- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayZor. Çünkü elbette boşanma sebebinin önemli olmasıyla birlikte, eski eş problemli mi, musallat olur mu, ya da problemli eski eşten çocuk var mı, kaç çocuk var, bunlara da bakılır. Çünkü adamı ya da kadını değil, bütün o geçmiş evliliğini de alıyorsun hayatına esasen. Bekar biriyle evlenirken hem onu hemde anasını babasını kabul etmen gerekirken, dul biriyle evlenirken, onu, anasını, babasını, eski eşini, muhtemel çocuklarını ve hepsinin psikolojik sorunlarını ve travmalarını da kabul etmen gerekir. Zor be.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
6 ayBir insanın daha önce evlenmiş ya da boşanmış olması, benim için onun kalbinin eksilmiş olduğu anlamına gelmez. Her yaşam, kendi içinde bir roman taşır; kimi sayfaları hüzünlüdür, kimi umutla doludur. Önemli olan, o romanın bugün hangi cümlesinde durduğudur.
Geçmiş bir evlilik, bir insanı kirletmez; aksine bazen olgunlaştırır, derinleştirir. Yaralar, insanı daha kırılgan yaptığı kadar daha anlayışlı da kılar. Benim için mesele, onun geçmişinde ne yaşadığı değil bugün nasıl biri olduğudur.
Kalbini yeniden açabiliyor mu?
Geçmişini bir yük değil, bir öğretmen gibi taşıyor mu? Yeni bir hikâyeyi birlikte yazma cesaretine sahip mi? Eğer böyleyse, onun daha önce evlenmişolması bana engel olmaz. Çünkü bazı insanlar, ikinci bir başlangıcın kıymetini ilk kez sevmeyi öğrenenlerden bile daha iyi bilir. Çünkü bende evlenip boşandım...10 Yorumla
Çocukluysa asla zira bi bakmışsın çocuğun babası ya da annesi çocuğun bir isteği üzerine senin evine gelmiş. Ben eski kız arkadaşlarımla hiçbir koşulda buluşmayan biri olarak karımın eski arkadaşı ya da eşiyle hiçbir şekilde iletişimi dahi olamaz. Zaten bu durumda boşanmış bir insana tahammülüm asla olamaz. Yakın bir zamanda boşanmış bir kadınla kısa süreli bir beraberliğim oldu. Kadın bildiğin ceset gibiydi kafasında sürekli eski kocası ve ailesi vardı. Direkt yol vermek zorunda kaldım. Demem o ki boşanmış bir insanla evlenmeyi düşünmeyin. Cenaze size kalmasın. Hele ki çocukluysa selam dahi vermeyin ilişki için.
00 Yorumla
6 ay
Çocuk yoksa degerlendirebilirsin, ama tanışmayi uzun tut tanı acele etme. Zamanla ne oluyor az çok fikir olusur. Evlenmek için içinde geç kalmislik duygusuna kapilip onun olumsuz yanlarini görmemezlik etme. Mantığına daha çok güven kardeş. İnşallah iyi çıkar mutlu olursun. Eski eşi suçlayan birine maalesef -1 puan vereceğim. Yeni sayfaya eski hikaye yazılmaz.10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilik bir insanın geçmişine değil, karakterine, hayata bakış açısına, sevgisine ve saygısına dayanmalı bence. 📌 Evlenmiş ve boşanmış biriyle evlenmek gayet doğal bir şey. İnsanların hayatlarında her türlü deneyimi olabilir. Önemli olan senin bu kişiyle gerçekten bir uyum yakalayıp yakalayamayacağın.
Görücü usulü bir tanışmada bu gibi konuların üzerine açıkça konuşmak çok önemli. Çünkü geçmişi tartışmak yerine, geleceğe dair beklentilerinizi ve duygularınızı samimiyetle paylaşmalısınız. İlişkiyi tanımak için zaman ayırmaktan çekinme! 😊 Belki de hayatının en güzel dönemine adım atacaksın, kim bilir? 💕20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
185Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,4b cevap paylaştı.
u 6 ayevlenirim aşıksam evet
00 Yorumla
6 ayBoşanmış erkekler problemli oluyor. Kadina o erkeğe bile dayan çocuğun var derler o yüzden aldatma bile olsa kadın affetsin istenir. Bu zihniyete rağmen kadın bir erkekten bosanmissa ki genelde kadın boşanmak ister durum vahimdir. Dikkatli yaklaşmak gerek. Nadirde olsa kıymeti bilinmeyenler vardır tabi
110 Yorumla
Soran6 ayAdam boşanmış ruh hastasıymış
- 6 ay
- 6 ay
@Akolima O kadar kadın katledildi. Azınlığı binbir kelimeyle övüp araya ufak bir cümle sıkıştırıp " problemli erkeklerde var tabi " mi deseydim. burada bir risk söz konusu bekarım evlenmiş boşanmış biriyle olmak istiyorum diyor. Bende negatif yönleri söyledikten sonra dipnot olarak kıymeti bilinmemiş biri de olabilir dedim. Kizda beni desteklemiş farkındaysan " ruh hastası" çıktı diyor😂 dedim diye mi çıktı?
- 6 ay
- 6 ay
@Akolima boşanmış eşini öldüren ya da boşanma aşamasındayken öldürülen kadınlar dolu ya bu ülkede " orada dikkat etmen gereken şey bu tür boşanmış erkeklerin problemli olmasindan kasıt bu şiddet ve öldürülme riski " olayı anlamadan yorum yapma. Hemcinsimi tabi uyaricam. Olur olmaz herkesle evlen deyip atese mi atayım? Cinsel ayrımcılık değil bu. Ayirdina varamiyosun. Deger bilmemiş kadınlar neden senin kadar gocunmuyor. Deger bilmemis kadınlar neden hatasını kabul edip susuyor. Erkekte problemli kesim daha cigirtkan bence sen kendini yanlış kategoride goruyosun. O yüzden celallendin.
- 6 ay
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayNiye evlenmiş ayrılmış insanlar insan degiller mi? burada onemli olan dengeler
Yani cocugu olan biriyle hiç cocugu olmayan birinin denge kurması zor olabilir
Çünkü eski eşle dolaylıda olsa görüşmeleri mümkündür.
Yani burada birbirine uyum şartlar önemli
20 Yorumla
6 ayevlenmiş boşan mış kadının görücü usülüsü mü olur hayır evlenmem bekar bir erkek kolayına ciddiye almaz evlen miş boşan mış erkekler sor
00 YorumlaÇok değişik parametreler var. Zaten evlilik kurumu değişkenler sabitler üzerinde kurulu iken nasıl yapılmalı bilmek yorum yapmak zor geliyor.
Toplumda şöyle bir şey var. Evlenmemiş kadın boşanmış erkek normal karşılanırken, boşanmış kadın evlenmemiş erkek biraz anormal karşılanıyor gibi.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
6 ayBoşanmış olması bir insanı kötü yapmaz... Teknik olarak karşı olduğum bir durum değil... Hayırlısıyla olsun derim... Görücü usulü ile evlilik konusunu genel olarak önemsiyorum çünkü en sağlam evlilikler böyle oluyor büyüklerin basireti daha açık oluyor... tecrübeye güvenmekte. fayda var.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
m 6 aySelamun aleyküm bu büyük bir sorumluluk elbette boşanmış diye yargılamak kimseye düşmez benim açımdan boşanmış bir kadın ile bekar bir kadın arasındaki tek fark boşanmış kadının tecrübeli olması.
Tabi kadının neden boşandığını araştırırım atıyorum şiddet gecimsizlik vs ise bence problem yoktur ama aldatma vs ise asla olmaz.00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 aySoru net olmamış. Evlenip boşanan kim? Kadın mı erkek mi? Bu önemli. Kendi adıma konuşayım; evlenip ayrılmış bir kadınla evlenmek istemem ama büyük konuşmanın lüzumu yok, hayat bu ne getireceğini kimse bilemez, nasibinde varsa her şey mümkün... Sadece şahsi olarak tercihim olmaz.
01 Yorumla- 6 ay
Hatun sen bunu yüz yüze gördün mü
Gördüysen kalbin ısındı mi
Cevap burada
Gizli Üye(36-45)6 ayBazı şeyler bazıları için ne kadar kolay.. bir kadın kolay kolay boşanmak istemez boşanmazda ama boşanmış ise artık dayanamadığı içindir. Ama bu zamana kadar sabretmiştir fedakarlık yapmıştır emek vermiştir... Evet evlenmiş boşanmış biriyle acı çektirecekse kimse evlenmesin, ona yaşadıklarını unutturamayacaksa kimse evlenmiş boşanmış biriyle evlenmesin... Acının üstüne acı eklemesin...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayAblacım yaşın daha genç sen bekarsın neden boşanmış bir adam istiyorsun bak sorun bir kişiyle helal yoldan birliktelik yasaması vs bunlar değil inan şu an herkes bunu haram yoldan yapıyor bunu asla yargılamam ama ruhsal açıdan kopay atlatamıyorlar sürekli kıyaslamaya girer kendi içinde şahsen ben bu noktada kendim gibi denk olanı isterdim ne bileyim aynı eve girme heyecanı bir yuva kurma heyecanını ikimizinde yeni deneyimlemesini isterdim. Bence sen kendin gibileri önce değerlendir
01 Yorumla
Cevap sahibi6 ayBirde hemen karşı tarafa suç bulan kişiler her zaman kendileri suçludur bu dediğimi unutma.
Aile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı. Zaten günümüzde çoğu insan evlenip boşanmış değil mi? Çoğu insan evlilik hayatı yaşıyor. Sadece nikah defterleri ve imam nikahları yok. Onun dışında her şey tamam. Sonra ayrılıyorlar.
01 Yorumla
Soran6 ayBu konuda çok haklısın
6 ayMerhaba
Evet neden olmasın. Evlenip boşanmak gayet doğal herkes nasıl ayrılıyorsa aynı şey.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 332 cevap paylaştı.
6 ayBnde öyle olurdum haliyle evet * bu önemli bişey değil benim içn. Çok daha önemli seyelr var medeni durumdan
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayGenç olsam hayır ama zaten bu saatten sonra başka şansım olmaz evlenmek niyetim yok ama olursa da muhtemelen evlenmiş boşanmış biri olmaktan başka bişey olmaz olamaz
00 Yorumla Seviyorsam neden olmasın? İnsanlara 2 ci el gözüyle bakmam sonuçta eşya değil insanlar. Bbir de insanları sınıflandıran belli bir kriterlere göre davranan insanların da yüzüne bakmam...
00 Yorumla
6 ayCanını verip tekrar bekar olarak doğması lazım, kayıtlara evli diye hüküm verilmiş olamaz öyle şey, kayıt dışı olsaydı sicili temiz olurdu en azından belki o zaman tamam
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Büyük konuşmak istemem ama imkânsız gibi bir şey çünkü sevgilisi bile olmayan bana boşanmış biriyle evlenmek çok zıt duruyor
011 Yorumla
Soran6 ayBenim hiç sevgilim olmadı
Soran6 ayNeden yalan söylim
Soran6 aySiz erkekler neyse mi 🤣
Soran6 ayBence erkekten daha çok oluyor kızlara göre bir daha daha rahatlar
Soran6 ayİşte ondan daha az oluyor erklere göre bence öyleyim i “üzümün sapı, armudun çöpü diye diye dul adama kaldım
Soran6 aySonradan güvensizlik derken yaş ilerledikçe çok sorgulamaya başladım ve 29 kadar kimseye hayatıma almadım
- Aile & Toplum konusunda 912 cevap paylaştı.
6 ayBaşkasının referans olması güzel ama kendi geçmiş evliliği hakkında konuşmuyor olmasını çok da sağlıklı bulmadım. Eski ilişkilerinden bahsetmeyenler genellikle bir şey saklıyor oluyorlar.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 602 cevap paylaştı.
6 ayO evlenip boşanmış kadın gerçekten dürüst ise, yalanı dolanı yoksa ve aldatmayacaksa neden olmasın ama bu devirde birine güvenmek gerçekten zor, o yüzden 8 yıldır yanlızım
00 Yorumla
6 ayŞu düşünce bile saçma evlenmiş boşanmış biriyle evlenir misin neden evlenip ayrılan insana ne gözle bakiyonuz ama sizde haklısınız öyle bir İhniuetye sahibizki kadın evlendi bosanda açık kapı hayır kurumu gözüyle bakarlar erkek ayrildimi kim bilir karısı ne yaptida ayrıldı ya da erkek adam olsaydida evine sahip çıksaydı diye düşünürler abi ayrılan insanlarda evlene bilir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayTabiki ama hakkında iyi bilgi edinmek gerek beklentilere ne kadar memnun edici uyum gösterecek bilebilmek gerek. Senin için gelenler hakkında ne düşünüyorsun?
02 Yorumla- 6 ay
Anladım , biraz daha bilgi edinebilirsen iyi olur özellikle iyi ve güvenilir, insaniyetli biri olup olmadığına dair.
- 6 ay
Kabul etmemesi iyi bir durum. Belkide çok ilgilenmiyordur sosyal medya ile
6 ayDuruma göre değişir
Eski evliliğinde kim haksızdı
Kadın ise evlenmem
Erkek ise evlenirim
Olaylara nedenlere göre bakmalıyız
Neden boşanıldı
Kim haksızdı00 YorumlaBen düşünmezdim. Çok tavsiye edilecek bir durum değildir. Özellikle de görücü usulü ile. Ama belki görüp tanıyınca fikirler de değişebilir. Kesin konuşmamak gerekir.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Boşanmış birisi İnsan değil mi? Tabii ki evlenilir.
Mesele birbirlerine ile ortak paydada buluşup anlaşmalarıdır.
012 Yorumla
Soran6 ayAma hani tanımıyorsun ya sonuçta bozulmuş bir yuva insan sorgulamadan yapamıyor
- 6 ay
Tabii tanımak icap eder. Şimdi kapıyı aralamadan kapının ardında kim vardır nereden bileceksin
Tanış olmak için hasbihâl etmek gerekir. Görücü usulünün en güzel yanı da şu. Karşı taraf bu kişiye kefil olmuş ki iyi birisi. Bu zaman da artık kolay kolay kimseye kefil olmak istemiyor en olaya bu yönden bakıyorum. Yani dost tavsiyesi. Demek bana lâyık görmüşler derim.
Ama lâyık gördüler diye hemencecik evet denmez. Ama sana tavsiye edilen kişi kötü biri değil aslında. Tanış olduktan sonra, kafandaki kuşkular gittikten sonra Aklın, mantığın, kalbin evet derse bu iş olur.
Soran6 ayÖncelikle güzel olduğu için teşekkür ederim şöyle şöyle Arapça olan kişi tanınmış güvenilir biri ama ben bu hayatta hiç kimseye güvenmiyorum insanlar çıkarları için her şeyi yapar boşanmış olması büyük bir neden değil ama mantıklı bir sebep sunmuyorlar işte görücü sulu ile evlenmiş karısını çok fazla görememiş evlendikten sonra karısının deli olduğunu fark etmiş raporu falan da varmış şimdi bunlar nişanlı kalmışlar sonuçta hiç mi fark etmedin bir insanın yüksek derecede akıl sağlığın yerinde olmadığını ikincisini bir kere kere görüşü ile evlenmişsin böyle bir şey başından geçmiş ikincisi nasıl cesaret ediyorsun ama şöyle bir durum var içimde güzel bir his var bu kadar mantıksız bir şeyin içinde olmama rağmen
- 6 ay
Açıkçası zor bir karar süreci bu. Evlilik bu o yüzden bir kere evleneceksin hayatında en doğru kişiyi seçmen gerekir.
Rapor var dedin eğer böyle bir şey varsa zaten aklî melekeleri yerinde olmadığı için evlenemez. Bu suç teşkil eder. Belki depresyon hapları kullanıyordur ya da ruh sağlığı yerinde değildir.
Ama şu var mâdem bu da Görücü usulü ile olmuş neden söylememişler bu durumu. Bana birisi de'se ki ruh sağlığı pek iyi olmayan biri var evlenir misin ben kefilim de'se asla görüşmem. Burada yalan bir hikaye kokusu var. Bilebile kimse böyle ilişki için aracı olmaz. Dediğim gibi bu kısım bana pek inandırıcı gelmiyor.
Şunu yapabilirsin. İstersen söz kesilir ama onu tam anlamıyla tanımadan asla ama asla bir yola çıkma. Nefsi duygularla değil kalbi duygularını ve aklını kullan.
Sanırım bir yorumunda bu kişi Uzman Çavuş yani Asker demişsin.
Her insan bir değil ama Askerlik Psikolojisi ile baş etmek zordur. Emir komuta zincirinde 8iolan bir insan sürekli kalıplaşır ve o hayatı da sana yansıtır.
Çok iyi karar vermen gerekiyor.
Allah yâr ve yardımcınız olsun inşallah
Soran6 ayAllah razı olsun o hikaye banada hiç mantılı gelmedi hatta hiç. asker olması da ayrı bir zor
Soran6 ayAşk hiç denk gelmedim bilmiyorum umudu kestim zaten
Soran6 ayHerşeyin hayırlısı olsun
Soran6 ayAmin inşallah
Görücü usulünde tercih edilecek son model boşanmış modeldir
13 Yorumla
Soran6 ayEvet boşandığı kadında görücü usulü ile evlenmiş yani ne bileyim insan ağzı sütten yanan ayranı üfleyerek içer yani
Soran6 ayBende oyle düşünüyorum
6 ayNeden konuşup tanımak için kahve içmiyorsunuz? Bilmediğinizden soruyorum. Hiç tanışmadan direkt nikah mı kıymak gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayVallah bilmiyorum iyi tanımak lazım benim geçen sene tanıştığım bi bayan vardı aynı şekilde evlenmiş boşanmıştı bana aşık bile oldu ama ben evlenmedim ailem istemedi ama çok iyi insandı şimdi olsa herhalde evlenirdim
00 Yorumla
6 ayAsla zaten görücü usulü evelenmem hatta ailemin tanıdığı onayladığı biriyle de evlenmem özellikle annemin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
6 ayNe malum adamın ruh hastası olmadığı genelde kimse kendini suçlamaz dikkat et iyice emin olmadan hayatına alma
00 Yorumla
6 aytabiki evlenilir ama emin olmadan da yani kendi gözlem ve birazda olsa tanımadan riskli olabilir...
01 Yorumla- 6 ay
soru güncellemeni de okudum emin olman gerek bu yüzden sosyal medyadan veya başka yollarla biraz tanı derim
6 ayYa benden tavsiye e devletini iste ilaç rapor bilgisi kullandığı ilaçları adli sicil kaydı var mı diye bak bekar olsun dul olsun ne olursa olsun bakın
00 YorumlaHayır evlenmek tabiki de benim hiç sevgilim olmadı 2. Adam olmayı istemem
03 Yorumla
Soran6 ayBenim de hiç sevgilim olmadı
Soran6 ayAmin
6 ayÇocuğu yoksa evlenirim ama görücü usulü değilse. Önyargılı olmamak gerekir çünkü belki de eşi yüzünden boşandı.
00 Yorumla
6 ayEvlenmekte boşamakta ayıp değil elbette evlenirim
02 Yorumla
Soran6 ayAyıp değil tabii ki de
- 6 ay
Evlenilir içiniz rahat olsun
6 aySeversem evlenirim ama görücü usulü düşünmem
01 Yorumla
Soran6 aySeversen tanırsın benim için çok dert değil ama şimdi görücü olunca evlilik sebebiyle öğrenmek istersin
Birde kadından dinlemek lazım kısa sürede ruh hastası olduğuna nasıl varmış o da önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayBüyük konuşmamak lazım. Yapmam etmem. Dememek lazım. Evlenmem dersin. Evlenirsin. Evlenirim de. Evlenme 😅
11 Yorumla
Soran6 ayArtık büyük konuşmuyorum zaten
Ben evlenirim hiç evlenmemiş adamı napim mesela her şey dengiyle güzel
18 Yorumla- 6 ay
Yok artık ama ya 🙄
- 6 ay
@ayarsıZımya ne oldu
- Aile & Toplum konusunda 511 cevap paylaştı.
6 ayKesınlıkle olmaz demem hayat bu evlenmekte hak bosanmakta olur yanı nıye olmasın.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Elbette evlenirim geçmişi kendini bağlar benimle yaşantısı bizi bağlar
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
6 ayNe görücü usulü ne de evlenmiş boşanmış biriyle evlenmem. Çünkü ben de kimseyle evlenip boşanmadım.
112 Yorumla- 6 ay
Yani o şekilde bir durum yaşamadım Ama mesela hiç uzun ilişkim olmadı diye beni sorunlu belleyen insanlar da oldu ama onlardan hoşlanıyordum değer veriyordum. İstenmediğim yerde duran bir insan değilim. Zaten sevgi dediğin şey karşılıklı olur ve ben bunun karşılığını almıyorsam aşk acısı çekmeye devam etmem.
- 6 ay
Yani benim karşıma düzgün insanlar çıkmadı ya da sevgili yapabilecek bir durumda değildim
- 6 ay
Hepsi birbirinden farklı
- 6 ay
Düzgün de var da uzak mesafe olduğu için ikimiz de sevgili olmak istemedik
- 6 ay
Anlaştığım kişiler hep uzakta çıkıyor
- 6 ay
Benim bir tane sevgilim oldu o da yakınımda olduğu için oldu ama profesyonel kötü bir insan çıktı
- 6 ay
Dibimdeki insanlarla çok muhatap olmuyorum çünkü hepsi tarikatçı akp mhp üyesi falan. Neyse bu kadar yeterli olur teşekkürler iyi akşamlar
6 ayBen de evlenip ayrıldım. Çocuğu varsa da eğer babası vefat etmişse evlenirdim.
00 Yorumla
6 ayneden boşandığı önemli tabi o dönem kişiyide tanımak lazım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayKesinlikle evet sevmesini bilir destek olur hayat tecrübesi var
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayseni o adama ilişkiniz yokken yöenlten şey nedir?
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.
6 ayResimdeki ablanın dediğinin aynısını diyorum 😆
00 Yorumla Elbette evlenilir, bu durum kişinin suçu değil ki
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. evlenip evlenmeyeceğim neden boşandığına göre değişir
00 Yorumla
6 ayÇocuk olsa dahi bu adamın bir hatasıda olsa bitmiş bir yol bence olur
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 620 cevap paylaştı. Neden evlenilmesin ki, evlenmekte boşanmakta haktır.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır evlenmem çünkü hiçbir şey yaşamamış birisiyim
00 Yorumla
6 ayNasip kısmet bu işler ama çocuğu varsa eğer benim çocuğum yoksa 1000 kere daha düşünürüm
00 YorumlaBekarla evlenmeyen dediğin gibi birisiyle evlenir mi sence
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı.
6 ayBüyük konuşmak istemiyorum ama hiç almayayım. Allah da yazdıysa bozsun.
00 Yorumla
6 ayBu kıskançlıkla ben istemem, bu çok zor bir durum kolayca hazmetmesi mümkün değil.
00 Yorumla
6 ayçocuk varsa evlenmeyin evlenmem üvey ana baba olmaz siz keyif süreceniz diye olan çocuğa oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayBen istemezdim. Geçmiş evliliğini kıyaslayacak sürekli istemese de. Üstelik çocukları varsa çocuklarıyla görüşecek orada eski karısıyla filan da muhabbet edecek aklı olmayan evlenir
00 Yorumla
6 ayEvlenirim de görücü usulü olmaz benim ki. Bende dulum zaten
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı. yani yalan söyleyenlerden daha iyi seçenek bence
00 YorumlaAraştırmanı yap findeks raporu iste geçmiş sabıkası var mı iste. Çevresini sorgulat. Kumar içki alışkanlık ları var mı onu sor. Annesinin babasının oturdugu eve bak. Şaka gibi gelir ama bunlar artık çok önemli belki adam kumarbaz
021 Yorumla
Soran6 ayEvlerini görmedim ailesini gördüm babası annesi kız kardeşi gayet düzgün insanlara benziyor adam kendisi uzman çavuşun aracı olan kişi bir tanidigimiz o adamda onun yakın arkadaşı ve her şeyini ben kefilim diyor kumarı sıkar bile içmiyormuş parasını kendi kasanın ailesine bile muhtaç olmuyor doğduğum yerde kız çocuklarını çok okutmazlar ama ailesi kızlarını oktan bir aile
- 6 ay
Ya 7 sülale öncesinde bipolar bozukluk varsa bile senin elinde bile delirebilir artık araba alırken bile ekspertiz yaptırıyoruz ha 2 elinde ha sıfırında artık bunlar şart sen resmi evrak görmeden girme o işlere yaş kemale erer sonra pişman olursun birde bakireysen isteyenin çok olur
Soran6 ayHiç evlenmedim yani cinsellik yaşamadım adamlar kızın rapurunu gösteririz diyo
Soran6 ayAma yaşım geçiyor 29 yaşındayım
Soran6 ayBen kızım
Soran6 ayBenimle evlenmek isteyen adam daha önce boşanmış karısının ruh hastası raporu bile varmış onu bile gösteririz diyorlar yani boşaltma sebebi bundanmış diyorlar hani kötü bir alışkanlığı olduğundan ya da kötü huylu biri olduğundan değilmiş adam
Soran6 ayBen raporunu nereden çıkaramadım nasıl yapacağım ki e-Devletini mi isteyim ne yapayım🤣
Soran6 ayAllah öyle bir adamsa bana da aynısını yapardı adam uzman çavuş askerler çok sağlıklı olmuyor diyorlar ama ne biliyim yani aracı olan kişi tanıttığımız güvenilir biri yani öyle başıboş insanlar değil ama ben bu hayatta da babama güvenmiyorum biliyor musun çünkü insanlar çıkarı için her şeyi yapar
Soran6 aySenin boşalma nedenin ne peki sevgimi bitiyor çünkü bir yuva korkudan kurulmuyor ki anlaşarak mı boşandız
- 6 ay
Ya ben anlaşarak boşandım.
Beni aldattığını düşünüyordum.
Yok mok dedi evime aldığım p*ç biri ile yakın olduğunu söyledim o inkar etti 2 sene sonra ondan cocuğu oldu ortada kaldı şimdi ben bakıyorum. Allah kimsenin yuvasını bozmasın geldi ağladı pişmanın özür dilerim dedi merhamet ettik 2022 de sonra öğrendim 2024 de de yatıp kalkıyormuş o yüzden ben inanmıyorum kimseye. Yani allah bir bile dese kendim bildiğim için inanırım. 6 senedir yanlız yaşıyorum annem babam yok kimsem yok. Çok zor dönemler atlattım hayatının bir kararı herşeyr götürebilir evlilik çok ciddi bir kurum herkesle yapılmaz
Soran6 ayBakacam
Soran6 ayAy çok kötü bir durum Allah yardımcısınız olsun her. Şerde var bir hayır ne insanlar var demi pislik
Soran6 ayNeeee neden
Soran6 ayÇokmu sevdin gözün bir şeyi. Görmedi
- 6 ay
İşte o yüzden evlilik öğle bir şey değil 6 yılda yediğim paraya 1 ev alabilirdim psikolojim bozuk takıldım allah kimseyi hayırsız insanla karşılaştırmasın bi kardeşin bi abin olarak iyi düşün bu işe girip dul kaldınmı cevrede takılanacak biri olarak kalırsın ne oldu benim eski karıya şimdi yalan oldu hayatı bitti benleyken istediği otele gidebiliyordu. He şimdi gene bana yük ama ne diyim söylencek çok söz var
- Devamını Gör (214)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat