Elbette
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet, geçmişte birini daha yakından takip ettim, ancak bu deneyim benim için bir öğrenme süreci oldu. Bu deneyim sayesinde kişisel sınırlara daha fazla saygı göstermeyi ve başkalarının mahremiyetine daha duyarlı olmayı öğrendim. Şimdi, bu hatalardan ders çıkararak daha pozitif bir yaklaşım benimsemeye kararlıyım. Geçmiş hatalarımdan öğrendiklerimle, şimdi daha pozitif bir yaklaşım benimsemeye kararlıyım.
Stalk yapacak kadar değersiz önemsiz vaktim yok, cidden kitap okurum, film veya dizi izlerim, kedimle oynarım, kahve içerim, yürüyüş yapıp müzik dinlerim, yemek tarifleri denerim.. Tek kuruş değeri olmayanlara tek dakikamı bile vermem gerçekten..🙂💛
Arasıra yapıyorum öyle şeyler. Rahatsız etmeyecek kadar beğeni atıp ben geldim diyorum ve dönüyorum. Ama öyle derinlemesine yapamıyorum. Daha bir kaç sorunda görüşte sıkılıyorum.
Cevap
34Cevap
Evet, stalkladım stalklarım stalklamayı seviyorum
Hiç öylr bir alışkanlığım olmadı
Evet stlakladım ama arkadaş olarak.
Evet. Buradan da sık sık insanların profillerini incelerim, ilgimi çekenlere bakarım. Ama diğer mecralarda pek gerekli değil burada fikirlere bakıyorum, surete bakarak ne yapılır. 😄
Neyse ki bilmiyor
Komik mi djskssj
Bir iyi bir kötü haberim var. İyi haber komikti. Kötü haber bu şaka değildi
Bence kaç
Benimle sırf ilişkiye girmek için takılan adamdan hoşlanmıştım ne yazıkkı. Ama bunu bildiğime rapmen onu bırakamıyorum ama onun umurunda bile değilim :/ onu stalklamkştım defalarca sonra ayrıldık ama kurtuldum :)
Çok be lik bşr olay değil ama yaptığım oldu daha önceden. Sadece önceden yalanmış ve kesin bitmiş bir ilişkinin üzerinden çokça zaman geçtiği halde dur bakıyım napmış ne yapıyır ya diye araştırmak mantıklı gelmiyor bana.
Hayır hiç birisi değil çok birilerini stalkladim jdbdjd
İkinci şıkkı diyen sosyal medya kullanmıyor demektir.
Arada bir olmuştu ama öyle bağımlı bir şekilde değil
Çok stalkladım ama beni stalklayanlar kadar stalklamadım.
O ne kanka üzerine kürek le harç atmak gibi bişey mi
Hiç kimsenin özeli beni alâkadar etmez, ben kendime yakıştıramıyorum.
Artık herkesin sosyal medyası var bence birinin sosyal medyasına bakmak sinsice algılanmamalı. Kim kime bakmıyor yemesinler beni...
Elbette 😅 iyice tanıyıp analiz edebilmek için stalk şart 😅
Hayır hiç stalklamadım. Dinen de birinin birini stalklaması caiz değil. Cok günah
Çok biri 😀
Ne işe yaradığını bilmiyorum
Yaptım baya yaptm hatta
İyi
Yok uğraşmam böyle şeylerle
sulalesini ogrenmek icin evet PAUSHWIXENKXDNXJ
Stalklamam haberi gelir
Stalklamadım diyen yalan söylüyordur. 😁
Stalk yapmayan var mı kı
Stalklayacak kadar merak uyandırmiyo kimse
Hayır kimseyi stalklamadım
Hayır işim olmaz
yapmam için bir neden göremiyorum
Yapmayanlar ya magaradadir ya da boş konuşuyorlar
Evet yapıyorum
Olmuştur..
seneler önce
Aşk adamı inletir
İmkan el verdikçe 😊
maalesef
Tabi ki :D
her zaman
Evet
“Stalk yapmadım.” diyen yalan söylüyordur:)
Stalklamayan yoktur
Stalkladım
Çok kez
Hayır ya
Yapmayan var mı
Evet.
Hayır sevmiyorum
Evet
Çook 😂
Baya stalkladım
Hayır yapmadım
Saçma buluyorum böyle şeyleri.