Evli adamdan hamileyim bana şiddet uyguladı?

23 yaşındayım. Hostesim. 2 senedir evli biriyle beraberliğim var. Kendisi 29 yaşında. 3 yaşında oğlu var. 1 ay 15 günlük hamileyim. Kendisine hamile olduğumu söylediğim de git aldır ayrılalım dedi. Aldırmam sana da yüzünü göstermem başka biriyle sevgili olurum çocuğumu başka adamla beraber büyütürüm dedim. Bunu dediğim an benim evimde bana saldırmaya başladı tokat attı bende onun boğazını sıkmaya çalıştım. Çocuk düşücek dedim. O da düşsün diye bağırdı. Git evimden diye bağırdım o an kendimi nasıl kurtardım hatırlamıyorum bile. Kabus gibiydi. Allah onun belasını versin benim hayatımı mahvetti. Adımı namusumu şerefimi bitirdi millet bana o... pu diye geziyor millete yatak odamızda olanları benim performansımı anlatmış utanmaz nefret ediyorum ondan. Dün bana artistlik yapma bana deli gibi verdiğin geceleri ne çabuk unuttun dedi. Ben de keşke senin gibi bir karakter yoksununa vermeseydim sana bile vermişim ben sana veren herkese verir dedim. Şimdi ortada bu bebekle bıraktı beni. Bu bebeğe bakacak maddi gücüm var ama bu bebeği aldırıcaksam eğer sırf onun gibi bir karakter yoksununun kanından birini taşımak ve dünyaya getirmek istemediğim için sonuçta babası çocuk büyüyünce babam kim diye soracak erkek olursa belki de babasına benziyecek ben ne yapicam?
Evli adamdan hamileyim bana şiddet uyguladı?