1 yılYo degilim
00 Yorumla
+1 yılDeğilim.
00 Yorumla
+1 yılEvet karsiyim
00 Yorumla
+1 yılYok karşı değilim.
00 Yorumlaevet, bekar ve çocuklu ise daha da karşıyım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılDeğilim
00 Yorumla Hayır
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler