Arkadaşlar tüm araştırmalara rağmen eşimde de bende de hiçbir sebep bulunamadı ancak gebelik 2 yıl boyunca korunmasız ilişkiye rağmen gerçekleşmedi
2. Ayın 4 dünde doktorda randevum var tedavi planlaması için...
infertilite tedavisi olan var mı aşamalar nelerdir?
2. Ayın 4 dünde doktorda randevum var tedavi planlaması için...
infertilite tedavisi olan var mı aşamalar nelerdir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hiçbir sebep yokken hamile kalmamak bence saçma olur. yoksa mutlaka hamile kalınır. bence bir yerde eksik veya hata vardır.
Hiçbir sebep yok eşimin spermiogram testi problemsiz çıktı bana yumurtalık ilaçlı rahim filmi çekildi temiz çıktı
Rahimde herhangi bi anormallik yok
İkimiiznde hormona problemi yok
Böyle durumlar bar belki siz bilmiyor olabilirsiniz günümüz çağının hastalıklarından sebebsiz infertilite diyorlar doktorlar
ben biliyorum aslında bizzat yaşamış biri olarak sebepsiz değildir diyorum. bazen doktorların bile göz ardı ettiği veya önemsizmiş gibi gördükleri sebepler kabus oluyor insanın
Biliyorsanız yorumda yazın hepimiz öğrenelim belki başka okuyanlara da yardımcı olur
Bende zor gebe kalmıştım
Tedavi oldunuz mu ben 2 yıldır bekliyordum bu sene testleri yaptırdık eşimde de bende de problem çıkmadı ovulasyon deniyorum tedaviye başlıyıcaz inşazallah
Tedavi olmadım çünkü gebe kalmamamın belirli bir sebebi yoktu
Bende de problem yok kaç tane doktora gittim eşiminde benimde temiz çıktı herşey ama yine de aşılama vs denemek istiyorum
Dene zararı olmaz