Sevgilime şu an sıkıcı geliyormuşum neden acaba, 4 yolluk ilişkimiz var, ben öğrenciyken her türlü imkanım vardı gezebiliyorduk, eğlenebiliyorduk, sonra askere gittim o sürede para kazandım yine çok gezip çok eğlenebiliyorduk, sonra ise evime döndüm şu an 4aydır işsizim malum paramda kalmadı gittikçe azaldı, gittikçe bittim ben, iş bulamıyorum aile evimdeyim kafamda bir sürü şey var, ben böyle hayatta mutsuzum ve mutsuz olduğum gibi sıkılıyorum, bir de o gelip bir ton laf yapıyor yok sıkıcısın yok şöylesin yok böylesin vs. Yok hep yarınımızı düşünerek yaşıcaz, rahat olamıcam diyor, ben zaten elimden geldiğince hediyeler, çikolatalar vs alıp yanında olmaya çalışıyorum, ama zaten ben mutsuzum. Makine mühendisiyim asgari ücret veren de oldu, altında verende oldu. Çok karmaşık bir hayatın içerisindeyim. Sanırım tek pişmanlığım sevgilimin olması. Çünkü hep onu düşünerek aldığım kararlar benim hatalı kararlarım oldu, canım gibi bir şey oldum. Sonra senin yüzünde diksiyonumu kaybediyorum vs gibi kelimeler kullanıyor. Beni salağa çeviren insan o oldu ama hatalı olan ben oldum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence allah bunu bilerek karşıma çıkardı tesadüf olamaz sana şunu söyleyeyim benim 1,5 yıllık bir ilişkim var sevgilim askerden döneli 1 ay oldu ve hala iş bulamıyor beraber iş bakıyoruz belli etmemeye çalışıyor ama morali baya bozuk ben tam tersine onu eğlendirmeye konu değiştirmeye mutlu etmeye çalışıyorum boş vakti var diye puzzle aldım vakit geçirsin kafası dağılsın diye yani ne bileyim sevgilinin sana sıkıcısın demesi çok kırıcı bu zamanda yanında olması lazım çok üzüldüm adına ilişkiyi bi gözden geçir derim.
Evet parada önemli ama sana bu kadar sıkıntı vermesi çok doğru bir şey değil senin psikolojini de düşünmeli tabi değer veriyorsa maddi manevi yanında olmalı
kendini kaybetmissin bırak onu boş ver sen çok değer verip onda olan değerini sifirlamissin
Hacı kendimi kaybettim yemin ederim. Kendimi kaybetmeyi geçtim ben hayatımı kaybettim ya
hepimiz böyle yollardan geçtik ilerde böyle insanlarla yola cikilmayacagini anlaman için bı sınav bak insan yıllarını verdiği insandan darbede yer kimi var kuru ekmek yese dedi çıkmaz kimisi pırlantayı ufak bulur Dr redpill dinle tavsiye ederim bir kaç kanal var takip al dinle
Zen pırlantadan forevermark 0.1 karat pırlanta da aldım, hediyelerin en iyisini de aldım hatta o kadar çok hediye aldım ki artık alacak hediye bulamıyorum aynı şeyleri almaya başladım farkında bile değilim. Tabi üniversite hayatımı yedim, öğrenci evim vardı tek başıma yaşadım, o mezun oldu ben evimde kendimi kısıtladım iki yıl boyunca. Askerlikte yd. sby idim. Ev tutuş rahat yaşayabilirdim 9-5 memur hayatı ben askeriyede kaldım hiç gezmedim sadece askerliği yaptım. Gezdiğimde ise burnumdan geldi. Sürekli onun yanına gelip gittim, öğrenciyken, askerdeyken, sadece onun yanına geliş gidiş yaptım başka bir şey yapmadım ama çok sevdim, çok değer verdim çok fazla fedakarlık yaptım. Param yoktu yemek yemedim onunla harcamak için, ayakkabı almadım onunla harcamak için, çok şey çabaladım
ve o gider başka eglenicek erkek bulur sana sıkıcı der gider boş bir erkekle eğlenmeye bakar yapmaz deme yaparda sen sen ol asla hayatının merkezine kimseyi koyma oneitis sendromu olmuşsun sen ne yapsa da geçmişi degistiremezsin
Yapmaz
seni terk ederse ölene kadar bekar kalacak hali yok
sen onun için sadece hipergami sağlayıcısı olmusun
Tabi ki o mezun olacaktı işte benimle sevgili oldu ve öyle ilerledik, kendisi yalnız kaldı o yalnızlığı hep benimle geçiştirdi, benimle yendi ve sonuç olarak bende yapayalnız kaldı ne çevrem kaldı ne kendim kaldım
Hipergami ne demek oluyor.
kendi çıkarları doğrultusunda ilişki yaşayan kadının düşünce yapısı yani sağlayıcı , hayatında kim olursa olsun hipergami dürtüsü ile hareket etmek çıkar iliskisi parasal gücü gördüğü yerde durması
Bu hikayede yanan ben olmuş oldum
hayır öyle düşünme kazanan sen olfun çünkü böyle bir insanla hayat kurulmaya ağını ogrenmis olursun hayatta bazı şeyler erken farkedilmesi güzel biseydir ilerde yıllarını ömrünü harcagina pişman da olabilirdin
Doğru diyorsun hacı beyaz eşya takımını aldım 41000TL samsungdan (taksitle) ödemelerim var borçlarım var,
Erken davranmışım biraz
en azından bir ev kürsan eşyaların var pozitif düşün derim hayatta öyle iyi öyle güzel kadınlar varki , hayata tutunur seversin sevmem deme deli gibi seversin , biz erkekler sadece oneitis sendromu yaşıyoruz kendi kafamızda kurduğumuz hayali o kişiye yüklüyoruz iyi biri diyoruz toz kondurmuuoruz aslında onlar hiç anlam yükleyen bizleriz birine değeri ve anlamı yükleyen kendimiz yoksa herhangi bir insan olarak varlar onlar istediği şekilde hareket etsin kazanan sensin çünkü hiçbir erkek böyle bir kadınla bir ömür geçirmeyi istemez herşeye burun kıvıran sıkıcı diyen eleştiren gözü yukarda olan kadın eş olamaz bir anne olamaz bir yuva kurucu kadın konumuna geçemez..