Bu durumu atlatamıyorum. Ben onun o terbiyeli nazik efendi hallerine aşık olmuştum deli gibi. Ama çok sonra yvşak olduğunu öğrendim gözümle de gördüm sonra nasıl atlatıcam bu durumu
Güncellemeler
+1 yıl
Ne kadar olucak neden kadar ne ya 🙂
Sevdiğim çocuk neden kadar efendi ne kadar kibar derken y*vş*k çıktı?
Abla bu nazik kibar haller tam olarak ne bizde yapalım. bu arada çocuğu nerde görüp hoşlandın? çok mu yakışıklı?
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Abla nedir yaa o olmadı şimdi😕. Ya ne biliyim işte ortamda kızlara sulanmıyodu, öyle cıvık cıvık konuşmuyodu, bana karşı çok kibardı ( aynı ortamdaydık) iş yeri diyebiliriz. Sohbetim yok ama iki kelime konuşmuşluğum var ve hakkında çok şey biliyorum. Yakışıklı ama ben ona aşık olmadım işte bana yansıttığı sahte huyuna aşık oldum. Yvşak olduğunu öğrendiğimde de artık çok geçti vazgeçmek için
sizi kırdıysam kusura bakmayın ben lise sondayım bu sene. seneye üniversiteye geçeceğim o yüzden merak ettim. bu arada boyu kaç? acaba benim boyum 180 ama kendimi çok kısa görüyorum.
çalışıyorum zaten. ama bunlarda önemli işte valla erkek olmak çok zor. yakışıklı olcan boyun uzun olcak kaslı olcan evin araban olcak maaşın iyi olacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
kardeşim değildir. Günümüzün sahte kızlarıyla dalgs gdçiyordur.
Hoşlanıyorum diyip arkanı döndüğünde her erkeğe yapışan kızlara az bile.
Haklısın, ülkede yazmadık kız bırakmamış aynı zamanda yazıp yazıp en yakın arkadaşının üstüne atmış. Kızların burada suçu ne tam olarak.
O dediğin kızlar ayrı mesele
Bu erkekler bunları tek başına yapmıyor
İyi maskelenmiş demekki. Kimseye güven yok he
Abla bu nazik kibar haller tam olarak ne bizde yapalım. bu arada çocuğu nerde görüp hoşlandın? çok mu yakışıklı?
Abla nedir yaa o olmadı şimdi😕. Ya ne biliyim işte ortamda kızlara sulanmıyodu, öyle cıvık cıvık konuşmuyodu, bana karşı çok kibardı ( aynı ortamdaydık) iş yeri diyebiliriz. Sohbetim yok ama iki kelime konuşmuşluğum var ve hakkında çok şey biliyorum. Yakışıklı ama ben ona aşık olmadım işte bana yansıttığı sahte huyuna aşık oldum. Yvşak olduğunu öğrendiğimde de artık çok geçti vazgeçmek için
sizi kırdıysam kusura bakmayın ben lise sondayım bu sene. seneye üniversiteye geçeceğim o yüzden merak ettim. bu arada boyu kaç? acaba benim boyum 180 ama kendimi çok kısa görüyorum.
İnandırıcı gelmedi de neysse 😅
gerçekten lise sondayım ister inan ister inanma
erkeğin en az kaç cm olması lazım sence 180 kurtarır mı?
Yani 180 çok iyi de değil kötü de değil normal. Ama 1.85 olsa iyi olur
inşallah olurum
İnş. Sen derslerine çalış boş ver karı kızı.
çalışıyorum zaten. ama bunlarda önemli işte valla erkek olmak çok zor. yakışıklı olcan boyun uzun olcak kaslı olcan evin araban olcak maaşın iyi olacak
Aaah ahh ben de aşık olmuştum lisedeyken...
ben kimseye aşık değilim orta okulda olmuştum oda reddetti haklı olarak. ama ilerde hiç sevgilim olmayacak diye endişeleniyorum
Niye haklı olarak
çünkü boyum sınıfın en uzunu değildi ve biraz kilom var oda yüzü şişman yapıyor bu yüzden çirkinim
İşte bi insanı hemen taniyamazsin maskeli olan çok insan var
Aynısıni yaşadım ne efendi dedim yemedigi bok kalmamış
Ayynen öyle bunun da yemediği bok kalmamış ya 😒
En ilginci de dul evli kendinden buyuk milf herseyi deneyip namustan bahsediyordu pişkin.
Olayın ayrıntısı nerede yapraam
Ne ayrıntısı öküz
Ne anladıysan o
Kesin sana abazanlık yaptı fikrin değişti bir anda
Ben bana öyle davranmadığı için anlayamadım zaten yvşak olduğunu
😊😊 olur böyle tecrübe ettin işte bu yaşta
Vay be 🤣🤣
bu benimkisi
erkolar hep kardeşim
Ayrılınız
Sevgilim demedim ki
Unutunuz