Arkadaşlar merhaba benim kız kardeşim 5 sene önce 15 yaşındaydı 36 -37 yaşlarında biriyle face'de konuşmalarını gördüm canimli cicimli konuşuyorlardı yakaladım telefonuna el koydum kendisine kızdım babama söyledim babamda karşıdaki güzel kardeşim kızdı kendisini aradı adam akıllı konuştu senin ne işin var bunyastaki çocukla bırak diye benim kötü niyetim yok kızınız boşlukta başkası zarar vermesin diye ben konuştum onunla dedi benden zaraar gelmez merak etmeyin dedi babamda bifaha konuşma seni ararsa mesaj atarsa cevap verme dedi tamam abi dedi biz adamla anlastigimizi düşündük kardeşimin de telefonuna el koydum 2 ay boyunca telefonu vermedim gorusemediler unuttu dedik neyse sonra telefonu falan verdik olay kapandı diye sonra aradan 5 yil geçti babam vefat etti ve babam vefat ettikten sonra kardeşimin telefonunu evde tuş kilidi açık yakaladım mesajlara girdim ve bu bacım çocuğuyla konuşmalarını 5 sene aradan sonra tekrar gördüm nevrim döndü uykularım kaçtı ilk başta bişey söylemedim ama içim içimi yedi sonradan konuşmaya karar verdim bak böyle böyle o yaştaki adam seni sevmez sen ondan vazgeç bırak dedim bana seviyorum dedi başlarım sevgisine seninki alışkanlık zamanında bizde yaşadık sevgi bu değil dedim konuşmayacaksin dedim konuyu açtığımda uyanıp rahatsız oluyordu zaten bişey demedi ama sonra ben sana güveniyorum dedim konuyu kapattık neyse aradan 3 ay geçti tekrar telefonu yakaladım vaktim hala konusuyotlar aşkım canım cicim öpücükler falan ben delirdim neyse konuşmaları okumaya devam ettim bunlar aralarinda tartışmış adam buna küfür etmiş bufa birsuru şey yazmış şerefsiz ben bunlari hakettimmi falan filan birsuru yazı sonundada bu sefer bitti demiş adamda biterse bitsin lan diye cevap vermiş senlemi ugrascam tarzında neyse sonra bixim canım yazmış yine duygusal duygusal sen bana küfür ettin ben bunu haketmedim vs vs özür dileyeceksin özür dileyecrksin diye aynı mesajı kopyalamiş 10-15 kez atmış ve karşı taraf yazmamışdi mesajlar bukadar sonra neyse ben bunları okudum dünya başıma yıkılmış gibi korku heyecan telaş sinir öfke tüm duygular birbirine karışmıştı ben içimde tutamadimbuna patladım by adamla daha ne konusuyon sen ben sana konuşma demedimmi diye bunun bana cevabı ben senin hayatına karisiyomuyum sende birileriyle konusuyon bana karisamazsin şeklinde oldu bende karışmayım da kafana göre yasa oh ne güze buhayat edim oda ahiliğin şimdimi tuttu vs boş boş ergence konuşuyor bende dedim ozaman hiç bir baba kız çocuğuna karışmasın herkes bacım olsun herkes kafasına göre yaşasın böyle bir dünya olamaz dedim ya bu adamla konuşmayi bırakırsın ya da hadi ordan gidersin ben sana bu onursuzlugunla kabul edip bakmam dedim oda giderim dedi ben iyice deliye döndüm hadi ordan git lan dedim bağıra csgira bifaha gelme diye evden kovdum seninle mi ugrascam sürekli seni düşünerek korkarak mi yaşayacam içime dert olacağına birkere hadi ordan ederim is biyer dedim kovdum bidaha da gelme dedim oda köpek gibi cevaplar vererek gitti evden
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı.
En İyi Cevaplar
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler