Sevgilim bana sıkıcı çocuk dedi neden?

Sevgilime şu an sıkıcı geliyormuşum neden acaba, 4 yolluk ilişkimiz var, ben öğrenciyken her türlü imkanım vardı gezebiliyorduk, eğlenebiliyorduk, sonra askere gittim o sürede para kazandım yine çok gezip çok eğlenebiliyorduk, sonra ise evime döndüm şu an 4aydır işsizim malum paramda kalmadı gittikçe azaldı, gittikçe bittim ben, iş bulamıyorum aile evimdeyim kafamda bir sürü şey var, ben böyle hayatta mutsuzum ve mutsuz olduğum gibi sıkılıyorum, bir de o gelip bir ton laf yapıyor yok sıkıcısın yok şöylesin yok böylesin vs. Yok hep yarınımızı düşünerek yaşıcaz, rahat olamıcam diyor, ben zaten elimden geldiğince hediyeler, çikolatalar vs alıp yanında olmaya çalışıyorum, ama zaten ben mutsuzum. Makine mühendisiyim asgari ücret veren de oldu, altında verende oldu. Çok karmaşık bir hayatın içerisindeyim. Sanırım tek pişmanlığım sevgilimin olması. Çünkü hep onu düşünerek aldığım kararlar benim hatalı kararlarım oldu, canım gibi bir şey oldum. Sonra senin yüzünde diksiyonumu kaybediyorum vs gibi kelimeler kullanıyor. Beni salağa çeviren insan o oldu ama hatalı olan ben oldum

Sevgilim bana sıkıcı çocuk dedi neden?