Benim için eşini boşamaz ki bende bunu istemiyorum hani..
Ama bende öğrenilir bilmem şey olur diyorum istemiyorum ama anlamıyor ille de konuşalım sensiz yapamıyorum falan dedi ne yapcam bilmiyorum konuşmak istemiyorum artık:(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sence seni sevse hala evli olurmuydu?
Sen onun için bir gönül eğlencesisin daha açık bir tabirle Metres yani. Ben demiyorum ha sakın yanlış anlama TDK diyor. Mesela sen şimdi bunlari yazarken o yatağında mışıl mışıl uyuyor. İki güzel kelam edip seni kandırıyor belki seninde ondan beklentilerin var para vs... Sebep çok yani. Gittigin yol yol değil velhasıl iki gün sonra çöp konteynırında cesedini bulmayalım da yoksa bize ne sizin özel hayatınızdan
Zaten evlenmek istemiyoruz hani o diyor beni bırakma bağımız kopmasın :D
Bunu söylerken bile gülmen ilginç
Bunun gibi olayı yakın arkadaşım yaşadı aynı durumdaydı kızın ailesinden biri çocuğun eşine mesaj atıyor flan durumu açıklıyor bu şekilde araları açılmıştı
Görüşmeyi kesmeyi deneyebilirsin
Mesajlarına aramasına aralıklarla cevap verebilirsin
Ona şunu anlata bilirsin senin bi hayatın var düzenin var benim yüzümden düzenin bozulmasını istemiyorum ve bundan dolayı bitiriyorum.
Diyebilirsin
Eşine sadık olmayan sana hiç olmaz oda ayrı mesele
Kaç kez dedim. anlamıyor
Evli birisi hoşlanır mı? Evet, hoşlanır. Bunun etik ve ahlaki boyutunu eleştirmek, yargılamak bana düşmez. Bazen etkisine girdimiz ve engel olamadığımız enerjiler olur. Dolayısıyla tüm gerçeklikler uçar gider. Muhtemelen seninde öyle olmuştur. Eğer sen korktuğun için bitirmem istiyorsan ileri ki zamanlar da sinir ve hırs yaptırmasın?
yaptırmasın derken?
Şimdi aranızda bir yakınlaşma olmuş sanırım. Bu yakınlaşma cinsel yönden değil de daha çok konuşmak, sırdaş olmak gibi. Şimdi sana gelen ilgi birden kesilirse seni uzebilir mi? O kişiye karşı bir hırs yaratabilir mi?
Hayır ya sinirli olmam bitmesi daha iyi şu an diyorum 1 tane çocuğun var karına yazık karısı tanıdık zaten ailem tanıyor yakından onu da öyle yakın aileme öğrenilir falan bişey olur hadi öğrenilmedi nereye kadar gidecek böyle diyorum bitirelim artık istemiyor kolay değil bırakamam seviyorum seni falan diyor ama buluştuğumuz zamanda eli hep oramda buram da, biliyorum cinsellik daha ağır basıyor bunu ona söyleyince inkar ediyor
Evet yasak ilişkiler de cinsellik daha ağır basar. Fakat şu an böyle diyorsunuz. Hala ilgi çekiyorsunuz. Bu ilgi bittiğinde düşünceniz ne olur? Kestirmek çok zor.
Onu ben istemiyorum artık ben ilgi cekmiyorum o uzatıyor
Peki sizin artık istememe sebebiniz nedir?
Evli ya bıktm gizli gizli korka korka yaşamaktan buluşmaktan ondan
Bence asıl heyecan verende bu duygu değil mi?
Ne heyecanı ya heyecan falan kalmadı artık eskidendi o
Peki merak ettim eskiden heyecanı uyandıran neydi? Şimdi uyandırmayan nedir? Cinsel ilişki oldu mu bilmiyorum ama sahip olunmusluk hissi mi?
of uzatma bittii işte felsefe niye yapıyorsuns hata olduğunu farkettm bende evlencem artik gerek yok
Neresi felsefe? Cevabın sonucunda merak ettiğim bir hususu sordum. Oksijen koklayın biraz.
Bir yerden sonra seninde bir hayatın olduğunu bu şekilde 2 kisi olarak yaşamak istemediğini ve bittiğini dile getir anlamaz ise karısına bu yaptığı şeyi kendine yapıldığını düşünmesini söyle oda olmadı hayatından çıkar yoluna bak
Kaç kez söyledim bırakmadı acaba şey için mi biz bunla seviştik hep seks yapmadık o yüzden mi bırakmıyor acaba?
Onunda etkisi vardır illaki de onun aradığı şey yeni bir heycan merak istek genç olana ilgi peşini bırakmasını söyle duyurursa kötü olacak babam katilin olur falan de ya da direk irtibatı kes diğer türlü bırakamaz
Cevap
23Cevap
karşındaki kişi istemediği bir evliliğe mecbur kalmış olabilir, boşanıp seninle birlikteliğini ilerletmek gibi planları olabilir. Eğer yok ben boşanmam diyorsa ne şiş yansın ne kebap yansın modundadır.
