Daha beteri şu an masaya oturmuş iğrenç iğrenç geğiriyor 😒😒😤😤 nefret ettiriyor kendinden nefret.
Allah kimsenin başına vermesin böylesini.
Bende ablana benziyorum okadar çok degil. birini bulsun evlensin birakin napsin bu yasa kadar birini bulamamis zaten o zaten ona derttir o da orda kendine bicevre mi edindiyse neyse onla eglenip duruyor. bosver cocuk gibi davransin bos bos otursun. gidip evlenip belki milletin eziyetini cekmesi daha kotu ya da evlidir bazi sorunlari olur daha kotu. annenle babanda benim kafadanlarsa aman cocuklarimiz dibimizde olsunda ne yapiyorlarsa yapsinlar diyorlardir. en azindan gozleri onundesiniz
Sorun şu 10 yıllık ilişkisini bitirdi o günden itibaren değişti.
Sonra da çok talibi oldu hepsini reddetti
Sosyal medyaya girdi egoist birinin teki oldu.
En son da anne babasını dinlemeyen saygısız insan oldu
Birak gercekten napiosa yapsin. bisey soylenmez. artik soylersen de iyiligi icin degilde baska sekilde anlayacaktir. yasi basini almis hayati tecrubeelri farkli yasamis simdi onun icinde ne oldugunu bilemezsin. bir soz vardir ya mutsuz insanlarin kahkahasi da farklidir ya da daha cok onlar gulerler vs gibi sozler anladin mi demek istedigimi. sahsen bende 10yil birine umut baglasam o umut yikilip gidiverse kafama. geleni yasarim hayatin bazi seylere degmeyecegini dusunurum anladin mi. dusunki 10katli bina yaptin 10yil boyunca her katina cicek dikmeyi vs planliyordun. bir baktin yikildi tekrar 10kat bina mi dikersin yoksa onun yerine heryerde gezmeyi mi. nezaman olcegimiz belli degil bu arada
Onu seviyorum hep destek oldum sadece bu aralar beni çok geriyor yanlış şeyler yapmasını istemiyorum
naparsa yapsin anliyorum iyiligini dusunuyorsunda o ipleri salmis artik ne gelirse. en azindan ölse kalsa bisey olsa biz karismiyorduk ki bizim etkimizde olan bisey degil dersiniz. hee paran coksa arada bir ben gezmeye gitcem geliyormusun falan de ya da yalandan ağla ağla bir sey kafadan uydur kimseye anlatamiom de ona anlat yalniz kalmak istemiom kendime zarar vercem falan yap boyle belki farkli davranir.
O zaten bana hep ilgili herşeyimi onunla yaparım.
Hep dışardayız o an kızdığım için hareketlerini az da olsa kısıtlıyor ama evde coşuyor işte
Napalim ya bu yastan sonra evlenmemde ben zaten diyor. icimden geldigi gibi yapayim bari karsima cikan en icten halimle beni begenir. ayrilmak. icinde kisiligimi karakterimi bahane etmez diyordur. Evlilik konusu zaten yaninda acmayinda aman aman. bir de bence gencliginde bazi seyleri yasamamis gormemostir. bende yasim buyuk ama bakiyorum bixim zamanimizda olmayan cogu sey somdi var boyle heyecanlaniyorum. gormemis derler belki ama evet gormemisim bu ayip bisey degilki
Bilmiyorum geriliyorum ben.
Bu yaşıma geldim 1 kere sesim yükselse bile özür dilerim.
Toplumda bağırmam gülmem
Yemek yerken o telefon elimde olmaz.
Bunları ben kendi özsaygımdan yaparım ben bunu bekliyorum.
Beni daha da geren şey bana bu saygıyı onun öğretmesi ve yapmaması
bes parmagin besi bir. degil ablanda gormesen baskasinda gorup gozune bakcaksin insanlari kaliplandiramayacagini biliyorsundur. sen yavastan insanlari umursamamayi deger vermemeyi ogren zaten deger vermen gerekenler. kendilerini belli edeceklerdir
Bunu zaten yapıyorum. Bu konuşmadan nasıl bunlar çıktı acaba?
Değer algım yeterince gelişti gelişmese zaten burada abla diye değil de erkek peşinde sorular sorardım.
tamam. iste sen kafana takilmis aslinda. bunun cozumu yok. dertlessen seni taniyanlara ablani kotulemek. istememissin. burda tanimadigin kisilere icini doktun aslinda bukadar
Evet açılmak istedim çünkü böyle devam etse onun kalbini kıracaktım
sen kafana takildikca gel buralara yaz icini dokmus olursun baska elden bisey gelmez
Öyle zaten
Haklısın yani sofrada birkere telefonla oynamaması lazım annesine babasına saygısı için onla nazikçe konuş eğer devam ederse de çok takma napacan indan 7 sinde neyse 70 inde de odur
Sorun şu bana bu saygıyı öğreten o.
Yaşı büyüdükçe bunu yapmayan kendisi hoş olmuyor
kalbini kırmadan tatlı dille uyarmayı denemelisin.
mesela buraya yazdığın gibi aktar. Abla böyle böyle annemler varken sen böyle duruyorsun bizle ilgilensen çok sevineceğiz vs. gibi. Ama kalbini kırman aranızda nefretten başka ne işe yarar ki?
bence güzellikle onun kalbini kırmadan halletmeyi dene.
Denedim geçen hafta ablacım yapma falan diye ki ben çok sinirli biriyim evi indiririm anne babama saygısızlık konusunda sustum sustum bu akşam deli etti
Neyse konuşunca offf tamam sen daha bebeksin Anlamazsın git diyor 😔😔
malesef. Ama yine de şunu diyorum evi indirsen bile ne değişecek gerçekten kendisine çeki düzen verecek mi? daha iyi bir noktaya doğru mu gidecek aranızdaki ilişki?
hani Ziya Paşa'nın bir sözü var ya
Nush ile uslanmayanı etmeli tektir
Tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
kimisinde işe yarıyor ama ablanız olduğunu düşünürsek? bilemiyorum açıkçası
Deli olma sebebi onu seviyorum beni o büyüttü neredeyse ama bunları yapmamalıdç cidden kendine zarar hepsi başka birşey değil.
Böyle kızdığım vakitler içine kapanıyor bir süre en azından kafam rahat oluyor 😟😟
güncellemişsiniz konuştum diye de. ne konuştunuz acaba?
sen diliyle mi konuştunuz ben diliyle mi?
Abla sen böyle böyle yapıyorsun annem üzülüyor mu dediniz yoksa
abla seni telefonla meşgulken görünce bizle ilgilenmeni bekliyoruz ve üzülüyoruz çünkü senle konuşmak istiyoruz biz de. gibi gibi..
abla neden böyle yapıyorsun hareketlerin herkesi üzüyor bir sorunun mu var istersen dinlerim dedim ve güncelleme de yazdığım tepkiyi verdi
ben diliyle konuşmanızı tavsiye ederim. Hareketlerin herkesi üzüyor. iyi de hangi hareket? her yaptığın zorumuza gidiyor bize yaranamıyorsun gibi bir mana da çıkar.
Dediğim gibi onu incitmeyecek bir yaklaşımla daha tatlı bir şekilde uyarmaya çalışın.
Mesela şunu bir düşünün yanlışları düzeltin ve söyleyin:
abla biz yemeğe oturduğumuzda güzel güzel muhabbet edelim istiyoruz. Seni telefonla meşgul görünce hevesimiz kursağımızda kalıyor. Biraz bize de zaman ayırmak ister misin? seni sevmesek bunu istemezdim gibi?
Zaten tam olarak yazdıklarımı söylemedim.
Orada başka kelimeler de var ben yeterince iyi davrandım tekrarlarsa ciddi anlamda kalbini kuracağım.
Çekemeyeceğim daha fazla kusura bakmasın
biraz daha kendi sınırlarını zorlamalısın diye düşünüyorum.
Gerek yok bir hareketi daha olsun bak bakalım bu sefer susturabilecek mi 😒😒
ben şahsen malesef artık herkesin ablan gibi olduğunu düşünüyorum.. artık ablanın davranışlarının normal olduğu zamanlara girdik malesef...
ayrıca şu hı hı off tripleri varya hani... resmen gözümün önünde canlandı..
ama böyle davranmayan kişiler artık iyice az..
Bilmiyorum inan ki abi ben yapmıyorum ki yapsam bana da normal gelir ama cidden ona yakışmıyor
bakın işin en berbat tarafı bu işin bir karakter meselesi olduğu için değiştirilmesinin neredeyse imkansız oluşu.. yani sizin onu bu davranışları yapmamasını sağlayabileceğiniz hiç birşey yok malesef..
bu tarz kişilikler bir ihtimal yanlarındaki insanları yitirdiğinde onların eksikliklerini hissedip, yanlız kalınca onların değerlerini anlayabiliyor...
Allah hiçbirinizin eksikliğini göstermesin asla tabiki ona..
ama umarım kimsenin incinmediği, onun aklını başına getirecek bir şey ile imtihan olup kıymetinizi anlar ve buna göre davranışlarını düzeltir..
Umarım teşekkür ederim 🙏
rica ederim... ayrıca sen annene daha bir çok bağlan olur mu... kadıncağız ablanın tavırlarına üzülüyorsa sen onun gönlünü daha bir hoş tutarak teselli ol..
zaten böyle birisindir ama ben yine içimdekileri yazmış olayım :)
Öyle yapıyorum zaten hep anne babama sarılır öperim üstelerine düşerim bıkarlar benden o derece sofrada susmak bilmem 😊😊
ne güzel :) çok sevindim bu yazdığına :) Allah daim etsin mutluluğunuzu inşallah
Amin inşaallah 🙏🙏
Cevap
52Cevap
O yaşına gelmiş arkadaşları hep çoluk çocuğa karışmış o evlenmemişse ruh halini anlayışla karşılamak lazım bir kadın için zor bir şeydir bu ama sonuçta çocuk değil 34 yaşında kibar cümlelerle anlatılabilir
Denendi kabul etmiyor
Öyle serbest bırakmayın evlenmesi için baskı yapın, yoksa kirkindan sonra geçmiş ola, basinizda kalır. Rahata alışmış, bağlanıp sorumluluk almaktan korkuyor, nette gönül eğlendiriyor. Yoğun baskı yapıp evlendirin.
O konuda ailecek saygımız var.
Sadece evlen denir bu da susar birşey demez
Bilmiyorum deneyeceğiz
Başlarım yaşına yaa zekasını geliştirsin az kim daha büyük o vakit görürüz
Uğraşmayacağım daha fazla bitti
Bir sorunu var veya bir şeyler karıştırıyor telefonda biriyle konuşuyor olabilir veya biriyle mesajlaşıyordur yoksa 34 yaşında bir insanın bunları yapması çok mantıksız
Bence de
İlk tecrübesi falan mı? Genelde ileri yaşta bu davranışları sergileyenler yaşanmamışlıktan o hale geliyor. Bu sayede 30 yaşında ablaları tartışınca kendini odaya kapatan ergenler gibi herkese tavırlı iki dakika boş bıraksa kaçıracaklarmış gibi ponçik cıvık mı cıvık bir sevgi kelebeği olarak görebilirsiniz.
Kendine bile faydası olmayan insanlardan uzak durmakta fayda var. Bu insan anne, baba, eş, kardeş olsa bile uzak durmalı. Öyle bir şansın yoksa onu kabullenip hayatının kıyısında beklemesini sağlamalısın.
34 yaşına gelmişse ve hala evlenmediyse muhtemelen bunun gerginliğini göstermemek için böyle davranıyordur. İnsanlar belli bir yaştan sonra daha seçiçi olurlar ondan kimseyi istemiyor
Evet bunu kendi de söylüyor
Bu tamamen psikolojik şımarık olduğunu düşünmüyorum. Bence uygun bir kısmet bulup evlenmesi için zorlayın.
Bu da denendi ağlayıp reddediyor.
Vicdansız insanlar değiliz istemiyor ise bitmiştir yani
Bunun vicdanla alakası yok. Kolundan tutup masaya oturtun demiyorum. İkna edebilecek bir aday bulursanız bence evlenir. Ben evlenmek istemediğini düşünmüyorum. Her kadın ayrı bir yuvası eşi anne falan olmak ister diye düşünüyorum
Kaç kişi geldi sayamadım bile tipine bile bakmadan reddiyor.
Doktor adam geldi doktor egosunu okşamasına izin veriyor sonra ise yallah
Zaman geçtikçe ruh sağlığı daha da bozulacak sosyal hayatta yanlış işlere bulaşma ihtimali artacaktır benden söylemesi sahip çıksanız iyi olur. Psikolojik desteğe de ihtiyacı olabilir
Benim korkum da bu yönde işte herşeyi reddediyor 😟😟
Önce psikolog bulup siz konuşun ne yapabiliriz diye o sizi yönlendirsin
Deneyeceğim
Allah kolaylıklar versin
Saol
Ohaa benim annemle aynı yaşta ablan. Evlenmedimi belki evde kaldığından böyle yapıyor kısaca bunalım diyoruz buna😂
Kendi isteğiyle evlenmedi
Bence mutlu olduğu gibi davranmasına karışma, sadece anlamaya çalış, kardeşlik ilkesine gore hareket et, sevgiyle yaklaş.
Hep sevgi doluyum zaten sonda yazan kısma bak kırmadan diyorum.
İncinmesini istemiyorum cidden doğru değil hareketleri zarar görsün istemiyorum
Ablanın bir sıkıntısı vardır kendince bence güzellikle konuş
Denedim anca kafa salladı geçti 😟😟
Sen bence ablana mukayyet ol vardır bir sıkıntısı
Öyleyim zaten 😟😟
Alacan elinden telefonu duvara carpip kendine gel diyecen, baska yol aklima gelmedi, yani baska dilden anlayana benzemiyor 😊
Bizde babanın yanında telefon ele almak cesaret işi 😁👍🏻
Baba sahura kalkmıyor
Bu sadece sahur için gecerli değil ki, genel olarak o iş biraz sıkar, ki en küçükleri benim ablam 30 evli ve biz hala bu şekildeyiZ.. Ablan ya günü birlik yaşıyor, 30luk sendromu, veyahut aşık 👍🏻 yerinde olsam hal hariketlerine en azından anne babanın yanında dikkat etmesini söylerim.. kibar olmaya gerek yok, yaşlı başlı insanları sinir etmeye hakkı yok 😁
Onlar bıkmış da ben bıkamadım sinirimi bozuyor 😒😒 kırıcam kalbini bu gidişle ve babam çok şirin biridir
Babalarımız öyledir. Allah yokluklarını göstertmesin bu mübarek ramazan ayın yüzü gözü hürmetine. Bence ilk bir sor ne bu hal hariket diye, ters gelirse dıştan böyle böyle duruyon diye acıklama yap 🙋🏻♀️
Öyle yapacağım teşekkür ederim abla uzun yorumların için 😊😊
Rica ederim tatlım🙋🏻♀️💕
Baba? Bizim reisin yanında elinde telefonla 2 dk dur yan yan bakıyor baba faktörü önemli
Babam kalkmıyor sahura
Sendromda falan olabilir kendisi evlilik yaşını biraz gectigi için
Kendi reddediyor ama yani
"saçını başını yolarım" de ablana
Şaka tabii ki güzelce konuşabilirsin
Denedim sen daha bebeksin diyor
Sevgilisi vardır belki ama ablan da abartmış senin anlatmana bakarsak
Cidden böyle yapıyor. Ben de abartı bir durum yok.
Sofrada sırıtmalar anneyi terslemeler falan gören sanar ne dedik
Annenin yerinde olsam şu meşhur terlik gelirdi 😀
Annem zararsız mutlu olmamızı isteyen bir kadın
Sevgili kardeşim ne diyeyim bilemedim. Ablan çalışıyor mu
Hayır
Sevgilisi falan vardır işte onunla yazışıyodur ona fotoğraf atıyodur
Bu geliyor aklıma başka bişey gelmiyor fake bir profil oluştur ablanı trolle 😀
Ya da aynı şekilde sen davranmaya başla eğer bişey derse o zaman senin eline koz geçmiş olur
Ben öyle yapsam vır vır konuşur
Tamam işte vır vır konuşsun. "Sen de aynısını yapıyosun" diye yapıştır cevabı ve üstelik ev halkına onaylattır. " öyle değil mi anne, baba" gibi
Koz olarak kullanıcaksın işte 👍
Kapiş? Kapiş 👍👍 😀😀
Genelde bana dediği an kapa çeneni diye bağırırım ve susup kalır.
Öyle yapma bu sefer koz kullan
Güncellemeyi okudum da. Koca bulun ona
Aman ya bırak kalsın evde
İyi de o kocasızlıktan bu hale gelmiş gibi duruyo
Bu benim sorunum değil.
Ne güzel içindeki çocuğu öldürmememiş bende öyleyim tabi saygıyı elden bırakmamak lazım
Hah sorun saygı işte
Yani açık açık sorula bilir niye böyle davraniyor diye.
Denendi size ne diyor
Bunu tatlı dille anlatmam lazım kırıcı kelimeler söylemekten kaçın ama kalbi kirilmasin
Denedim off pfff deyip tamam diyor geçiyor
O zaman bunu senin değil de yaşı büyük birilerinin demesi lazım
Dendi abilerim annemler hepsi yine aynı tavır
Artık içine sinmiş onun bunu değiştirmek biraz zor olur
Sinir ediyor hiç yakışmıyor yaa iticilik akıyor
Huylu huyundan vazgeçmez belki de zaman gerek
Bilmiyorum ama aşması lazım bunu
Verebileceğim bir tavsiye kalmadı maalesef belki de kendi hatasının farkına varıp degisterebilir kendisini
Umarım öyle olur
İnşallah
Boşverin onu siz ailecek sohbet edin. Kendi kaybeder..
Öyle ama insanın modunu düşürüyor 😟
Ablan koca arıyor. Gece de adaylara fotoğraf atıyor. Son kullanma tarihi geçti geçecek. Telaşa düşmüş durumda. Bırak kendini birisine yamasın.
Beni sorunu yanıtlamaya davet etmişsin. Ama ben gizliden yanıtlamısdım 😂😂😂
Guzelve al karsina konus abla hareketlerin yasina uygun degil su yonlerini duzeltebilirmisin de.
Takmıyor ki gülüp duruyor
Tam çözüm cidden kendini prenses görüyor o
Evet yaa birde bağırarak bir gülüş 😟😟
Deneyeceğim yine
Bakalım
Sinirleniyor o vakit boş boş bağırıyor
Ln ne boş kadın mu ablan sen iyi dayanıyorsun
Bana kalsa tokat manyağı yaparım
Evde kalmış galiba
Zaten kim alır böyle saçma bir insan la evlenir
Çok iyi biri aslında ama şu 2 yıldır hep bozuldu.
Düzelmiyor da 😟😟
Ne alaka şimdi bu?
Ablam sonuçta elden birşey gelmez
Anladım ben 🙄🙄
Sebep?
Seni anlayamıyorum
Ablanın canı benim 22 Liği çekiyor gülüm sen merak etme yolla onu bana ben iyileştirim :)
Annen bence biraz sizi kendi halinizde birakmasi lazim:)
Annemin suçu yok ki zararsız kadın sesi çıkmıyor
Vallahi bıraktık normalde bizim evde akşam 8 den sonra evden çıkılmaz ama anne babam o kadar çok saldı ki gece 2-3 eve girdiği oluyor.
Erkeklerle buluşmaya gidiyor tüm aile gözünün içine bakıyor resmen
İşte aramıyor 😒😒
İşte 😟😟
Tüm özelini bana açar öpüşmedim bile diyor ki haklı.
Hep yanındayım yalnız kaldığı zaman dilimi yok
Bazen benimle çıkıyor öyle gece eve geliyor
Oluyor bir cafe de birşey içiyorlar çıkışta bana beğenmedim diyor
Ins dedigin gibidir.. ama sanmiyorum 34 yasinda bir kiz degil artik kadin statusunde gozumde. Ve opusmedi diyosun tabiki gunah yonunden soylemiyorum ama bu devirde o yasa gelipte opme bile opturmeyen insan asla olacagini dusunmuyorum. Ki zaten hormonlar o yasta tavan oluyor ve telefonda bile mesajlasirken guluyo foto cekiliyo diyosun onun yas grubundaki erkekler de kasina gozune bakmaz bundan da emin ol. Bana pek inandirici gelmedi ama umarim dedigin gibidir
Vallahi kendi söylediği yemin ettiği şeyler bana da anlatır.
Ben de bilmiyorum sonuçta kendi hayatı öyle birşey söz konusu olsa bile bizim için bir önemi yok
Değil
Bilmiyorum 10 yıllık ilişkisi 5 yıl önce bitti
Yahu farklı ülke zaten 10 yıl içinde tüm görüşmeler benimle yapıldı.
Yapmayan insan var
Al bende 18 yaşındayım daha sevgili bile yapmadım
Bak şimdi iyi oku adam yabancı değildi.
Bir türktü ve Hollanda da yaşıyordu aile yapısı olarak bizde o tarz şeyler evlilik sonrası diye aşılanır.
Ablam da bu konulara sert yaklaşımı olan biri idi.
Her buluşmada ben yanlarında olur yemek yer dönerdik.
10 yıl geçti ilişki son buldu adam başkadı ile evlendi.
Dünya da çeşit çeşit insan var onlardan biri de benim ablam.
Anladın?
Bir ablan degil ama bu dediklerin zihne aykiridir. Aile yapisi olarak o tarz seyler evlendikten sonra yasanir diyosan ski bir aile yapisina sahipsinizdir. En basinda sordum farkindaysan, itiraf etmeme sebebi de budur. Ne dersen de ben inanmiyorum cunku mantik cercevesinde dusunen biri imkan veremez. Sen ablan kendi canin oldugu icin konduramazsin sadece. Dedigim gibi 2 secenekten biri. Hangisi sen sec artik.. benden bu kadar. ✋🏻
Tanımadan konuşman boş benden de bu kadar
Bilmeden daha fazla konuşma
Yahu ben vardım diyorum yanında o geceler ne yapıyor cafeye gidiyor sinemeya gidiyor ben olmasam tamam yaptı diyeceğim
Saol.
anlatsan da anlamaz en iyisi kendi haline bırakın. Koca bulunca bu hareketlerini de bırakır diye düşünüyorum. Ya da sağlam bir baba dayağı lazım
Bu yaşa gelmiş dayak mı kurtarır eskiden daha ağır başlı biriydi sonradan bozulmaya başladı
Ablana destek ol bekarsa psikolojisi bozulmustur size ihtiyaci var 😏
Hep yanındayım zaten her yaptığım aktivite de yanımda
O zaman durum vahim psikologa götürün 😏
Kabul ederse cidden gitmeli
Bence etmeli ikna et bence
Konuşacağım
:D Komikmis. Ama bırakın bence kendi kendine duzelir. Siz ona bir sey yapamazsiniz ki
Vallahi 2 yıldır böyle git gide bozuluyor buradan çare bulalım diye geldim ama yok.
yaa sikayet ettigin seye bak sempatik davraniyor ne var bunda saril op ablani
Anne babama kimse saygısızlık yapamaz
Yaşa uygun davranmak o kadar önemli ki, farkında olmayanlar çok itici oluyorlar
Bence de bu cidden aştı ama yaa
Allah kolaylık versin kardeşim
Bence onunla konuşmalısın kalbini kırmadan ya da evden kov
Saol ve konuşmayı Denedim
Tatlı dille uyar diyeceğim de anlamaz gibime de geliyor. :D
#BirDost
Demek ki konuştuğu biri var. Onun üzerinden konuşabilirsin
Tamam olsun ama sofraya da saygısını korusun lütfen
Ablanızla güzel bir şekilde konuşabilirsiniz uyarabilirsiniz
Denedim
Bakalım uğraşacağım
kendine birini bulmuşta neler diyor neler beli değil
Olabilir karakteri bu.
Değil yaşı büyüdükçe böyle oluyor
Belki sen onu yeni keşfediyorsun.
Tek şaşıran ben değilim ailem de öyle arkadaşları da hepsi.
İnsanlar çok uzun süre gerçek kimliklerini toplum baskısı yüzünden gizleyip en sonunda patlayabiliyorlar bence durum bu. Tutucu bir aileiseniz kız bundan mütevellit oturaklı davranmıştır ama şimdilerde saldım çayıra mevlam bayıra tadında gezinmektedir. Zararsızdır, kendi haline bırakılmalıdır.
Tutucu bir aile değil saldılar ama hakkında hayırlısı artık ne diyim
Hakkında hayırlısı diyip kızın üstüne gitmişsin kim bilir gidip neler dedin kızı ağlatmışsın. O hasta değil, size uymayan her karaktere hasta muamelesi yapmayı bırakın. Ayrıca sen sanki pembe sıçıyormuşsun gibi kadının gegirmesini burda ablan iğrenc biri gibi afişe etmissin. Yazık sana yazık. Allah senin gibisini kimsenin başına vermesin
Ablama söylediğim tek şey şu oldu.
Abla sorunun ne neden böyle davranıyorsun lütfen bir şey varsa bizimle paylaş çözüm bulalım dedim ve bu sözler üzerine bağırmaya ağlamaya bana hasta dedin diye iteklemeye başladı.
Ben daha fazla ne yapabilirim yani cidden yeter
ayıp yaptığı ailesnin yanında
Evet beni geren bu
sen yine sakin ol
Deniyorum
La Tahzen İnnallahe Meana
Rahatsız olduğunu tatlı bir dille söyleyebilirsin.
Çok denedim konuşmayı sarılıp sen bebeğimsin diyip başka birşey demiyor ki
Ergenlikten çıkamamak bu olsa gerek
Yaşı büyüdükçe değişiyor 😟😟
Evli deilse evlendirin çoluk çocuk sorumluluk onu olgunlastirir
Evlenmiyor ki
Allah yardımcın olsun
Saol
Aklı havada demekki😂😂
Olmasın 😒😒 bu çok sinir bozucu
Canım onun karakteri odur yapacak bisi yok
Sen ona göre olgunsun baya
Evet işte ve ben sadece 18 yaşındayım bunları benim yapmam beklenir benden 10 yıl vr üstü büyük bir insanın değil.
ablan bipocan olabilir mi 😂
Ben de düşünmüyor değilim
sanırım 35 yaşında ergen bir ablada bende var
sana ne ki bundan..🙄
Ben onun kızkardeşiyim benim anne babama böyle davranamaz.
Kendine gelmesi lazım
Fotograf çekilmesinden sanane
Şöyle bir foto yemek yiyor boş boş çekiliyor sofraya saygısı olsun en azından
Onu geçtim aç açıkta olan maddi durumu yetersiz insanlar var her yediğini paylaşıyor bu düşüncesizlik.
Veriyor işte benim anne babamı incitmeyr hakkı yok.
Onlar yaşlı insanlar içerliyor.
Anlayışsız olmanın anlamı yok.
en güzeli ablanı evlendirip evden yollamak
Evlenmiyor
34 yaşında evde kalmış almazlar tabi onu. bence konuşsan da çözülmez
Deli olacağım sağolsun
bende kardeşimle anlaşamazdım saçma sapan bir çocuktu küfür eder ota poka sinirlenirdi allahtan evlendi ve gitti de ev düzeldi
Ben seviyorum onu sadece yaşı ilerledikçe kontrolünü sağlayamaz oldu
bence önce ailenle konuş onlar onunla konuşsun
Annem neler neler dedi dudak büzüp anca kafa sallıyor
o zaman ümidini kes bence
Deli olucam 😒😒
takma bence onu
Aynı evi paylaşmak ve anne babamla böyle konuşmaya devam ederken inan istenen şey çok zor geliyor
ben odamdayken kardeşimden uzaktım örneğin sende aynı olamıyor musun
Olamam odamız yok zaten ikimizinde
anladım
Tam bir tuhafliklar silsilesi..
Evet
Sadece o masaya ait olmadığını düşünüyor.
Ablan evde kalmış olabilir
Bekar olduğu için mi böyle acaba ilgi mi istiyor
Zaten ilgi var
Dün annem işte annecim yesene bak acıkacaksın dedi offf anne yaa sanane dedi sırıtarak telefona döndü
Var herhalde
Öyle de bizde de sabır bir yere kadar
Aynen
Hoşgörüne devam et...
Mecbur 😟😟
Mecburiyetten olarak algılama... gel birlikte şunu yapalım de mesela... onu kendine çek... ablacım sunu tutarmısın vs...
Bunu zaten hep yaparım asla etkisi yok
tamam ozaman... kesin çozüm yolu buldumm...
Ortak bir çalışma yapacağız seninle
Ama aramızda kalacakk
Buyur gel fikrimi paylaşimm...
Nedir?
Fikrime sahip çıkanlar olabilir. Aramızda kalsın diyorum sen herkesin görebileceği ortamda...
Mesaj kutumu açtım senin için.
Hayır kalsın
Nasıl yani...
Üstü kalsın dermiş gibi...
Aşkolsun...
Rahat bırakın lütfen iyi günler
Ablanı benimle tanıştır. Ben onu birkaç seansta düzeltirim.
İstemez
İstemezi yaziyonda yan cebime koyu neden yazmıyon...
Evde kalmış ne yapsın garibim kocaya verin hemen
Kendi evlenmiyor talibi çok
Ondan önce beni etkileyecek
Kalsın
Evde kalmış sorun bu kenks
Kendi evlenmiyor
bencede çok ayıp şeyler saygısız baya bir
Bana da öyle geldiği için sinir olmaya başladım işte ama konuşmaya çalışsam da etkimedi 😟
kafasına bişeyi vur fabrika ayarlarına döner belki :)
Sanmam
napmak lazım kocaman kadın olmuş birde
Yani öyle
sen nasıl aklını başına getrmek istersin mesela
Sevgilisinlw msjlasiyordur
Evet ama sofraya saygı denen birşey var.
İki dakika cevap verilmese birşey olmaz
Psikolojik bir sorunu olabilir mi
Bilmiyorum artık
Konuşmayı mı?
Defalarca kez
İşi yok
Hep evde
Tek tük arkadaşı var
Sadece benimle dışarı çıkar başka da çıkmaz
Hayır hiç evlenmedi
Evet
Hayır
Anlamadm
İyi günler
Üsteleme kendi haline birakk o yasta ewlenmemismi
Ablan bekar mı hiç evlenmedi mi
Hiç evlenmedi
Takılmak için görüşüyormuş
Kendi çabalamıyırsa ailesi de uğraşmaz
Aman ya banane
ablanın evlenme zamanı gelmiş :D
Evet geldi ama kendi istemiyor
Ben biliyorum sebebini 🤔
Neymiş?
Söyleyemem buradan 😃
İyi söyleme o vakit
Hangi vakit 😃
ablanın derdi bellii...
bekarlık başına vurmuş ablanın
Bilmiyorum artık
öyle bir vurmuşki hemen evlendirin varya nasıl değişiyor bir bilsen bizim tanıdıkta vardı yani çok tanıdık biri
Kendi kararı istemiyor
bişy dicem özelden yazarmısın istersen tabi zorlama yok
Hayır yazmıyorum
tamam
gece gündüz koca arıyor eleştirme 😉
empati yapın.
Denedim hatta bende öyle olayım dedim kendime kızdım bir zaman sonra konuşmaya çalıştıkça size ne diyor.
yine de yapıcı olun, bayanlar o yaşta biraz değişik olur, birşeyler katın, meşgale bulsun. cok sıkmayın geçer.
Hep geziyoruz.
Ne biliyim sinemaya bile onunla gidiyorum yalnız kalmasın diye.
Evde tüm aileyi toplayıp tabu falan oynuyoruz iyi gibi oluyor ama o an bile bunlar devam ediyor
ablan gerızekalı sanırım
Lütfen saygımızı koruyalım ne kadar hoş olmasa bile o benim ablam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar