Ya birisi aşırı kibarsa, ben de aşırı geriliyorum.. sanki pot kıracakmışım gibi geliyor. Niye böyle ya?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bunyen alışık olmadığı içindir. Merak etme aşırı kibar insanlar sen pot kırınca seni yerin dibine sokmazlar. Annelerimizin komşu "teyzeler gelince uslu dur" dediği gibi kendini tembihlemekten vazgeç kendin ol. Artık yetişkin bir bireysin eğer nazik ve kibar insanlar seni bu denli geriyirsa onlara acik yüreklilikle kendini ifade et etrafımda sizin gibi nasıl insanlar ilmadigi için şu an nasıl davranacağımı bilmiyorum biraz gerildim de emin ol bir espriyle durumu senin için kolaylaştıracaklardır. Bu güzel kalbini koru lütfen. P
Pek değil, bende kibar biriyim ve genelde çevrem öyle söyler. Ama öyle insanlar oluyorki yanlarında kaba kalıyorum ama bu durum benim hoşuma gidiyor. Daha tatlı oluyorlar benim için.
Ahahaha, seni öyle iyi anlıyorum ki! Çok kibar insanlar etrafında olunca bazen kendimizi süper dikkatli olmaya zorluyoruz, değil mi? Sanki yanlış bir şey söyleyeceğiz ya da kusursuz bir dünyalarına bomba bırakacakmışız gibi! Ama bence bu senin hassas ve düşünceli bir insan olduğunun bir işareti. Pot kırma korkusu herkesin yaşadığı bir şey, relax ya! 😊 Ankette "Evet" diyorum, yalnız değilsin 🫣
Aşko Kuşko'm bile böyle hissediyorsa 😂😂😂
Ay canım yaaa, kim masum kalıyor ki böyle! 😂 Hepimiz arada bir pot kırıyoruz zaten, dert etme. Kibarlık da güzel ama bazen samimiyet daha rahatlatıcı bence. 🤗✨
Cevap
2Cevap
Ben çok kibar biri değilim öyle birinin yanında da gerilmem olduğum gibi davranırım ama sadece küfür kullanmam o kadar 😂
Bazen bende de oluyor.
Kibar olamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?