Güncellemeler
+1 yıl
Adam dedim pardon. Keşke Bi'Bilen mesela Adil Yıldırım görüp cevap verse falan o şans nerdee...
Güncellemeler
+1 yıl
Oha sorum cehennemin dibine inmiş ben şok
Tam 15 gün ghosting yaşadım arkadaşlar. Adam bildiğiniz ölü taklidi yaptı. İnstagram hesabını detaylı incelemeye alınca sırf ben anlamayayım diye 1 kişiyi takipten çıkıp yerine başka bir kişi takip ettiğini yakaladım. Direkt her yerden engelledim ama çok sinirliyim. Ayrılmak istediğini sıkıldığını artık bu ilişkiye devam etmek istemediğini söylemek bu kadar zor mu? Bu yapılan çok saygısızca değil mi yahu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öyle insanlar bunu açıkça diyemez, çünkü özgüven ve özsaygı yok. Kolaya kaçıyor amacı belli çünkü
Amacı ne
Kandırmaya ve menfaate dayalı her şey
Anladım cevabını almıştır zaten pislik
Başka arayışlara yönelmiştir
Yönelin şerefsiz beni de 6 7 ay boyunca oyalıyor...
Maalesef her türlü insan karşımıza çıkıyor hayatta
En kısa zamanda def etmek gerekiyor, iyi yapmışsın
Teşekkür ederim. Cidden haklısınız. Böylelerini hayatımızda tutmanın veya onlar için bir şeyler hissetmenin anlamı yok.
Rica ederim 🙂 bazen de hislerimize yenilip bir süre beklenti ile yaşıyoruz ve gerçek yüzünü görünce her şey dibe batıyor, işte o noktada sakin kalıp çöpe atmalıyız o tür varlıkları, giden zamanımızdan ve bizden gidiyor
Haklısınız, çok rahatlattı bu yazınız beni teşekkür ederim
Ne demek 🙂
Uğradım bir şey yapmadım beni görsün diye cabaladim uğraştım sürekli ama aldatıldım
Aldattığı için böyle yapıyor adiler. Biz türbeyiz ya arada ziyaret edecekler şerolar ya
Acım tazeledi içim burkuldu banada 9 gün boyunca asla yazmamıştı ben yazınca da görüldü atmıştı hep
Meğer ayrılık mesajımı dört gözle bekliyormuş direkt ayrılık mesaji attığım an saniyesinde cevap vermişti
Yazıklar olsun gerçekten kimse kimseyi günlerce beklemek zorunda değil. Bittiyse açıkça söyleyip defolup gidin ya... Çok öfkeliyim cidden
Aynen içim rahat sen ayrıldın benden demek için bu taktiği uyguluyorlar aptallar.
Beyin yok yemin ederim beyin yok. Ben direkt engelledim ayrılık mesajımı bile hak etmiyor diye iyi yapmış mıyım.
Kesinlikle iyi yapmışsın boş ver aklına gelince seni bulamasın pislikler böyleleri vedayı hak etmiyor
Teşekkür ederim her şey için peki bir şey daha soracağım bu durumu atlattınız mı yeni mi oldu
Eylül ayında yaşadım atlatmış sayılmam tam anlamıyla farklı şeyleri de vardı benimle sevgiliyken aslında 5 yıllık bir ilişki olduğunu öğrendim çünkü
Gerçekten ağır bir... Neyse ya acayip sinirlendim. Belki de benimkinin de vardır. Allah cezalarını versin cidden şunu yapmak için baya karaktersiz olmak lazım. Üstüne para verseler bir insana bunu yapmam
Kesinlikle bazı insanlar yaşamamalı cidden...
Vah vah çok üzücü ,15 gün çok sabırlisin
Acımıznan dalga geçme
Ghosting görünce algı gitti
Niye la
Ghosting ne kız
Kanka şimdi ortadan kayboluyor sırf ayrılmak istediğini söyleme diye senin ayrılmanı bekliyor yani ölü taklidi yapıyor
Aaa bu bana da yapılıyor o zaman. Saldım valla o ölü olunca ben de ölü gibi davrandım