hiç uzun ilişkiniz tarafından aldatıldız ya da affedip tekrar aldatıldınız mı neler oldu?
affettim aldatılmadım düzeldi
affettim aldatıldım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hiç uzun ilişkiniz tarafından aldatıldız ya da affedip tekrar aldatıldınız mı neler oldu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İğrenç bir şey yaşamadım inşallah kimse de yaşamaz ayrıca aldatanı affetmek de acizlik kendine saygısızlık
arkadaşımın üç yıllık ilişkisi onu sanaldan bi kızla aldatmış 3 ay sevgiliymiş ne yapması gerektigini bilmiyor çocuk çok pişman ve çok seviyordu nasıl yaptı anlamıyoruz
Seven adam öyle bir şey yapmaz arkadaşına destek ol ve affetmesine izin verme kimsenin timsah gözyaşlarına inanmayın
değil mi bir yandan seven yapmaz diyorum ama çocuk çok pişman aldattığı kıza bile yalvarmış arkadaşıma söylememesi için hayatım altüst olur ben onu çok seviyorum boşluğa geldi falan demiş köpek gibi anlayacağın baya akıllanmış bide kızla hiç görüşmediği için bi nebze arkadaşımın içi ferah ne yapacağını bilmiyor
Vaktiniz var mı sizin?
evet
Rica etsem yazar mısın
seviyem yetmiyo
Takip at o zaman ben yazarım
attım
Bu bir alışkanlık affetmişsindir tekrar bir daha aldatılmışsındır Sen affedersin O bir daha aldatır yani Sen bu gidişle aldatılmaya devam edersin Anladın mı
olabilir ama ders çıkarıp yapmayanlar da var her insan aynı değilmiş
Evet bu yorumdan sonra şunu gördük Sen gerçekten de safsın yani şu cümleleri kurabiliyorsan emin ol safsın
öyleyim zaten ve çok kötü bir durum bu kim ne derse inanırım bu yüzden ciddi ve uzun ilişkim de hep sorunlar oldu
Söyledim Sen safsın diye dam seni yıllarca kandırdı Arkandan iş çevirdi sonra geldi İki tane Yal vardı yalvardıktan sonra da ne dedi dedi ki bir daha yapmayacağım şu olmayacak Bu olmayacak dedi ama ne yaptı biliyor musun daha dikkatli davranmaya başladı Yani senin onu tespit edemeyeceğin şekilde davranmaya ve senin onu yakalamayacağın şekilde hareketler yapmaya başladı Yani aslında vazgeçmedi Sadece daha dikkatli davranmaya başladı
sevmese neden yıllarını sadece bana versin ki yıllardan bahsediyorum 2 ay 3 ay değil her anı beraber yaşamışsın
Yıllar dediğin kaç yıl ve sizin yaşlarınız kaç meslekler nedir Nerede Nasıl tanıştınız Bunların hepsi etken Anladın mı
3 yıl öğrenciyiz hâlâ
Ben de zannettim ki 7-8 yıl falan daha 3 yıl olmuş Çok bir şey olmamış yani büyütülecek bir durum yok yaşlarınız kaç peki
üç yıl ama bırakılmıyor işte daha küçüğüz ikimizde öğrenciyiz boş ver yası ya😟
Erken yaşta buna başlayıp ve bu kadar erken yaşta Siz bu moda girdiyseniz bu ilişkinin zaten Sonu Gelmez çünkü günümüzde bu kadar erken yaşta başlayıp da sonunu getiren hiçbir kimse yok ben az çok bu ilişkileri nasıl olduğunu gayet güzel Gören ve bilen birisiyim bir şey soracağım cinsellik Yaşıyor musunuz siz
yaşadık
her şeyi yaşadık aklına gelecenilecdk iyi kötü her şeyi beraber atlattık ama 2022 yazı çalışmaua gitti benden uzaklaştı ve sanaldan sevgili yapıp oyun oynadı Allah belasını versin
Işte asıl sebep bu cinsellik yaşamanız cinsellik yaşandığı zaman zaten istediğini almış olduğu yeteri kadar seninle yaşadı ve başka tenleri aramaya başladı senin çözümün bu değil arkadaş gizliden çıkacağım yaz bana Anladın mı böyle olmaz çünkü rüya daha çok genç değil yolunda şundasın ve başına yeni bir türlü belalar alacaksın farkında değilsin gizliden çıkıyorum yaz
şimdi de köpek gibi pişman engelledim şu an ne hâli varsa görsün valla ben Allah'a yalvarıyorum Allah'ım nolur bitsin bu ilişki diye bitmiyor işte bende bu enayilik olduğu sürece bitmiyor offfffff
Sen beni dinler misin yazmanı bekliyorum
Ee hadiii
Anlaşıldı Sen pek de konuyu çözmek gibi bir düşüncen yok yani bu yaşta bu halde ne yapacaksın onu da bilmiyorum Bir planlaman da yok belli adam elde edeceğini elde etmiş elde ettikten sonra da çok da umrunda olmamış Karar senin ben sana çözüm üretmek için davet ettim Sen de kabul etmedin sen bilirsin
yok yazmicam hrrkes aynı şeyi diyor birinin diğerinden farkı yok
yok biz yapalı 1 yılı geçti bu olayın ten aramakla alakası yok arada yakınındaki kızlarla yapardı tamamen intikam ve nefret için yaptı atılan iftiralar yüzünden Allah hepsinin belasını versin
umrunda olmamış olsaydı şu an bana köpek giib yalvarıyor olmazdı anlamıyorsunuz işte çok fazla iftira attı yakın çevresi bana yaza kadar her şey güzeldi ne olduysa gitmiş sanaldan sevgili yapmış işte canım şimdi de ben ne yaptım diyor çok aşığım vs vs bir sürü şey kıza yalvarmış bana söylemesin diye hayatım altüst olur bi hata yaptım ben onla konuşurum yeterki söylemeyin ben her şeyi anlatılan demiş yalvarmış kıza hep kaybetmekten çok korkuyomuş ama kaybetmek için de risk aldı
Ben birinin diğerinden farkı yok dediğin insanlardan değilim çözüm üretirim ürettiğim çözümde kalıcı olur Anladın mı yani öyle rastgele öneride bulunmam beni başkalarıyla karıştırman hiç hoş olmadı
ssni tanımıyorum ve konuştuğum herkes bunu söyledi zaten ama bendeki saflık enayilik diz boyu olduğu için onlar bile hâlâ haklı çıkartmaya çalışyıyosun çocuğu dedi
Neyse ben diyeceklerimi dedim ben burada analiz yaparım çözüm üretirim Sana yeni bir yol haritası çizerim benim bakış açım bu yani şu an senin gidişatta bir yol haritan yok gidişatında Çok hoş değil Yaşın da çok genç yani hayatınla alakalı Bazı kararlar Alıp ona göre adım atmam gerekiyor Yoksa ileride çok fazla pişman olacaksın ben bunu anlatmaya çalışıyorum Karar senin Seni hiçbir şey için zorlayamam ama hayatımla ilgili önemli kararlar alacaksan ve almak istiyorsan yazarsın
yok ya cidden sağol ama üç yıl da az bir süre değil bir şans vericem ama ikinci defa yaşanırsa onun hayatını mahvederim herkese de rezil ederim şu an da rezil ettim arkadaşlarına zaten yeterince ama hepsi korkudan benle bile konuşmutk o derece manyak bi çocuk bu kendi arkadaşı diyor kıskanır o konuşmiyim senle falan saçma yanş
Bak halen sen çocukça konuşuyorsun halen gerçekten de çocukça cevaplar veriyorsun çocukça olaya yaklaşıyorsun Bak arkadaşım Hayatının içine etmiş adam etmeye de devam edecek ve senin geleceğinin de içine edecek biraz Bunun farkına Varın ya birazcık zeka birazcık akıl birazcık mantık halen tavırın davranışın akılsızca mantıksızca beyinden ve zekadan uzak davranışınlar yok arkadaşı şunu demiş de bunu demiş de yok o kıskanmış da ya Geç bunlar ya hikaye okuma hikaye okuma Sen hayatında gelecekte ne yaparsın ne yapman gerekiyor Bunu konuş saçmalayıp durma
Aldattım affeti bir daha aldattım bir daha affeti bir daha aldattım 🤣 sonra affetmedi
onu severken neden aldattın?
Sevmedim lan ne sevmesi
kıza yazık olmuş
Hayır kendime saygım var
bu saygıyla alakalı bir durum değil bence kimi insanlar çok duygusal ve hemen silip atamıyorlar yaşananlar günler hatrına vs
Bunu öz saygısı olmayan insanlar yapar.
Asla ad etmem zaten o. An biter
Hep aldattım affetdenlere yol verdim
sevdikleri icin affetmislerdir
Karaktersizler başkasının altına yatanı affeden adam degildir
yani affedilmez ama benim dediğim sanaldan konuşması
Yok benimki fiziksel tek eşli olamıyorum
Sen mi söyledin onlar mı yakaladı
Hayır