Vicdan azabı çekiyorum ! yardım edin arkadaşlar

Arkadaslar anlatacagim sey beni cok etkiledi..Su an 18 yasindayim ve , Vicdan azabindan ölüyorum.. Kendimden nefret ediyorumm.. Durum su ki ben 9 yaslardayken kücük kardesim 4 yaslarindaydi ve cat pat konusuyodu iste.. Kücükken annemgil olmayinca kardesimi döverdim.. Ben cok sinirli biriymisin kücükken annemgil anlatirdi .. okulda oglanin birinin burnunu kirmisimm :S hayal mayal hatirliyorum .. Kardesimi öyle tehtid ederdim .. Simdise Vicdan azabindan ölüyorum.. Nasil kiydimm ona? , cok dövdüm gizlice , ama niye bilmiyorum acaba kiskancliktan mi olabilir diye düsünüyorum.. Ama kücüktüm, simdi olursa yaparmiyim? Asla .. O Günler gözümün önüne geliyo anneme demesin diye tehtid ederdim cok döverdim .. Geceleri Rüyamda onun Aglayis seslerini duyuyorum ... En kötüsüde daha bebekken konusamiyoken gizlice odya götürüp vururdum aglardi .. Bunlarin hepsini hayal mayal htirliyorum.. Kardesimi görünce kendimi asasim geliyo.. Her kücük seyde baya bi iskence yapardimm.. Ama simdi ona her istedigini yapiyorum tabi ama kücükken yaütiklarim aklimdan cikmyio Psikiyatiri'ye mi gitmeliyim sizce? :S
Vicdan azabı çekiyorum ! yardım edin arkadaşlar