Arkadaşınızın bikinisinin ipini çözdünüz mü ya da seninki çözüldü mü
Arkadaşının denizde mayosunu indirip plaja attınız mı ya da size aynısı oldu mu vb...
Arkadaşının denizde mayosunu indirip plaja attınız mı ya da size aynısı oldu mu vb...
Bu hiç hoş bir şaka değil. Kuzenim bana da yapmıştı, denizde şortumu çıkarıp kıyıya kadar yüzmüştü. Epey açıktaydım ve kıyıya ona doğru yaklaşmaya başladım ama kıyıya çok fazla mesafe olduğu için yüzmeye yoruldum ve sırt üstü suyun üzerine de yatamıyordum malum şort yok. Aşırı sinirim bozulmuştu o gün bir kaşık suda boğacaktım onu. :D
Hem yapmayın öyle şakalar ayıp yani
Cevap
5Cevap
Aquaparkta üstümün çıktığı oldu dgshsjsk
Yaşamadım ama merak ettim seninkini özelden anlatırmısın
kaydıraktan kayınca üstüm çıkmıştı :D
Evet oldy bunu öğrenmek sana ne kattı peki
Tek benmi yaşadım diye sorudm
Sen cevapla😀
Bana 1 kere yapıldı bir çok defada suyun azizliği uğradım
Neler olduğunu anlat 😀
Bende suya girerken içime iç çamaşırı giymem tekne turuna gitmiştik tekneden atlamıştım bir baktım benim şort yoktu 😂
Bi gün denize gitmiştik suyun içi gorunuyo net olarak yani şu çok güzel arkadaşım baya yüksek biyerden düştü denize bende tutayım dedim ellerimi açtım bikinisini tutmuşum iki taraftan o da dandik bişeymiş birden yirtirdi elimde kaldı suda çok şeffaf olduğu için herkes ona baktı arkadaşım yüze yüze gitti birden dalarak bana doğru geldi benim bikininin ipini çözdü ve bikinimi plajda uzak biyere attı herkes bize bakiyo biz arkadaşımla gulusuyoz burda ikimizde suç var kabul ediyim bide birçok defa suyun azizliğine uğradım istersen anlatıyım
Özelden olmaz istiyosan burdan
Anlat o zaman bende sana anlatacaktım ama burdan anlatmam ben
Denize girerken üstümde siyah bir bikini vardı deniz dalgaliydi dalgalarla oynamak için girmiştim benden büyük bir dalga bi geldi bende ona doğru zıpladim ama dalga çok güçlüymüş bikinimin altı çıktı üstüde kalçama kadar inmişti ben ne olduğunu anlamadım gözüme su kaçmıştı bütün odağim oydu yanımda 13 14 yaşında erkek kuzenim vardı oda benden 1m filan uzagimda dalgayla oynuyodu bende ona gözüme su kaçtı onu silip geliyom dedim oda bağırarak ablaa diye seslendi bende enoldu dedim o da üstünde bişi yok dedi bende elimle bi baktım üstümde bişi yok o gülüyo ben diyer olayla alışık olduğumdan çok fazla utanmadim ama denizin içinden hiç çıkmadım kuzenim gidip havlu getirmişti gözümü sildim bi baktım üstümde hiç bişi yok üzerime havluyu sarıp cikmistim denizden kuzenimde külotuyla denize girmişti külotuda biraz küçük ona onunda cinsel organı külotunun önünden çıkmış bana nasi baktiysa artık o da hiç farkında değil
Ben bile Hayek ederken hoşuma gitti
olmadı
Sutyen kocasını açtım
Bir kere oldu
Oldu maalesef
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?