Hamileyim bosanmak uzere olduğum kocamdan psikolojik şiddet goruyorum umarım kimse benim yaptigim hatayi yapmaz napıcam bilmiyorm?

Iyi gunler ,30 yasindayim mühendisim ama calismiyorum, bir kizim var 1 bucuk yasinda, şuanda da 18 haftalik hamileyim eşimden ayrıyim, kocam bosanmamak icin her seyi yapiyor, en basindan beri olmayacak bi iliskiydi kültürel olarak farklıydık , eşim cok zengin iyi bir hayat kurabiliriz mutlu olurum diye dusundum ama olmadi. Beni aldattı ben buna eminim, sosyal medyada da anlamsiz storyleri , davranislari var, surekli gece kluplerinde, meyhanelerde her gun bir araba değistiriyor, jakuziden fotograflar paylasiyor v. s, hareketleri 32 yasinda bi adam gibi degilde bir ergen gibi ben bunlara tahammul edemedim ayrıldım annemlere geldim. Gecen gün arkadaşimla akşam cafeye gittim dertlesmeye, peşime adam takmis yanimiza geldi mekanda kavga cikardi, arkadasimin kocasinin ve arkadaslarinin ustune yürüdü, korumasi silahini gosterdi rezil oldum.

Çıkınca bana sen bu adamlarla ne halt yiyosun? sen beni delirtmeye mi calisiyosun? Ne isi var kocasinin, kocasinin arkadasinin senin oldugun masada, sen karnında benim cocugumu tasirken bunlari yapamazsin he doğumdan sonra verirsin ikisini de bana sonra yoluna bakarsin, cocuklari verir sonra baskasiyla olabilirsin dedi. Duvarı yumrukladı. Gece vakti cocugu annene birakip erkeklerle fink atmaya mi cikiyosun? hadi boşanda gorelim bu haltlari yemek icin bosanicam diye tutturdun demek ki dedi simdi ya bu arabaya biner evine gidersin ya da ben burada taş taş üstünde koymam dedi mecbur bindim gittim. Çok moralim bozuk uzgunum, napıcam bilmiyorum.

Hamileyim bosanmak uzere olduğum kocamdan psikolojik şiddet goruyorum umarım kimse benim yaptigim hatayi yapmaz napıcam bilmiyorm?