senitakipediyor sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılDişil enerji, sezgilerin ve duyguların bir yansımasıdır. Dişil enerjide affedici ve hoşgörülü olma hakimdir, bütünsel bir kavrayış vardır. Dişil enerji eril enerjiye göre daha edilgen bir yapıdadır. Bu bakımdan da kolaylıkla uyum sağlayabilir. Sağ beyni büyük oranda etkileyen dişil enerji insanın yaratıcı yönünü temsil eder ve sanatın, estetiğin ve tutkuların kaynağıdır. İnsanın en bilge ve derin tarafı olan dişil enerji izler ve gözlem yapar. İnsandaki dişil enerji açığa çıktığında sevgi de açığa çıkar. Ancak dişil enerji baskılandığında benliğinizde kaos yaratabilir. Peki, dişil enerji nasıl yükseltilir? Bir şeylerle mücadele etmek, sertleşmek kadındaki eril enerjiyi güçlendirse de dişil enerjiyi zamanla zayıflatır. Ancak sevmek, üretmek ve hoşgörülü olmak dişil enerjiyi artırır. Bunun yanında cinsel dürtüleri reddetmek de dişil enerjiyi zayıflatır. Dişil enerjiyi yükseltmek için bu enerjiyi daima hatırlayın ve iç dünyanıza hatırlatın. Merkeziniz olan iç dünyanıza yönelin ve gelen güzel enerjileri kabul edin.
Dişil Enerji Özellikleri
● Eril enerji harekete geçirirken dişil enerji daha edilgendir.● İnsanın özgür yanını temsil eder.
● Genellikle sezgileri dinler.
● Gözlemi ve izlemeyi sever.
● Niyetin gücüyle tezahür ettirir.
● Kutlama, coşku, sevinçle besler ve beslenir.
● Dişil enerjide bütünsel bir farkediş ve gözlem vardır.
● Sevgi odaklıdır. Bu nedenle her durum karşısında şefkatli kararlar verir.
● Yaşamı olduğu gibi doğal akışında kabul eder.
● Sanat, estetik, tutku ve yaratıcılığın kaynağıdır.
● Sezgilerin ve duyguların bir yansımasıdır. Bu nedenle dişil enerjide affedici olmak ve hoşgörü hakimdir.
● Sağ beyni temsil eder ve etkiler. Bu bakımdan dişil enerji insanın yaratıcı yönüdür.
● Hem kadının hem de erkeğin iç dünyasında bulunur ve insanı yönlendirir.
Dişil Enerji Nasıl Yükseltilir?
İçsel yolculuğa çıkmak için hazırlanın. Modern hayatın getirdiği yaşam formatında insanlar o kadar meşgul ki, içlerinde olup bitenlere kulak vermek ve anlamak için çok nadir zaman ayırır. Bu da zamanla iç dünyada bir bölünmeye ve derin benliğin giderek kaybolmasına neden olur. Bu nedenle düzenli olarak içsel dünyaya yönelmek ve kulak vermek gerekir. Bunun için terapiye başlayabilir ve içsel dünyanızın derinliklerini keşfe çıkarak dişil enerjiyi açığa çıkarabilirsiniz.Doğa yürüyüşleri de benliğinizdeki dişil enerjinin açığa çıkmasını sağlar. Yeniden canlanmaya ihtiyaç duyduğunuzda doğa yürüyüşlerine çıkabilirsiniz. Senkronize olamadığınız anlarda dişil enerjinizi açığa çıkarmalısınız. Bunun için sizi yaratıcı olmaya teşvik eden dans, yazı, resim gibi faaliyetlere yönelebilirsiniz. Eril dişil enerji hepimizin duygusal benliğinde saklı ama duygularımızı nasıl anlayacağımızı öğrenmemiş olabiliriz. Bunu içsel dünyanızı dinleyerek ve duygusal zekanızı artırarak yapabilirsiniz. Duygularınızı anlamlandırdığınızda eril dişil enerjiyi bir bütün olarak hissedeceksiniz ve bu dengeyi sağladığınızda da hayatınızın birçok alanında büyük bir iyileşme yaşayacaksınız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNezli gibi hatunlar dışıl enerjili oluyor,
Dışıl enerji; her yerini açıp, kendini insanlara teşhir etmektir. Çünkü aslında çok özgüvensiz ve içsel olarak sıkıntılı bu arkadaşımız, vücut bölümlerini teşhir ederek güven duygusu elde etmeye çalışmaktadır. Başkalarının iştahını kabartmak özgüven arttırma yoludur onun için. Lütfen kardeşlerim bırakın dişil enerjiyi, DIŞIL ENERJİ NEDİR? Bunu literatüre hep beraber geçirelim. Geçirmek bizim içimiz olsun, saygılar evlatlarım 😂10 Yorumla
+1 yılMerhabalar,
Bir kadının enerjisinin yüksek oluşunu konuşmalarından anlayabiliriz bize karşı yaklaşımı konuştuğumuz konu boyunca bizim gözlerimizin içine bakarak konuşur ve biz sürekli bir tebessüm halinde oluruz o kadına karşı bu kadının da enerjisinin yüksek olduğunu zaten bize yansır bu şekilde00 Yorumla
+1 yılKendini cinsel obje olarak göstermediği zaman anlarım. Çünkü kendine güvenen kadin, kendini teşhir etmez. Aşırı dekolteli resimler çekip, poz vermez. Bir duruşu vardır. Sana bunu göstermeden hissetirir. Senin fake pp resmin mesela teşhirciliktir. Dişil enerji ile alakası yoktur
40 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
+1 yılGiyim ve makyajından, kokusundan.
Dişi ve dişil kadın her halükarda belli eder kendini, çekim alanına alır insabı. İyici değil, mıknatıstır adeta. O çekim alanına çok düşyüm ve çıkamadım çünkü. Kendimi sabahları yataktan topladığım günler çok oldu.😂😂😂00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhareketleriylen kendilerini belli ediyorlar zaten, deneyimli erkekler olarak hemen anlıyoruz
10 YorumlaDişil enerjisi demek libidosu yüksek istekli olmuyor yani 😂😂🤗
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGiyinisinden ve tavirlarindan 😉
00 Yorumla Giyim tarzı zaten her şey belli eder
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılCilveli bir kız beni benden alır
00 Yorumla
+1 yılGözlerinden ve konuşma tarzından anlarım
00 Yorumla
+1 yılıslaklığından
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılSorularından...
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılİlk göz göze gelişte anlaşılır o çekimden
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılDişil enerji nedir lo
00 Yorumla
+1 yılDişlerini göstererek bakar
00 Yorumla
+1 yılYüksek olmayan yok genç olupta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüz duvara tırmanıyorsa yuksektir
00 YorumlaHeryerinden herşeyinden bellidir
00 YorumlaBiraz giyinis bakış tavır
00 Yorumla
+1 yılEn başta bakışlarından :)
00 Yorumla
+1 yılYediği yemekten sjdjjd
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadın bilir 😅
00 Yorumla Hisederğm ben
00 YorumlaAlev alev yaniyorum
00 YorumlaBakışlarından
00 Yorumla
+1 yılYataktaaa
00 Yorumla
+1 yılSenden
00 YorumlaTemas kuruyorsa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYatakta
00 Yorumla