Eşim sen deli edersin adamı gibi şeyler söyledi de siz ne düşünüyorsunuz🤭🤭
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılElbette iyi. Ona cilve yapmıycaksın, yan komşuya mı yapıcaksın. En deli hallerini eşine sergile bak bakalım dışarıda karı kız arıyor mu? Arıyorsa ruhsal bir sıkıntısı var demektir
08 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler 🙈
- +1 yıl
Teşekkür edilecek bir durum diil. Gerçekler bunlar. Hanım hanımcık ev hallerinizi cinsel birliktelikler esnasında da sergilediğiniz ve kıçınızı dönüp uyuduğunuz için biz bu haldeyiz
- +1 yıl
Yerine göre davranmayı bilmiyosunuz, ah ben anne oldum yapılır mı öyle şey, yok ben yapamam, ay ayıp kaçar. Ay başım ağrıyor, ev işi beni yordu, uykum var, ay işte yoruldum. Hep bunlardan oluyor bizim evden kaçmamız. Azıcık insan olun, kadın olun yaaaa
- +1 yıl
Sen adamın nikahlı karısısın. Seninle en birincil amaç bu nedenle evledi. Sen de onu la aynı sebepten evlendin. Ahhh ah bu armut kızlarımıza bir türlü anlatamıyoruz gerçekleri
Soran+1 yılNe alakası var derdini bahsettiğin kadına anlat ben ne alaka ben zaten öyle değilim🙄🙄
Soran+1 yılAyrıca çok sacma bi zihniyet
- +1 yıl
Ortada kadın mı var?
- +1 yıl
Karı kaçtı evladım, zilli Recai daha iyiymiş benden. Gitti onunla fingirdiyor. Kadının aşırı enerjik olanı da böyle çıktı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla anlamayan bi ayıyla yaşıyorsan isve cilve hikaye ben benim öküze ne cilveler ne sözler söyledim senelerce hiç umurunda bile olmadı ooooo çoktan kış uykusuna yatmış homurtusundan pis pis ossurmadindan🤢🤮 ev sallanıyordu ayınin 🐻 en son sktr git ininde yaşa dedim adam değilseniz gencecik kızların kapısına gidip başını yakmayin hayatını mahfetmeyin ya koca kimliğine bürünmüş ayılar
14 Yorumla
Soran+1 yılBenimki neyse ki öyle değil en iyisini yapmışsın inşallah seni hak eden biri çıkar karsinaa
- +1 yıl
banada kimse cilve yapmadı be :)))) hayatlar hayaller ayılar vs vs.
Cevap sahibi+1 yılGeç oldu ama çıktı çok şükür ayıyla yaşamaktan kurtuldum şimdi insanla yaşıyorum
- +1 yıl
iyi iyi sevindim bari :D
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
24Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKötü bir şey değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 🤭
- Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılHer gün her gün işve cilve sıkıntı. Çeşme kurur dal sarkar.
Azı karar çoğu zarar demişler..02 Yorumla
Soran+1 yılHer an yapmiyorum zaten
- +1 yıl
O zaman sorun yok
Aşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı. her şeyin ortası makbuldür ne eksik ne fazla
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten her an yapmıyorum.
+1 yılHer adam sevmez. Ben severim mesela fazlası zarar tabi
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 🤭 Bende her an yapmiyorum zaten
- +1 yıl
Demekki eşiniz anlamıyor romantiklikten ve duygusallîktan
Soran+1 yılNerden vardın bu sonuca gayet anlıyor
- +1 yıl
genelde eksik oluyor bu ikisi. Sende çok yapmaa bıktırma
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence adamı deli ediyorsun yerinde duramıyorsun galiba. Fenasın 😅
08 Yorumla
Soran+1 yılAhahahsjdjsjdh 🤭
Soran+1 yılSen adamı deli edersin dedi geçen bi de 10 kere yapsam yine doymam sana dedi ben doyururum seni erkeğim dedim doyuruyorsun zaten de o kadar iyisin ki ben sana doyamıyorum dedi seni rahatlatana kadar burdayım ben aslanım demiştim🤭🤭
Soran+1 yılAhahah teşekkürler😃😃
Soran+1 yılTeşekkürleerr🙈
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy çok güzel hayalimdeki evlilik
13 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah seninde böyle çok güzel bi evliliğin olur canımm🥰❤️
Cevap sahibi+1 yılÖptüm 😘
Soran+1 yılBendee😚
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel olur var mı öyle kadınlar kaldı mı
05 Yorumla
Soran+1 yılBen öyleyim 🤭🤭
- +1 yıl
Gerçekten mi evlimisin eşin çok şanslıdır ya
Soran+1 yılEvett. Sen adamı deli edersin dedi geçen bi de 10 kere yapsam yine doymam sana dedi ben doyururum seni erkeğim dedim doyuruyorsun zaten de o kadar iyisin ki ben sana doyamıyorum dedi seni rahatlatana kadar burdayım ben aslanım demiştim🤭🤭
