Aşk İlişkileri Eşinden ayrılan insan başka iliski kurarmı yoksa aşka sevgiye küser mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Siz eşinizden ayrılınca baska iliski kurdunuzmu yoksa yanlız yaşamaya devam mı ettiniz Güncellemeler+1 yıl Boşanma sebebin neydi Eşinden ayrılan insan başka iliski kurarmı yoksa aşka sevgiye küser mi? Cevapla Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mekanınsahibinil Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Genellemesi yok bunun herkeste farklı şekilde ilerler süreç 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evlilik bittiğinde insan o kadar soğuyor ki herseyden aşk filan istemiyorsun yani... 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet karşıma öyle kadınlar çıktı cok merak ediyorum insan aşka niye küser ki Yorumla Soran +1 yıl Başına geldimi peki seninde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E kusturuyorlar da ondan 😁birisi için cook uğraşıp edip tüm emeklerim ziyan olduğunda ancak anlayabilirsin.. Yorumla Soran +1 yıl Peki sen yenimi boşandın Yorumla Soran +1 yıl Cevap Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Tekrar sevgilisi olur evlenirler 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Peki senin oldumu hiç boşandıkdan sonra sevgilin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç evlenmedim Yorumla Soran +1 yıl He anladım peki sevgilin oldumu hic Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmadı Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 32 Yorumla Soran +1 yıl İyide yaşında cok büyük bu yaşa kadar niye evlenmedin Yorumla Soran +1 yıl Nerde yaşıyorsun sen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Genellemesi yok bunun herkeste farklı şekilde ilerler süreç
Evlilik bittiğinde insan o kadar soğuyor ki herseyden aşk filan istemiyorsun yani...
Evet karşıma öyle kadınlar çıktı cok merak ediyorum insan aşka niye küser ki
Başına geldimi peki seninde
E kusturuyorlar da ondan 😁birisi için cook uğraşıp edip tüm emeklerim ziyan olduğunda ancak anlayabilirsin..
Peki sen yenimi boşandın
Cevap
Tekrar sevgilisi olur evlenirler
Peki senin oldumu hiç boşandıkdan sonra sevgilin
Hiç evlenmedim
He anladım peki sevgilin oldumu hic
Olmadı
Kaç yaşındasın
32
İyide yaşında cok büyük bu yaşa kadar niye evlenmedin
Nerde yaşıyorsun sen