sırf uzun ilişkisi emekleri var diye onu seçip kalbindekine aklındakine neden yazık eder
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aklındaki insan tarafından reddedilenler genelde bu yöntemi seçiyor
Diyelim uzun uzak mesafeli ilişkini bitirdin sürekli bakıştigin biri var ve bu arada uzak mesafeli iliskinde senle barışmak istiyor ama sen istemiyorsun kafamda sildim diyip bir kıza yoneliyorsun ama emin değilsin tabi bu kişi bir iki telefonla konuşuyor şüpheleniyorsun sevgilisi mi var diye sonra bu kişi bilerek seni görme ihtimali varken hiç gelmiyor sen de buna bakıp eski iliskine döner misin hani der misin zaten onunda konuştuğu var en iyisi emeklerimi seçeyim der miiisin
Ben böyle bir durumda her şeyden uzaklaşıp kafamı dinlerim
Öyle ama eskisine döndü birde beni sürekli kiskandirmaya çalışıyor gizemli olma halleri felan git sevgilini kiskandir. Ben bir şey yapmadım galiba kafasında kurdu ben bir iki telefonla arkadaşımla konuştum onun çok dikkatini çekti sevgilim mi var diye bir hafta dershane gitmedim bir baktım gidip barismism. Ayrıca birde bana laf çarptı ben dedim kütüphaneye gelince verimli ders çalışamıyorum diyor ki masadan kalkma telefon çalsa bile açma felan kafayı takmış yani
Mantıklı hareket eden kişidir
Mantık eninde sonunda bitecek aşk kalacak ama
Mantık bitmez bunu da nereden çıkardın?
Bir şey diyecem bir kız iki üç kere telefonla konuşsa ve senin olduğunu bildiği halde o ortama girmese bir hafta felan sen kız beni sevmiyor mu düşünürsün
Pardon sevmiyor mu diye düşünürsün
Kaçtığı kişi sevdiği kişidir
Nasıl yani
Olayı aydınlat önce
Dedim ki diyelim birine acilacaksin ama emin değilsin bu kişi bir iki telefonla konuşuyor şüpheleniyorsun sevgilisi mi var diye sonra bu kişi bilerek seni görme ihtimali varken hiç gelmiyor sen de buna bakıp eski iliskine döner misin
Güvenemiyor sanırım, güvenemediği için eski ilişkisine dönmüş
Niye guvenmezsin ki 🤷🏻♀️ birde eski iliskiyi sevmiyor o zaman alternatif olarak dönüyor saçma değil mi
Yahu ortada ilişki diye bir şey yok. Her iki durum için de elle tutulur bir şey yok. Adam hayatına devam ediyor sadece bu
Doğru da eski ilişkisi araya kuzenini koydu kafamda sildim diyip umrunda değildi benim sevgilim oldugunu anlayınca gitti barıştı bu cok sacma geliyor
Karmakarışık çok anlamadım
Sevgilisiyle ayrıldı barıştırmaya gelenleri onu aklımdan sildim dedi. Ve bana yöneldi benden şüphelendi sevgilim olduğunu sandı ve eski ilişkisine döndü bunda anlamayacak bir şey yok ki
yok mu sevgilin çocum? Git anlat o zaman sevgilim yok diye. Niye kıvrandırıyosun bizi
O ona döndükten sonra ben niye böyle bir sey diyeyim boşversene
Dönmesine sebep sen olmayasın
Sen neden dönmesine sebep sensin dedin
Baksana sevgilin olduğunu düşünmüş ! Fuhuş sektörü naber
Telefonum bir iki gün üst üste çaldı konuştum felan bozuldu yani 🤷🏻♀️
İyi olmuş ayrılmanız. Üzülme çocum