Soran+1 yılHer ilişki sonrası da çok iyi olduğunu söylerim🤭
- +1 yıl
Ne yapıyorsun bu kadar zevk vermek için çok merak ettim konuşmak isterim senle
ne yapıyosunki
09 Yorumla
Soran+1 yılYapıyoruz bi şeyler🙈Sen adamı deli edersin dedi geçen bi de 10 kere yapsam yine doymam sana dedi ben doyururum seni erkeğim dedim doyuruyorsun zaten de o kadar iyisin ki ben sana doyamıyorum dedi seni rahatlatana kadar burdayım ben aslanım demiştim🤭🤭
Soran+1 yılEvet neden gsjdmsmdjhx
Soran+1 yılAnısı mı var yoksaa
Soran+1 yıltamam tamam boş ver geçmişi önümüze bakalım
Soran+1 yılNeden
+1 yıleger tadında yaparsan guzel
022 Yorumla
Soran+1 yılHer an yapmıyorum zaten
- +1 yıl
pekı omu ısteklı daha cok senmı
Soran+1 yılIkimizde
- +1 yıl
bırı bırınden yuksektır emınım
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
kım pekı
Soran+1 yılIkimizde ama belki eşim olabilir
Soran+1 yılAdamı deli edersin dedi geçen bi de 10 kere yapsam yine doymam sana dedi ben doyururum seni erkeğim dedim doyuruyorsun zaten de o kadar iyisin ki ben sana doyamıyorum dedi seni rahatlatana kadar burdayım ben aslanım demiştim🤭🤭
- +1 yıl
Sen doyarmisin
Soran+1 yılEvet niye doymiym
- +1 yıl
bılmem belkı daha yukseksındır dıye dusundum
Soran+1 yılEşim beni doyuruyor merak etme: )
- +1 yıl
dusuk demekkı ısteklerın
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
benım dusuncem bu
Soran+1 yılNe ima etmeye çalıştığını anlayamadım sen benim kocamın performansını veya bizim neler yaptığımızı biliyor musun da böyle bi yorum yapıyorsun bu ne demek
- +1 yıl
ustu kapalı yazabılıyorum buradan
Soran+1 yılDemek istediğin şey eşimi aldatmamış olduğum için düşük mü olmam yazık cidden Çok kötüsün
Soran+1 yılÇok kötüsün değil i. ğrençsin
- +1 yıl
oyle demedım anlatamıyorum buradan
Soran+1 yılNeyse boş ver.
- +1 yıl
sen bılırsın yanlıs anladın neyse
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla değil olması gereken
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNedir bundaki sırrın paylaşırmısın 😌😌
Soran+1 yılNeyin sırrı🤭
Cevap sahibi+1 yılCilvenin 😌
Soran+1 yılOnu çok sevmem🙈 Sen adamı deli edersin dedi geçen bi de 10 kere yapsam yine doymam sana dedi ben doyururum seni erkeğim dedim doyuruyorsun zaten de o kadar iyisin ki ben sana doyamıyorum dedi seni rahatlatana kadar burdayım ben aslanım demiştim🤭🤭 Her ilişki sonrası da çok iyi olduğunu söylerim..
Soran+1 yılTakip ettim
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşin olduğunu pek düşünemedim ama
010 Yorumla
Soran+1 yılNiye ne alaka
Cevap sahibi+1 yılhislerim eşinin olmadığını bu sözleri bi eşin söylemediğini düşündürdü
Soran+1 yılBen evliliğimde çok mutluyum siz veya çevrenizdekiler mutlu değil diye herkes öyle olacak diye bir şey yok ki eşimi çok seviyorum bir kızım bile var
Cevap sahibi+1 yılkonu mutlu mutsuz mu ve hangi eş erkek karısına sen adamı deli edersin derki beni deli ediyorsun der
Soran+1 yılDemek istediği oydu zaten
Cevap sahibi+1 yılsen erkek olsan eşinin başka erkekleri deli etmesi hoşuna gidermiydi
neyse ya mutluluklar
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun demek istediği o değildi burdan senin disinda da hic boyle bi yorum çıkartan olmadı adamı deli edersin derken kendini kast etti eşim zaten çok kıskanç nasıl oraya çevirebiliyorsun iyice sapittiniz
Cevap sahibi+1 yılherkes senin cilve nazına yorum yapıyor ve bu mükemmeldir de ben eşinin sözüne hiç kimsenin bakmadığı göremediklerine yorum yapıyorum
Soran+1 yılEşim o amaçla bi şey demez baş başayken kendi için dedi zaten yanlis düşünüyorsun
Soran+1 yılInsani deli ediyorsun anlamında dedi adamı demesine mi takildin tuhafsin gerçekten 🙄
Hayır değil niye kötü olsun ki
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürleerr
Tam istenilen kadın devam et
07 Yorumla
Soran+1 yılAdamı deli edersin dedi geçen bi de 10 kere yapsam yine doymam sana dedi ben doyururum seni erkeğim dedim doyuruyorsun zaten de o kadar iyisin ki ben sana doyamıyorum dedi seni rahatlatana kadar burdayım ben aslanım demiştim🤭🤭
Soran+1 yılTeşekkürleerr🤭🙈
Soran+1 yılOlur bi gün umarımm
Soran+1 yılNe açıdan?
+1 yılNe güzel işte kıskandım
04 Yorumla
- +1 yıl
Vay be böyle şeyleri yaşayamamak üzücü
Soran+1 yılSende yaşarsın bi gün umarım doğru kişiyle🙃
- +1 yıl
Zor ama belli olmaz dediğin gibi
+1 yılHangi konuda diyo cinsellik açısından mı
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama genel olarak her konuda aslında da. Adamı deli edersin dedi geçen bi de 10 kere yapsam yine doymam sana dedi ben doyururum seni erkeğim dedim doyuruyorsun zaten de o kadar iyisin ki ben sana doyamıyorum dedi seni rahatlatana kadar burdayım ben aslanım demiştim🤭🤭
- +1 yıl
Sjdhejs vay be eee sen rahatlayabildin mi bari😂
Soran+1 yılTabi
- +1 yıl
O zaman tamam sorunsuz bu devam et bak keyfine ne kadar zevk o kadar iyi
Soran+1 yıl🤭🙃
- +1 yıl
Kaç kez boşaliyon
Soran+1 yılDeğişiyor 5 6 olduğu bile oluyor
- +1 yıl
Maşallah nesin yawrum sen selimiye çeşmesi mi😂😂
Soran+1 yılAhahahhsjsjd eşimden kaynaklı🤭
- +1 yıl
Sende baya azgınsın yani oda belli bişey yoksa olmaz o kadar😂
Soran+1 yılHer zaman demedim bazen bazen öyle oluyor bsndmsmdnx ama eşime karşı evet öyleyim🙃
- +1 yıl
Bu çok iyi bişey ama yani kocan sana bağlı kalır 😂
Soran+1 yılÖyle mi hsbdnksksjx
- +1 yıl
Evet cinsellikte tat alMak önemli 😂
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Mutlu olurdum
02 Yorumla
Sen de deli etmeye devam et
04 Yorumla
Soran+1 yılEdiyorum
Soran+1 yılDaha da aşırı ayrıntı veremem ki zaten xper mesaj atmaya yetmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılİyidir iyidir
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürlerrr
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılguzelsen ondandr
03 Yorumla
Soran+1 yılSen adamı deli edersin dedi geçen bi de 10 kere yapsam yine doymam sana dedi ben doyururum seni erkeğim dedim doyuruyorsun zaten de o kadar iyisin ki ben sana doyamıyorum dedi seni rahatlatana kadar burdayım ben aslanım demiştim🤭🤭
- +1 yıl
olmasi gereken bu guzel ;)
Soran+1 yılSağ olll
+1 yılNormal olması gereken bu zaten
01 Yorumla
Soran+1 yıl🙈🤭
Bağı kuvvetlendirir
01 Yorumla
Soran+1 yılEşimin de hoşuna gidiyor 🤭
+1 yılBence çok güzel 🤭🤭
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürlerr🤭
- +1 yıl
Herkese sen gibi cilveli lazım 🤭🤭
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl09 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 🤭😊
- +1 yıl
Bayılırım ben böyle kadınlara varsa yakınında bir tane de bana bulsana☺️
Soran+1 yılMaalesef yok🙈
- +1 yıl
🥺🥺
- +1 yıl
Ben ne zaman evlencem yaa
Soran+1 yılEvlenirsin bi günn
- +1 yıl
Ooof ya hatuna bak tamam anlatma yeter ya🥺
Soran+1 yılTamam hsbdmsjjdjx
+1 yılFazlası da sıkar
02 Yorumla
Soran+1 yılHer an değil zaten
- +1 yıl
o zaman iyi
İyi bir şey
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 🤭😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızz taktik versene napıyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle zaten🙈 Adamı deli edersin dedi geçen bi de 10 kere yapsam yine doymam sana dedi ben doyururum seni erkeğim dedim doyuruyorsun zaten de o kadar iyisin ki ben sana doyamıyorum dedi seni rahatlatana kadar burdayım ben aslanım demiştim🤭🤭
Soran+1 yılDaha yazarım da burdan anlatamıyorum 🙈
Gizli Üye(30-35)+1 yılHarika
07 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürlerr🤭
Cevap sahibi+1 yılBeni çok tahrik eder
Soran+1 yılSen adamı deli edersin dedi geçen bi de 10 kere yapsam yine doymam sana dedi ben doyururum seni erkeğim dedim doyuruyorsun zaten de o kadar iyisin ki ben sana doyamıyorum dedi seni rahatlatana kadar burdayım ben aslanım demiştim🤭🤭 Her ilişki sonrası da çok iyi olduğunu söylerim hep..
Soran+1 yılEvliyim ya ben hani🙄
Cevap sahibi+1 yılOlsun bende evliyim 🙈
Soran+1 yılUtanmiyor musun beni
Soran+1 yılKarakter meselesi işte
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?