Hevesle baslayan evli adam boşanmış kadin ilişkisi aşka donermi?

Onun bosanmasini istemiyorum sadece yanımda olsun yeter. Ben bosandim düzgün biride cikmadi. Onu cok seviyorum her anlamda.. oda bana artik yakin davraniyor. Hoslandigini söyledi. Onunla sohbet ediyoruz her konuda anlaşıyoruz. Beni kıskanıyor başkalarından. Benim ilgimde onun hoşuna gidiyor. Yasca benden 15 yas buyuk biri.50 ye dayanmış biri. Ondan vazgeçemiyorum daha çok yeni olay. Oda basta istemiyorum diyordu sana haksızlık diyordu ama Şu an benden çok hoşlandığını söyledi.. evde bile beni hayal ettiğini.. karısıyla sadece haftada bir oluyorlarmis. Ondan beklentim sadece yanımda olsun.. Bana mesaj atmayana başladı. Baslarda kafamda çelişkiler var diyordu smdi bana daha yakinlasti. Seninle gittiği yere kadar giderim diyor. Kafam çok karışık bir yanım diyor bitir bir yanım diyor yaşa... kınamayın ben böyle biri değildim. Oda bana demisti bir yanım yakışmaz diyor bir yanım seni istiyor demisti ama son bikac gündür beni hiç aramayan adam bana yazmaya başladı. Görüşmeye başladı.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben böyle olsun istemezdim bende bosandim mutsuzum. Ama ondan cok hoşlanıyorum onunla aramizda çekim var bunu kaybetmek istemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Kullanmak denilen şey tek taraf isterse olur ama ben de onu istiyorum
Hevesle baslayan evli adam boşanmış kadin ilişkisi aşka donermi?