SİZCE BOŞANMALI MIYIM KAFAYI OYNATACAM AZ KALDI?

Arkadaşlar merhaba size biraz içimi dökmek istiyorum. Eşimle 1 yıldır evliyiz. Annesine tahammülüm gerçekten kalmadı.4 aylık evliyken geldi 3 hafta kaldı başka şehirde yaşıyor ailesi çalışan bir kadınım. Ses etmedim şimdi depremden dolayı tekrar geldi ailesi fakat farklı bir durum var eşimin annesi ile beraber yaşadığı adam evli değil. Adamın başka karısı var.20 yıldır eşimin annesiyle beraber yaşıyorlarmış. Çocukları felan bunu ben de bilmiyordum. Evlendikden sonra anlattı eşim. Zamanında babamda anneme aynı şeyi yaptı evlenmeye kalktı ama çok travmalar yaşadım kavga şiddet babamın annemi aldatmadı vs …çocukken yaşadığım bı olaydan dolayı eşimin annesine nefret besliyorum ister istemez. Sonuç olarak üvey babası bile değil yabancı bir adam oluyor eşime bu durumdan dolayı aynı evde kalamayacağımı belirttim. Sen ne abartıyorsun dedi resmen normal karşıladı eşimin annesi eşimin babasının emekli maaşı için evlenmemiş böyle bir açıklama yaptı bana. Neyse ben geldiler karşıladım 1 gece kalıp odadan fazla çıkmayarak (yabancı olduğu için adam ) duşa lavaboya bile giremedim evde. arkadaşıma geçtim 3 günde arkadaşımda kaldım eşim bu adam yabancı ben karımla aynı kalmasına razı olamam sen evin hanımın sen kal ben onları bir yere yerleştiririm demedi neyse 3 günün sonunda evli biri olarak arkadaşımda kalmamın abes olduğunu ve kendi evime geçmek istediğimi söyledim eşim annesini ve o adamı bir yere yerleştirdi ve eve geldikten sonra benle muhatap olmuyor biz ev arkadaşıyız diyor sen beni mahvettin diyor halbuki 4 aydır işten çıkraldı ben vardım yanında ona hep destek oldum madden manen şimdi dava açtı geri başlayacak işe ben yabancı adamla aynı evde kalmak istemem bana göre doğru sen bunu nasıl normal karşılıyorsun dedim. Ayrıca eşimin annesi önceden de ben işteyken odamıza girip heryeri karıştırmış şimdi de uyardım arkadaşımdayken girmesin diye özellikle gene girmiş heryeri karıştırmış ve sürekli küfürlü konuşuyor ilk geldikleri gün de bana sizin yüzünden geldim dedi bana ve eşime bağırdı biz kötü bisey yapmışız gibi ve şu an kapıyı çarpıp çıktı eşim yabancı gibi tek kelime dahi etmedi kronik kalpten rahatsızlığım var geçen gün de hastanelik oldum stresten sizce eşimin bunu bana yaşatmaya hakkı var mı. AYRILMALI MIYIM GERÇEKTEN HEM 8 kilo verdim hem dağlığım iyi değil

BOŞAN
BOŞANMA
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Yorum da yapar mısınız düşüncelerinizi
SİZCE BOŞANMALI MIYIM KAFAYI OYNATACAM AZ KALDI?