Evlenmiş ve sonrasında boşanmış biriyle evlenir misiniz?
Bir çocuğu var ve çocuk karşı tarafta kalıyor ama istediği zaman geliyor gidiyor hafta sonları alıyor çocuk istediği gibi gelip gidiyor.
Sizin için problem olur muydu?
Evlenmiş ve sonrasında boşanmış biriyle evlenir misiniz?
Bir çocuğu var ve çocuk karşı tarafta kalıyor ama istediği zaman geliyor gidiyor hafta sonları alıyor çocuk istediği gibi gelip gidiyor.
Sizin için problem olur muydu?
Buyuk konusmayım ama çocuk varsa olmaz mesele çocuga bakıp sahip çıkıp yetiştirmek değil o masumcugun hiçbi sucu yok mesele eski eşiyle çocuk dolayısı ile ömür boyu görüşmek yüzyüze gelmek zorunda olması sonucta bu çocugun özel günleri hastalıgı düğünü mezuniyeti anne babayı yanında aradıgı bisürü dönem olucak işte ben bu kısmı kaldıramam sonucta ben hiç evlenmedim aynı durumda olsam bile bi oturur düşünürüm umarım herkes dengi dengine en mutlu olduguyla ömürlük olur
Her şeyden önce insan olsun yeter bunların bir önemi yoktur benim için, iyi niyetli, güzel, temiz kalpli birisi olsun ama şöylede bir durum evlenmiş boşanmış kişiler daha tecrübeli oluyorlar bu durum benim için çok daha önemli çok daha değerli bir unsur eşlerden biri diğerinden biraz daha önde olması daha kıymetli ve önemli bir unsur hayatı paylaşırken bilen dahada emin adımlar atmak daha güzel bir unsur oluyor böylelikle daha kaliteli daha güzel bir ilişki oluyor.
Bence burada en önemli şey, karşındaki insanı olduğu gibi kabul edebilmek ve onun geçmişiyle birlikte bir gelecek kurabileceğini hissetmek. Eğer geçmiş deneyimlerini ve mevcut sorumluluklarını olgunlukla yönetebiliyorsa, bu senin için bir problem olmasın derim. 😊 İnsanlar hata yapar ve bu hatalardan öğrenir, önemli olan bugünkü duruşu ve size olan yaklaşımıdır.
Sen böyle bir durumda nasıl hissederdin? Şartlar seni düşündüren bir nokta mı oldu? 🥰
Cevap
10Cevap
Evlenmem problem olur bir de cocugu varmis hic bulasmam
Bende evlenmiş boşanmış olsam evlenirdim.
Ama şu an evlenmem
bekar olsa beni istemeyecek adamla dulken de evlenmem
Olmaz neden sorun olsun
Hayır çocuk olmasa okey
Şartlar eşit olmadığı için evlenmem.
Evlenilir niye evlenilmesin
Kocası ölmüş ve iyi biriyse evet
Kocası sorun olur ileride ya illa görüşürler sorun yani
Milletin düdüklediğini ne yapayım
Sus güzel kardeşim
Mantıklı gelirse iyi biriyse olur
Olmaz bunları dert etmem kişiye OK vermem yeterli
Çocuk problem aşkımdan ölsem de evlenmem
Evlendiğin kişiden çocuk yaparsan ikisine de eşit davranmaya çalışmak için ekstra çaba sarf edeceksin, sen etmesen bile karşı taraf etmek için aşırı çabalayacak. Ben bu duruma ne kendimi ne karşı tarafı koymak istemem.
Ya kabullenemezsen ya karşı tarafın çocuğu seni kabullenemezse?
Yok ben korkarım
Evlenmem
Yok kalsın
Seviyorsam evet
çok zor
belli olmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?