AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
227Cevap
memursan hemen tatin iste başka kurum başka yer telefonu değiştir. sosyal uygulamarı kapat çözüm olur
Sonra Turk erkekleri neden karilarina siddet gosteriyor diye agliyorsunuz. Az bile yapiyor garibim adamlar.
Kocan hak etmiş pişman olma o yüzden bu ilişkiden.. Kocanla boşanabilirsin ama sevgilinle ilişkini bitirme.
sonra kadınları neden öldürüyorsunuz , neden dövüyorsunuz kızgın demirleri sokacaksın bir taraflarına bunların. İnşallah kocan yakalarda ikinizi kazığa oturtur , pislik ahlaksızlar.
Erkekler çok mu masum? Kadınları bu kadar genellemen hoş değil erkeklerin onda 7 si aldatırken kadınların 10 da ikisi aldatır tamam hoş bişey değil yaptıkları savunulamaz umarım çocuğu yoktur ama kadınların hepsinin birden günahını alman da hiç hoş değil
:) niyeki
Gotunuz basiniz ayri oynar kadin kuyruk. salladi dersiniz.. oglum. zaten bosaniyorum diye yazdim o surecdeyim.. kocamla 2 yildir beraner degilim diyorum... kurtulmak istiyoruz diyoruz... kizgin demir sen sok bir tarafina yobaz
Ben yobazım tamam sende ağır kaşarsın. 50 yaşındaki adamın kapatması olmuşsun , ayrılda sana rahat rahat çaksın.
@kelebek04 saydın mı , bence kadınlar daha çok aldatıyor. Erkek işindeyken kadın başkasının koynunda.
Çevrende kaç kadın kocasını aldattı? benim en az altı arkadasımın babası aldattı üç tanesi şu an boşanıyor babalarının onlarda oluşturduğu yıkımı gözlerimle görüp şahit oldum annesi aldatan duymadım iki tanıdığımızda duydum ama yakın çevremde yok ve bir kadın anne vasfını aldıysa bunu yapamaz devir çok kötü haklısın o yapanlar kadınlar anne olamamıştır bizde cennet annelerin ayakları altındadır ama onlar cennetin kokusunu duyamazlar ama genellemen hoş değil çnkü peygamber efendimiz genellemeyi bu şekilde yapmış ztn onları da Allah islah etsin evlerden uzak etsin büyük konuşmaktan Allah korusun bir gün başıma gelmesinden Allaha sığınırım
Soruyu soran sana da gelince Aklah seni islah etsin benim çok yakın arkadasımın babası da aldattı çocuk hala toparlanamadı üni üçüncü sınıf ama çocuk babasını öldü saydı seninkinin de vardr elbet çocuğu eğer kendi şerefine acımıyorsan o çocuklarınkine acı bu kdr mı vicdanın öldü nasıl bir cinsel istek ki bu çocuklarınızdan daha değerli çocuklarınız yüzünüze bakmasını istiyorsanız insan gbi duyurun
Ne kapatmasi olucam... ne biliyosunda ne konusuyosun
. isinde gucunde hali vakti yerinde insanlariz. .. kocamla zaten mahkeme sürüyor. . seksde yaparim askda yasarim.. illa. laf sokucaksiniz ya.. buyuyunde gelin hadi yavrum. parka
Büyüyüp senin gibi olcaksak bu yaşta kalalım biz sevgi ilgi her yaşta ihtiyaç ama evli bir adamla değil adamdan uzaklaşmak istiyorsan önce adamla yatmayı bırak boşan daha yaşın genç yaşına uygun evli olamayan düzgün birini bul neden böyle kötü bir yol seçesin ki bu yaşta sevişmeye devam edersen tabiki aşık olursun
kimsenin kimseyi aldatmaya hakkı yok bence mutsuzsan aşık olduğun adamda senin yüzünden karısına ilgi göstermiyordur
Valla onun karisina saygim sonsuz kiskanmiyorumda.. adama asigim cunku.. asik oldugum adama yemek yapiyir hasta olunca bakıyor utusu nu yapiyor bu yuzden seviyorum bile... kufur ediceksin farkindayim. ama boype dusunuyorum Üzgünüm
Allah ıslah etsin ne diyim bacım inşallah aklınız başınıza gelir biran önce
Insallah ya ihtiyacim var çünkü
kocanda ne kadar ilgisiz okuz olursa olsun kimse haketmez bu durumu boşa bence
mevzu aşk ise durum vahim çunkü zamana bırak ama oda ewlı sen bsanıyosun da sonrası peki zor ısın valla
Mevzu aşk. ..
işin zor be valla
aşk değil o seks. istediğin gibi ve çok ateşli olması.
Askda seks zaten
:):):)
Oksijen israfı yapmayın yapmanız gerekeni yapın lütfen =(
Eşin biliyor mu? Yanlışa bir yanlış daha eklemeseydiniz daha asil olurdu!
yaptıgın hatadan geri dön sonra bazı şeyleri geri alamıyor insan
anladıgım kadarıyla kocandan ılgı görmdenin ve isteklerını karsılamadı o amcada isteklerını karsılıyo ask yok bence sadece ılgısı hoşuna gidiyo
Onda yokda ben asik. olmak uzereyim
psikolojik yardım al bence adam ciddi düşüncegını sanmıyorum daha gencsın ömür boyu boyle mı yasayacaksın
Hayir zaten kopmak istiyorum
Askin yasi olmaz. Ama bence sende yasaklara karsi zaaf var...
Allah belanızı versin amin @sonmermi bunada bir atar yapıver bizahmet :)
Boyle seyler yazan kadinlar evlilikten sogutuyorsunuz. gerci bn hakkini veririm :)
Size ornek teskil etsin
Hepsini okumamistim. mutlu eden bagimlilik yapar. ncede vazgecin bu asktan
Cvbimi mesaj olarak yolarak gönderdim bakarsanız sevinirim
250. mesaj var nasil bakiyim
O 250 mesaj arasından rija etsem benim msjima bakarmisin :)
Onu tuvalette hayal et 😀
Bu sabah yaptim da pek etkili. olmadi
Bırak adamı hayattan soğudum 😖
😀😀😀😀😀😀
eskisinden ayrılma aşamasında olduğun için normal. bu güzel duyguların tadını çıkar. kolay yakalanmıyo.
sizin le aynı durumu yaşayan bir bayan arkdaşım vardı bir süre konuşmam ve ona söylediklerim sayesinde unuttu ve normale döndü
Banada soyleyin
mesaj atarmısınız
şehir neresi?
hemcinslerimle gurur duyuyorum senin gibileri kullanıp atıyolar hak eden hak ettigini herzaman alsın devam et bu şekilde :)
:) peki
Evliliğinizi bitirin sonra eğer ciddi isen o adamın da boşanması gerekiyor evlenin. Bu şekilde büyük günah işliyorsunuz.
Babanın yerine koyup bağlanmış olabilirsin 50 yaşındaki adama aşık olunmaz herhalde :)
Valla ben olmak uzereyim.. kendimde saskinlik. ixindeyim.. hoş kadinim.. aman ya
Babanın verdigi acıyı başka bir yerden kapatmaya calisiyorsun gibime geldi neyse hayıtlısı neyse o olsun hayatında.
Sizin gibilerin yazılarını okuyunca kanım donuyor resmen. Allah düşmanıma vermesin aldatan kadını.
Vay arkadaş kimisi de sevişince aşık oluyor. Aşka bak
Kocan alkolikse bırak zaten ama o adamda evliyse o boşanmadan boşanma.
sende haklısın eşinde haklı ne dicem bilmiyorum ama seviyosan git söyle aksnflasjknfaşslkdn :D:DD:
Ruhu bozuk olana dikiş tutmazmış. Seninkide o hesap.
bu ayrılma işini daha önceden yapsaydın daha iyi olurdu
50 yaşında pistonlar çalışıyor. abimiz iyimiş. saygı duyuyoruz.
bir boşanmayı bekleseydiniz keşke. Hani marjinal bizdik..
Eşin yaşatmıyorsa kadınlığını yapmakta haklısın ama dikkat et gazetelerin 3. Sayfasına çıkma
Hayır hic bir acidan hic bisi yasamiyoruz
Tamam ozaman yap ama ölme
ÇALIŞAN BİR BAYANLA EVLENİLMEMESİ GEREKTİĞİNİN SOMUT BİR ÖRNEĞİ.
Peki bizden ne istiyosun onu anlamadim bize ne? vicdanini rahatlatmaya mi calisiyosun?
Hayir ondan nasil. uzaklasirim onu soruyorum
bende bekarım ama kimsye aşık değilm bu nasıl çelişkidir :S
Ben de bekarım <3
@LadyIsabella ozmn önce seni evlendirelim sonra beni :D
kaşarlığın bu kadarı birde gelmiş burada sevişiyoruz cinselliği yoğun yaşıyoruz diyosun
gayri meşru hayata hoşgeldin.
Bu hayata giriş vardır.
Bu hayattan çıkış yoktur.
Kocanda evliyim diye geçinio. Allah yardımcısı olsun
Ya yaş olmuş 30 kocamışın hala yok aşık oldum yok boşancam bir gidin ya
sizin yüzünüzden her kızı sizin gibi zannediyoruz namussuz itler.
Tuuu allah seni kahretsin ! Derdi babaanem duysa :)))
neden uzaklaşacanki kim istiyorsa ona verecen işte ne güzel istediğin bu değilmi
Senin gibiler yüzünden kadın taifesinden soğuyorum...
Gönül bu işte AK a da konuyo B*K a da. Kendimi B*K gibi hissediyorum, acaba banada konan olur mu?
Eminim adam da senden ayrılma yolu arıyodur boşanınca başına kalma, diye
yazık be kadın kocana yazık.. kocanın yerinde olmak istemem
Sevmeden geleceği düşünmeden nasıl bir birliktelik bu
Tutlu ask bu.
iyiyimiş
Sen bana resmini gönder bakayım bi:) belki soğuturum seni ondan :) hahaha
Hahahhahaha :)
Komik geldi galiba :)
Demekki 50 yaşındaki sana daha iyi kayıyor kocan pasif kalmış ondan aklından cikmiyor
Muhtemel etkili bu sebepte... sadece kaymiyor adam sevisiyor.. ben esimle 4 yil opsmedim sanirim..30 yasimda. opusmenin nasil bisi oldugunu ogrendim ben
Senin kocan da iş yok normal 50 yaşındaki adamdan bişe beklemen bende memurum keşke benim yanımda çalışaydin hahahah
Belkide ayni kurumdayiz nerden biliyosun
Ben emniyetteyitim Ankara sen
şikayet ederken sakıncalı paylaşım ı seçtim. peki ya sizler hangisini seçtiniz?
Eşinde bulamadığın ne buldun
Esimle 2 yila yakin cinssel anlamsa beraberligim yok.. sabah cikar gece 2 den asagi eve gelmez.. alkolik...2 defa beni aldatti.. hayatta ne sacimi koklar ne ruhumu okşar... sac rengimi degistiririm farketmez... sevgilim ruhumu oksuyor.. bana sarilmasi boynumu koklamasi bile ona aşık. Olmama sebep
Seni öldürürse?
İkiniz de boşanıp kalan yılları beraber yaşayın.
:) o hayatta bosanmaz. . bende yenide evlenmek istemem.. geciniz :)
Sen her halükarda boşanacaksın zaten. Kim ne derse desin o adama vermeye devam edeceksin ve böyle mutluysan devam edecek mutsuzsan zaten bir süre sonra vermekten vazgeçeceksin. Kimseden akıl istemenin anlamı yok. Zaten illaki zex ihtiyacını karşılayacak bir erkeğe ihtiyacın var.
Taşlamadan iki kelam mı? Pekala
Allah kurtarsın
Amin bende dua ediyorum ama. kara sevda kanimca
Sen ayrılıyormuşsun eyvallah ama karşındaki evli bir insan ise değil kara sevda ne olursa olsun bağını koparmalısın
bence sen tayin iste yoksa adamında başı agrayacak sonunda. sende haklısın mutlu olmuşsun.
bosa kocani hayatini yasa cok normal bisey birine ilgi duyman
Profil resminin yerim senin @simgesucu
tsklr csno
@simgesucu kız sana neden mesaj yollanmıyor?
benim tek diyeceğim adamın yaşlı olması ve evliyse daha kötü.
ne dememizi bekliyorsun ki git atla kollarına yasak ask tan kim hayır görmüş ki sende göresin.
Tövbe estağfurullah ya , illa edep illa tövbe istiğfar!!!
Sana edecek kufur bile bulamadim ulan bu ks kufur dagarcigimi küçültüyor ya
Allah beni ve sevdiğim insanları senin gibilerden korusun...
Git yat adamin altina mk gelmis serefsizligini burada anlatiyor
Kahpelik paraylami
unutturacak baska bırını bul.
cokta uzaklarda arama derım bı bak bakalım goldenhorn 'a
sen git o sevgiline kıçını * daha anlamlı olursun...