Hayatınızda biri yok ve size ilgisi olan yaklaşımı kibar ve guzel olan biri olduğunuzda tepkiniz ne olur.
Bana yaziyor konuşuyoruz ama ben hiç yazmadık yazınca da sohbet ederim. Güven veren olgun biri.
Hayatınızda biri yok ve size ilgisi olan yaklaşımı kibar ve guzel olan biri olduğunuzda tepkiniz ne olur.
Bana yaziyor konuşuyoruz ama ben hiç yazmadık yazınca da sohbet ederim. Güven veren olgun biri.
Aynı şekilde bir kadın olsaydı tepkim şu olurdu. kaliteli ve olgun biri ise hayatıma bir şeyler katacak biri demektir. İlla aşk anlamında yaklaşmama gerek yok öncelikle onu hayatımda tutmaya çalışırım, sonrasında ne olacağı bilinmez lakin kaliteli bir insanın hayatında bir yere sahip olması her zaman sana ve hayatına güzel şeyler katacaktır.
Tesekkur ederim
Rica ederim, günün neşe dolsun
Cevap
8Cevap
Bana ilgisi olan kadına şans veririm direk tabi ki
Hic dusunmem simdiye kadar cok dusundukte ne oldu git konuş
Çekingen degilim ama tanımak istiyorum 🤫
Eğer gerçekten masum ve sıcak bir ilgi ise gereken romantizm ve nezaketle ya kabul ederim ya da üzmeden red ederim.
Arkadaşım merhaba,
Öyle biri varsa ona bir şans vermeli, tanımak için zaman ayırmalısın...
İlgisi varsa tabiki olumlu yaklasirim bana ne kattığı bana ne kadar değer verdiği önemli ilgisiz insan mutsuz eder kibarlıkda en önemli şeylerden biri ama benimde sevmem gerek o kişiyi
hoşuma gitmişse tanımak için ben de konuşur karşılık veririm canım😉
Bende aslinda istiyorum fakat onu sohbet ile dig ortamda tanımak aslinda niyetim
Ben de kibar davranırım. Fakat istemiyorsam da konuşmam.
En uzun ilişkim böyle birisi ile olmuştu.
Nasıl gelişti , biraz bahseder misin?
Sonra terk edildim. :) Aşırı bağlanıyormuşum :D
😪
@tekinaymelisa hiç aşırı bağlanacak birisine de benzemiyorsun ama 😃
@joeblack_ sen beni ilişki içindeyken görmedin canım :D
@tekinaymelisa ee göstermedin ki canım. Göster yakından bileyim 😃
@joeblack_ özelden konuşun
Simdiden gecmis olsun o adama cunku yalniz kalmasi cok uzun surmez
Neden?
Bu filmi defalarca izledim cunku sonunu biliyorum. İyi niyetle baslayan cogu iliski hak etmedigi sekilde sonlaniyor
Benden hoşlanıyor bende tanımak istiyorum hepsi bu ama sizin bu fikirde olmanıza anlamadim
Soyle soyleyeyim ben de bu niyetle konustum ve en iyi sekilde kendimi ortaya koydum sonu hep husran oldu ve bircok erkek icin de boyle oluyor
Ilgiyi ilk basta cok fazla verdi iseniz kadar geri çekebilir kendini
Hoşuma giderde düşünülmüş olmak
Ilgisi ve seviyeli olması güzel
Bir şans tanınabilir.
Zaman ve tanımak şartı ile
Hemen elele gezmek yerine birkac kez görüşmek konusmak biraz onu dinlemek isterim aslında.
Ben asik olurum
Konuşurum tabi tanırım sonra karar veririm
senin hoşuna gidiyor mu
Tanımak isterim tabi
bir tanışın o zaman
Bence sans ver
Yas 35 mi?
30
Olgun bir kadinla konusmak guzel birsey. Hayati bilen, tecrube edinmis biri olmalisin
Nerde yasiyorsun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?