AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Ben herkese karşı öyleyim galiba, zararını görmedim
içimden net bişey sormak geldi "kaç erkekle yattın " gibi.. abi kadın için herkese karşı cilve böyle sonuçlanır bence.
@vurkan24 flörtöz olmam aklınıza gelen sorularla değişmeyecek
o zaman yazdıkların amacını aşıyo biraz bence bunu yapma ;)
@vurkan24 yazdıklarımın amacı sizde bir izlenim oluşturmak veya oluşan izlenimi değiştirmek değil ☺️
peki ne?
ben mesela şöyle kas yaptım, alfayım vs filan dersem izlenim oluştururum ve buna karşı bir tepki alırım.
@vurkan24 banane aldığım tepkiden ben tepki almak için söylemiyorum buna ihtiyacım da yok ahahaha
sen evrim okumadın galiba hiç bunun karşılığı doğal hayatta "tecavüz" allahtah sistem varda sizi koruyo.
@vurkan24 konunun cinsel zorlamanın biyolojik temelleri tanımı altındaki tecavüzle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bu konuda daha fazla okuma yapmanızı ve evrimsel psikolojiyi de düşünmenizi tavsiye ederim. Gördüğünüz gibi sadece cilveli değil mantıklı da konuşabiliyorum. İyi geceler dilerim 😉
konuyu kapatmaya çalışman bir korkun olduğunu düşündürüyo gibi. cinselliğin tecavüz olmasının nedeni ki çoğunlukla bu kadın tarafından gerçekleştirilir "kadının cinsel ilişkili ret etmesidir" işte bu zihinsel bir karardır. insan denilen canlı doğal olmayan zihnini doğal ve normal kabul eder bütün sorunun kaynağı budur zaten. zihinsel olarak vardığın hiç bir karar doğal değildir ve bu bağlamda mutlakta doğruda değildir. çok temel insan varlğını sürdürebilmesini kendi aklına -zekasına yani zihnine bağlar. yani kendi zihine adeta tapar. işin doğalı sen bir dişi olarak seninle seks yapmak isteyen hiç bir erkeği ret edemezsin. zaten gücü ve kuvveti varsa bunu yapabilir tanrının onayıda güç ve kuvvettir. işte insan zihni bu gücü ve kuvveti bypass eder yani devre dışı bırakır. basit olarak bunu düşünmek bile insan zihninin doğallıkla ne derece ters düştüğünün kanıtıdır.
Tecavüzle olan bağlantısını anlayamadım
Bağlantısı yok çünkü bebeğim, beyefendi benim korktuğumu iddia ederek üzerimde baskı oluşturmaya çalışıyor ancak muhattabım kendisi olmadığı için cevap vermeyi kestim, anlayacak kapasitede olduğunu düşünmüyorum zaten dedikleri de bir kaynağa dayalı değil tamamen subjektif yorumu ☺️
sizin bunları anlamanız için önce kapasite lazım. sonra doğru ve dürüst olmanız lazım. onun dışında atıyorum bir bilim insanı ne derse onu doğru kabul edip uygularsınız zira bilim insanının söyledğini irdeleyebilecek üzürinde çalışma yapmak için ciddi bir kapasite lazım. başka bişey aynı konuda iki bilim insanın tamamen zıt görüşleri olabilir. siz birinin söyledğini seçmek zorundasınız çünkü görüşler tamamen zıt.
diğer arkadaş yeterince embesil heralde.. tecavüzle alakası şu; arkadaş diyor ki ben istedğimi yaparım ama kimse bana istemedğim!(bu nasıl bir kararsa) şeyi yapamaz. tabi konu cinsellik olunca iş farklılaşır. çünkü cinsellik tamamen tanrının istedği doğal bir eylem.. sen bunuda zihinsel yaşamaya çalışırsan aynen bunda da "vucut benim istediğimle yaparım" noktasına gelirsin. ama bu konuda tanrının görüşünü almak lazım. öncelikle hiç bir insanın vucudu kendisine ait değil bunu tanrı net şekilde söylüyor vucudunu veriyor -yaşlandırıyor ve geri alıyor çünkü sana ait değildi.. aynen senin cinselliğinin sana ait olmadığı gibi. mesela şimdi yok ya 20-30 yıl önce erkekler abazaymış ve kadınlara saldırıyorlarmış resmen peki neden? çünkü kadının cinselliği kendine ait değil paylaşması gerekli olan bir şey. insanlık yok olana kadar zihinsel kalacak ve bu sıkıntılar asla bitmeyecek. birilerini tecavüz etti diye hapse atacak cezalandıracak yazık yani.
@vurkan24 işinize bakın ben size ‘siz’ diye hitap ederken siz bana hem sen diliyle konuşup hem embesil deme hakkınız yok biraz terbiye
Embesil ne demek önce düzgün konuş. Psikolog değilsin burada kesin bir yorum yapıp bu konuda tanı koymaya çalışman doğru değil. Öyle veya değil bilemeyiz ama kız rahatsız olduğu noktada bunu sürdürmen anlamsız ve amaçsızca.
Çok güzel bir şey ama şımarmasın çok dikkat et
Tamam teşekkürler pamuk prenses hshdmskdjcjc
Djsjdk ricalarrr
Eşine cilve yapmayacaksın da kime yapacaksın? Olması gereken bu zaten..
#Vesselam
Teşekkürler 😊
Sabahki soru değil mi bu :d Genel olarak öyleyse sıkıntı 😬 sadece eşineyse iyi bir şey tabi ki
Sadece ona tabii
Genel olarak derken cinsel anlamda değil sadece demek istedim
Genel olarak derken başkalarına da cilvelisin diye anladım cinsel anlamda değil
Sadece onaysa bi sıkıntı yok ki
Yok ondan başkasını gözüm görmez zaten, sağ ol😊
Rica ederim ~
Neden kötü olsun ki? Yalnız eşin seni bu durumda sürekli arzular demedi deme
Öyle zaten🙈 Adamı deli edersin dedi geçen bi de 10 kere yapsam yine doymam sana dedi ben doyururum seni erkeğim dedim doyuruyorsun zaten de o kadar iyisin ki ben sana doyamıyorum dedi seni rahatlatana kadar burdayım ben aslanım demiştim🤭🤭
O zaman size karşılıklı yiyişmeler diler, iyi doyuşmalar temenni ederim 😁
Teşekkürlerr
Çok hoş bir şey sadece kocana karşı öyle olman daha da hoş şanslı adammış
Teşekkürleerr. Adamı deli edersin dedi geçen bi de 10 kere yapsam yine doymam sana dedi ben doyururum seni erkeğim dedim doyuruyorsun zaten de o kadar iyisin ki ben sana doyamıyorum dedi seni rahatlatana kadar burdayım ben aslanım demiştim🤭🤭
Kıskandım hıoyuadsjıokpas
İnşallah bi gün doğru kişiyle sende yaşarsın 🙃
:)
yalnız bizide azdırıyon bu arada
Neden kötü bir şey olsun o senin kocan helalin tabiki de cilveli olacaksın
Eşine karşı olman gayet normal.. Anormal olan tüm insanlığa karşı olmaktır..
Evet haklısın
Abazalara gel gel yapmak mı derdin. Çilveliyse eşin ile senin aranda neyin reklamını yapıyorsun...
Sana ne gizliyim zaten kötü bi şey mi diye merak ettim napıcağımı sana mi sorucam ne ima ettiğini düşün de yaz terbiyesiz edepsi,
Edepsiz herif
Yazdıklarını hepsi sensin ki burada bunları yapabiliyorsun...
Ne yaptıysam sanki mala bak
Noldu senin hayatında bunları yapan kadın yok mu neyi kıskandın 🥺🥺
@Я-Вала cilve güzeldir ama ayarında olursa haberin olsun 😉😉
:x
😇😇
Noluyoorr🤭🤭
Hicccc😅😅😅
Var bi şeyler bellii 🤭🤭
Shipp hshdndmsjjdx
😅😅😅😅 sence bu kız bana bakar mı djdjd
Fotoğrafı yok ki ne biliym hshdmsjjsd ama aşık olursa bakar niye bakmasın aaa hshsksksjxx
Olay ne beni aydınlatın kshksmsbdhx
Bu kıza yürümeye niyetlendim de bakalım ne olacak djdjdj
Ama sus aramızda kalsın haberi yok daha djdj
Soran çok tatlısın düşündüğün gibi bir şey yok fjsj bu da film repliği gibi oldu
Vayy bol şans tamam aramızda kız duymaz ksjdhshdkskdjsh
Sende çok tatlısınnn tamam öyle olsun jshdkskdhdhdh💗
Duydu bile fjjdjd 😅😅 benim gönlümün pamuk prensesi kim olacak of ya 🥺
Yok yok duymamıştır o nerden görecek canım burayı hshdksjdjsjsjns
Dimi uyuyordur o hem şimdi 🤭🤭🤭
Ahaha ya
Tabi 3 dakika önce de burada değildi çoktan uyumuştur hshdmsksjjdx
Uyucam şimdi 😅🌸
İyi geceler pamuk prenses hshdjsksjjd💜
Pamuk prenses güzellik uykusuna mi geçecek 😅
Vayy bee bsbdmsmsjdjc
Ne 😅😅😅
Kendimi whatsaptan veya instadan grup kurmuş arkadaslarimla konuşuyor gibi hissediyorum afgsjdmsmdjjx
Yaa mutlu olmana sevindim gerçekten 🤭🤭🤭 ama bizim ki gitti ben takilcam sende ne yapiyorsan yap dedi ☹️
Ben de şımardım ama ya 💋❤
Yapma bee bi şans verseydin bari hdhdjksjsdhf
Şımarık seni 😅
Şımar kızz🥰
Dimi ya bak ne güzel söyledin 🙈
Ahaha yaa şikayet etme 😅😊
Bence pamuk prenses güzellik uykusuna yatmadan şu prense bi şans versin çok çabalıyorr🙈
Onun poncik kalbi bana kiyamaz ve şans verir bence dimi😇😇
😊
Bencedee hadi siz konuşun bana haber verirsiniz🤭
🤭🤭🤭 tamam haber vericem
Anlaştıkkk hshdmskdjfjc
Konuşmak istemiyor muş bende tamam dedim
Yaa anladım neyse hayırlısı buymuş
Tabi canım ben kaybetmem kaybedilirim
Vayy hshdmskjdjxjs
Ama öyleeee
Aksine çok iyi bir şey suratsız ve saçma tavır yapanlar sıkıntılı
Adamı deli edersin dedi geçen bi de 10 kere yapsam yine doymam sana dedi ben doyururum seni erkeğim dedim doyuruyorsun zaten de o kadar iyisin ki ben sana doyamıyorum dedi seni rahatlatana kadar burdayım ben aslanım demiştim🤭🤭
Ahahah Allah mutluluğunuzu daim etsin ilerde inşallah bende denk gelirim böyle birine😂
İnşallahh
Aminn sağ olun
bence cok iyi bir sey zaten genelde erkeklerin kizlardan bekledigi sey o
Yooo asıl istenen şey bu cilveli kadınları her zaman severlerr
Fazla naz bunaltır naz yapıyom diye si*tirmezsen elinden kaçar bak
Cilveden kastım naz değil
Ha o zaman iyi bişey tabi
Her erkek ister cilveli eş özellikle yatakta
cok iyi bişeyy bu
Öyle zaten🙈 Adamı deli edersin dedi geçen bi de 10 kere yapsam yine doymam sana dedi ben doyururum seni erkeğim dedim doyuruyorsun zaten de o kadar iyisin ki ben sana doyamıyorum dedi seni rahatlatana kadar burdayım ben aslanım demiştim🤭🤭
yoo cok iyi ama merak ettim
Adamı deli edersin dedi geçen bi de 10 kere yapsam yine doymam sana dedi ben doyururum seni erkeğim dedim doyuruyorsun zaten de o kadar iyisin ki ben sana doyamıyorum dedi seni rahatlatana kadar burdayım ben aslanım demiştim🤭🤭
wayy be cilgin inatci
🤭🙈
gizlsinn acik acik sormayorum of
Yoo niye olsun güzel bsey hatta bu
Teşekkürlerr
Rica ederim hayırlı günler :)
Kötü zamanlarda yapmıyorsan Bunu sorun yok
Onu ayarlayabiliyorum zaten
O zaman sorun yok demektir gayet güzel
Eşine olacaksın zaten neden kötü olsun helalin o
Evet öyle tabi
Kadınsın kızım cilveli olacaksın tabii biraz
Coşma coşma şelale yapacan buralarda , hava soğuk Senin yüzünden duş almaya gitmeyelim 🤣🤣
Ahahshdnsjjxjc
😈😈😈
Eşine sormalisin bize degil
Onun hoşuna gidiyor zaten öylesine sormak istedim
Ne güzel, mutlu bir eşin vardır 👍
Ne güzel işte 👍 Senin gibisi her evliliğe lazım, mutluluklar.
Çok teşekkürlerr peki sence becerebiliyor muyum bu işi eşimin hosuna gittiğini biliyorum ama yinede sormak istedim
Ne demek, herkes senin gibi olsa ne boşanma olur, nede aldatma.
Teşekkürlerr. Ama bence aldatmak karakter meselesi
Ben bir erkeğin düzenli ve mutlu bir cinsellik yaşadığı eşi varken aldatacağını düşünmüyorum.
Çok güzel bir şey ömrü uzar insanın senle
Çok şanslı
Çok teşekkürlerr peki sence becerebiliyor muyum eşimin hoşuna gidiyor biliyorum ama yinede sormak istedim
Beceriyor gibisin ama daha detaylı anlatırsan daha net karar veririm. Eşin çok şanslı ya her erkek senin gibi birine sahip olmak ister
Bir sürü geceliğim var her çeşit her renk geçen gün kırmızı olanlardan birini giydim ondan önce odaya geçip makyaj falan yaptım. Sonra arkadan sarıldım masaj yapmamı ister misin sana yorulmuşsundur dedim o da isterim tabi güzelim dedi masaj yaptım sonra boynuna ensesine öpücükler bıraktım. Çok güzel öpüyorsun diyorum çok yakışıklısın diyorum beni zevkten öldüreceksin şimdi her şeyde olduğu gibi bunda da çok iyisin aslan kocam erkeğim seni çok istiyorum delirtiyorsun beni falan diyorum. Bana o kadar zevk veriyorsun ki erkeğim diyorum geçen beni yoldan çıkartıyorsun hep dedi gülerek bende değmiyor mu çıkarttığıma sen bu kadar iyi olursan tabi çıkartırım kocacım dedim gülerek sonda sırtına hafifçe tırnaklarımı falan batırıyorum ilişkide
Gibi gibi
Sen enfes bir kadınsın ya. Cidden bunları yaşayan erkek seninle saatlerce sevişir, doymaz. İstek asla azalmaz harikasın
Yaa çok teşekkürlerr🥺
delirtiyorsun beni yavrum dedi öyle mi dedim bi de öyle mi demelerin yok mu dedi hsbxmsjdjjc Mesela iyi ki benim kadınımsin dedi bende kulagina eğilip iyi ki benim erkeğimsin dedim. Ilişkideyken sen benim neyimsin deyince kulağına eğilip sürtüğün diyip gülüyorum ama sadece senin sürtüğün diyorum o da gülüyor bi de kadının diyorum seni içimde hissetmeyi çok seviyorum diyorum.
Becerebildiğime sevindim shjdmsjdbxc
Zaten hissettiriyordu hoşuna fazlasiyla gittiğini ama yinede kafana takilmisti
Anlatınca sen ben etkilendim. Kim bilir o neler hissediyor yakından. Seni saatlerce sevse doyamaz böyle konuşsursan resmen zevkten bayılana kadar birlikte olmalık bir kadınsın
Yaa sağ oll🤭
Sen sağ ol gece gece hayal kurdurdun 😂
Yaa hahsgshdndmsjjc
Ciddiyim bu konuda jsjzjx
İçime bşalmanı istiyorum döllerini içimde istiyorum yiğidim diyorum ghsjsjshf ve her ilişki sonunda beni yorduğunu çok iyi olduğunu bana çok zevk verdiğini söylüyorum illa ki sonunda överim. Normalde utangaç biriyim başlarda da öyleydim ama onu çok sevdiğim için içimden geliyorr
Allah'ım sen konuyu biliyorsun şöyle bir kadınım olsun jxjdj cidden enfessin seninle her fantezi ile sevişilir
İnşallah olurr bi günn
Ah tek temennim ne harika olur
😊😊
😍😍
Anal hariç her şeye okeyim zaten o isterse
Onun seninle her şeyi yapması lazım ve zaten seni delice tatmin etmesi lazım
Öyle zaten ama neden kii
Bu kadar harika bir kadının mutlu olması lazım çünkü
Teşekkürler
Rica ederim
hiç utanmanda yok yani
Pardon da eşimden mi utanıcam🙄
Hep ve çok olması kötü ya sıkar
Her an yapmiyorum zaten ve hoşuna gidiyor. Adamı deli edersin dedi geçen bi de 10 kere yapsam yine doymam sana dedi mesela ben doyururum seni erkeğim dedim doyuruyorsun zaten de o kadar iyisin ki ben sana doyamıyorum dedi seni rahatlatana kadar burdayım ben aslanım demiştim🤭🤭
Cilveden çok kur yapıyor gibisiniz 😂
Aynı şey değil mi hsnxmskdjc
Tam olmuyor gibi ya
Neyse siz mutluysaniz sorun yok
Kötü mü yapiyorum yani vsbdmsjjdx
Ben karar verici değilim kocan mutluysa sende yapmaktan keyif aliyorsan sorun yok
Koca senin meme senin kime ne
Ahahshsh doğru
😀😀👏
Çoğu şeyi tolere etmesini sağlar
Ne gibi
Ne bileyim yani kızacağı varsa yumuşar kızamaz
Anladım evet onu da böyle hallediyorum hdhdmsjdjf
Bulmuşsun yolunu hocam 😀
Tabii😅😂
Kendi de diyor zaten hemen şöyle şeyler yapma ağız tadıyla bi kızdırmıyorsun diye hsjdmsmjdjxc
Böyle tartışmanın zevki de çıkmaz😀
cilve die halıya mıçmıyosan sorun yok 😂😂
Daha iyi evliliği taze tutar
Seni çılgın karı 😂
Nshdjfmdjdjc
Yoo değil
Teşekkürleerr
iyi bisey
Teşekkürler
sonucta esın yanıı
Evett
Hayır değil
Teşekkürlerr
Kaç yıllık evlisin
4 yıldır
bir şey soracam
Sor
Burdan mı
Hayır çok iyi bir şey
Ohhhhhhhhhh ne güzel işte yeni mi evlendinşz
4 yıldır evliyiz
Oo daha iyi o zaman
kötü bise değil
Teşekkürleerr
Güzel bir şey
Ya ciddi misin sen
Evet neden ki
Eşin çok şanlı kıskandım şu an onu
Teşekkürler 🤭
Daha neler neler yapiyorum🙈
Vaktin varsa birkaç soru sorabilir miyim?
Özelden?
Tabi
Olur mu
Jqkwkqmwmqmwmqmwmwmemwşwöwmwö
Aferin size
Çok şanslı
Suss daha fazla konuşma 😬🤒
Nedenn
Deli etmişsin adamı sana doyulmaz
Teşekkürlerr hshdmsjdjjc
Ricalar sldjf
🤭😊
😉😊
İyi bir şey teyze
Çok güzel bir şey bu
Süper valla herkes böyle olsa kimse aldatmaz
Ama bence aldatmak karakter meselesi
Doğrudur isteyen her türlü yapar
Ben de en doğrusu
Cilveli derken nasıl
Adamı deli edersin dedi geçen bi de 10 kere yapsam yine doymam sana dedi ben doyururum seni erkeğim dedim doyuruyorsun zaten de o kadar iyisin ki ben sana doyamıyorum dedi seni rahatlatana kadar burdayım ben aslanım demiştim mesela🤭🤭
Gerçekten troll musun gerçek mi
Gerçek nedenn
Evli kadın özelini burada anlatmaz
Zaten özelimi anlatmadım nasıl yaptığımızı mi söyledim gizliyim ve sadece cilveden kastım olan cümleleri yazdım
Hiç inanmadım sana
Inanma seni inandırmak gibi bi zorunluluğum veya derdim yok😂
Kız olmadigin belli erkeksin
Vayy bi de erkek oldum tamam hshdmsjdjfbhs
O kadar işsiz değilim
Gizliden cıkta görelim ya da takip et profiline bi bakayım anlarım
Seni inandırmak zorunda değilim ama takip ettim saçmaladığını gör diye
Dur bakacam
Noldu bulamadin mi bi sey
Detaylıca inceliyorum
İncele😂
Dosyalar kabarık diyor ya mülayim bey 😂