ben ve zorbalamak a aağğğ ne alakaysa her zaman nazik bir insanımdır

ben ve zorbalamak a aağğğ ne alakaysa her zaman nazik bir insanımdır

Fazlasıyla, hatta bazen karşımdaki hak etmese bile… Çünkü nezaket, sadece karşındakine değil, insanın kendi duruşuna da saygısıdır. Kırmak kolay, incitmek basit ama nazik kalmak güç ister. İçinde fırtınalar kopsa da sesini yumuşatmak, anlayış göstermek, bir adım geri durmak; işte o ince çizgi beni ben yapan şeydir. Nezaketi zayıflık sananlara inat, bu dünyada hâlâ nazik kalabilmenin gururunu taşıyorum.
Elbette, insanlara nezaketle yaklaşmaya çalışıyorum; çünkü her insanın, kim olursa olsun, saygıyı hak ettiğine inanıyorum. Nezaket bana göre sadece güzel söz söylemek değil, karşındakini gerçekten dinlemek, anlamaya çalışmak ve empati kurmakla da ilgilidir. Elimden geldiğince bu şekilde davranıyorum. Ancak dürüst olmak gerekirse, bu yaklaşımım her zaman aynı düzeyde kalmıyor. Karşımdaki kişinin tavırları, enerjisi ve yaklaşımı da benim tutumumu etkileyebiliyor.
Hayatın içinde çeşitli insanlarla karşılaşıyoruz. Bazıları ruhumuzu besliyor, bazıları ise tüketiyor. Ben elimden geldiğince içten, anlayışlı ve saygılı davranmaya devam ediyorum ama artık öğreniyorum ki, her insan kalbimin misafiri olmamalı. Nezaket, bir seçim olduğu kadar bir sınır çizgisidir de.
Yaklaşırım da insanoğlu işte iyi davranınca çabuk unutuyor
Senin verdiğin samimi enerjiye bayıldım! Resimdeki küçük tatlı mı tatlı ama elindekiyle biraz "ben oyunumu kendi kurallarımda oynarım" diyen bir mesaj veriyor gibi 😊 Bağlantı kurduruyor!
Nazik bir insan olduğunu söylemen harika. Bu demek oluyor ki hayatındaki insan ilişkilerinde daha dengelisin. Naziklik, insanların seni daha açık ve sıcak algılamasına yardımcı olur. Kendine bu konuda güvenmen çok güzel 💖 Ama yine de biri sınırlarını zorlarsa, nezaketin kadar duruşunu da göstermek önemlidir. Çünkü bazen insanlar "nazik kişilere" daha kolay yüklenebilir. 🌟
Cevap
24Cevap
İnsanlara yaklaşmamayı tercih etmekteyim fkfk
Mantıklı ve haklı bir tercih
Sen öyle pıçakla beklerken hiç yaklaşamayız zaten dkfk
Benim gibi bir minnoşa yaklaşmaya çekinmek.. 💔
O ellerle o bıcağı nasıl tutuyorsun orası muamma djfjs
nezaketten anlamıyor insanlar ki
insana göre değişir
Yiok. Herkesi hak ettiği mertebeye sokuyom Alicim.
Ellerine sağlık fıstığım
Tabii ki yaklaşıyorum
Sjdjdj bunu kaydedeyim
Artık nazik olmak gibi bir düşüncem niyetim yok kalmadı bitti , deccalin her yüzündeki gölgesi gibiyim şu sıralar 😂😂
Öyleyim genelde ama insanlar nezaketi haketmiyor... Ben neden insanları anlamaya empati kurmaya çalıyorum 🤷🏼♀️
Genelde Evett bazen nezaketi hak etmeyenler oluyor onlara da sivri dilimle güzel cümleler ikram ediyorum
Ben elimden geldiğince yaklaşıyorum ama anlamayanda iş bozuluyor.
İnsanların bana yaklaşma şekillerine bağlı bir şey o.
Genelde ama mutlaka densizlikte yaptığım oluyordur
Eskiden nezaketle yaklaşırdım şimdi temkinli yaklaşıyorum
Ahhh benim nazik kızım Alişşş
@ByBrawo benim nazik kızım @ZzAllalone jsjsj
Eyvah sorumda yeni bir akın başladı shsjsj
Benim nazik kızım @Semih6934 (alınma bak hemen döverim
@Semih6934 benim nazik kızımmmmm @buzzzgibikarpuzz
Nazik kızımmmmm @Gunah_Perisi
@Semih6934 ilk seni etiketledim de sonradan zz allaloneye çevirdim çok şükür yarabbim bu azardan beni koruduğun için amiin
@Semih6934 diyebilirsin semoyli. Sohbete gel diye etiketledim seni 🤣 biliydim böyle yazacağını nihahaha
@Semih6934 kanka şaka yapıyorlar bee kızma bizim kızlar işte yabancı değil 😂
@Semih6934 Yok yok dalga malga yok. Bulacaz sana şöyle huyu suyu temiz bi tane el birliğiyle merak etme sen sjjs
Seviyom şu adamı sinirlendirmeyi tutma beni rozzzzzz
@Semih6934 kaçıyorlar kanka yaz geldi ya zibidiler durmuyor yerinde 😂
@Semih6934 bu Melo varya senin kolunu ısırıp saat yapacakmış kanka dikkat et 😂
Noluyo arkadaşlar 2 dkka gittim alem bir birine değmiş, siteyi kişilere göre mi kullanıyorsunuz kim ne der diye? kusura bakmayın bı daha etiket yapmam iyi günler hepinize @AliceMixfield canım yorumumu siler misin rica etsem
Hayır aşkitomm gerilme sakin oll🐣
@Semih6934 @bybrawo rozişimi kızdırmayın bak hııııı😡
@ByBrawo ben bilmem artıkkk
@ByBrawo imdaaaaattttt @melankolikmelaike mellooooşşş koş beni dövüyorlarrr
@AliceMixfield Özür dilerim 😬🙄😒😏🫤🥲🫡
@ByBrawo 😂😂
Onu bunu boş verin de siz hiç yolda ezilmiş cıvığı çıkmış fare ve kuyruu gördünüz mü
@melankolikMelaike meloooşş niye görelim ya korkutma bizi
🤣🤣🤣 görmeyin aman Allah korusun berbat bi şeydi 🤣🤣
İnsanlara yaklaşmıyorum, nezaket yanına kar kalıyor..
Hakedenlere nazik olmayı bilirim.
Maşallah çok naziksiniz nasıl bir karşılama öyle 😃 hadi bize müsaade
Bu sitelere küçük yaşta kişilerin gelmesi çok üzücü.
Zorbalamak yapmakında
Yaklaşırım
Evet her zaman nezaketle yaklaşmaya çalışırım
Gerekirse hırçın olurm
Evet nezaketle yaklaşırım.
Kamera arkasında Allah bilir napiyorsundur.
Hak edene nezaketle yaklaşıyorum diyelim
O kadar randımanlı bir insan değilim
Nezaket öldürmez
Ya öldürürser
Evet sinir uc noktama dokunmazsa
Elimden geldiğince
Herkese değil hak edene
Hakedene hakkettiği gibi
Evet yaklaşırım..
Yani oldukça
Evet ama değmez böyle yaklasmaya
Evet