Kendini eşinin yerine koy ve başına gelmesini istemediğin bir şeyi yapma derim.
sensiz yapamam hikayeleri lise yıllarından esintiler
Aramızda yaş var hani mümkün değil ki aynı yerdeyiz aynı yerde oturuyoruz böyle birşey olamaz ailem de tanıyor onu..
uzak dur baska yolu olmadigini sen de biliyosun. boyleleri ne mevcut konumdaki konforundan ne de yasadigi heyecanindan vazgecer. bos yani sonunda uzulen sen olursun
Aynen öylee
Sen zaten 2. Kadın olmayı kabullenmişsin. Ondan vazgeçmedin. Her neyse ya hayatına yeni bir yön ver bu şekilde yaşanmaz. Başka şehir olabilir mesela tabi böyle bir imkanın varsa
Ayni yerde oturutoruz :(
Valla o zaman yerini değiştir. İlerde psikolojik olarak çok yıpranırsın
Kapıyı gösterirsen peşini bırakır ayrıca tabiri caizse kaçak et gibisin her zaman yasak olan tatlı gelir insana eşinde bulamadığı yasayamadigi birçok zevki seninle yaşıyor demekki arabanın yedek lastiği gibi düşün bence kendini
Yedek olarak. mı kullanıyor dersin..
Sen ne düşünüyorsun kendini
Bence hayatta herzaman empati kurmak lazım kendini o kadının yerine koy ya da sen kendini evli o kişinin bekar olduğunu ve yaşadığın durumu düşün neden böyle birşey yaşarsın diye bir düşün bakalim
Bir yandan seviyor bir yandan kullanıyor bir anlık heyecan olarak görüyor diyorum ama 2 sene geçmiş ne heyecanı olarak görecek ki
Bilemem orasını bir kalpte bir sevgi olur duygusal anlamda bana gore
ne olursa olsun uzak dur lütfen. İnsan yaşattığını yaşamadan ölmez derler, ben korkarım
Senin için eşinden vazgeçerse Yarın başkası için senden vazgeçer
Baskasini sevdigini soyle sorarsa sadece herhangi bir isim soyle ve baska bilgi verme. Yine de devam ederse ve ileri gitmeye baslarsa esine ulas. Konustugun adama da HAYIR demeyi bilmelisin
Evet asik olabilir sevebilir bizde bulsak senin gibi birini
yargılamayın diyor bi de :D ya doğru yapıyorsun hayatım 1 yetmez 2 tane evli erkek bul
benimde başıma öyle sey geçti ben ne dersem bırakmadı peşimi ben sehir değiştirdim canım
Alışmış kudurmuştan beterdir zor vazgeçer
Neden zor?
ben de takıldım olmuyor işte aşık oluyor insan
Seviyor mudur beni aşık midir?
seviyordur
Başarılarının devamını seveyim :d
Adam kadrolu yedek yapmış seni
Sever ama cinselik daha ağır basan taraf tır
O bırakmaz sen terk et
Aramızda sevişme oldu seks istedi ama ben yapmadım yapmak istiyor da her neyse konu o değil ben konuşmak istemiyorum ama o uzatıyor evimiz yakın ailemle arası var
hayır yok tehdit falan ama. istemiyorum ya
Kes selami sabahı yani bir yerden basla
Yuva yıkanın yuvası olmaz
aşık olabilir. peşini de bıraktırabilirsin.
Mümkün yani böyle birşey
Siz birbirinizi tatmin etme savaşındasiniz.
Kendine yeni birini bul
Aynı kuzen başina geldi sen gibi
anlat
Burda olmaz
sevebilir tabiki eşiyle sorunları varsa vs vs
Aşk olarak sevebilir mi yoksa sadece. cinsellik için. midir
Bence de öyle :(
Sever ama eşi ileberaberliği yok mu
Var bir tane de çocukları var
Senle sadece cinsellikte için mi beraber hem her görüşmede oluyor mu
evet ama ben de hani azgınım da o diyor ben sana dayanamıyorum arzuluyorum ama senle seks için de konuşmuyorum. diyor
Sana başka ne kattı önden mi yaptınız
Yok onu yapmadık sevişme dalan oldu
Ekler misin sana bişey anlatmak istiyorum
buradan anlat
Özeli mi
Neden peşini bıraksın ki
Neden bırakmıyor bıktım artık
Bıktım deme şimdi sende karşı koyamıyorsun
Ya zaten seni düşündüğü sevdiği yok o heyecan peşinde
bence de heyecan peşinde :( ne yapcsm
git de ne yapacaksın onu kırmaktan mı korkuyorsun
hayır ama pesimi. bıraksın istiyorum bırakmıyor
Neden bıraksın işte
gitsin başkasını bulsun ya karısı var tek ben yokum ki
Ama seninle sevilmiş
Olsun nolmus yani bitmiş gitmiş diyorum anlamıyor kolay mı falan diyor
Anlamaz sert yapman lazım ona hala diyordur bana karşı zaafı var bensiz yapamaz
Tamam sert yapcam bakalım
Umarım yapabilirsin
😔
Sorun ne aşık öı oldun
hayır ne aşığı sevmiyorum
O zaman sert yap gitsin
Aşık değil eldekini kaybedesi yok
Ilişki yaşadınız mı? Tadını aldıysa bırakmaz
Hayır yaşamadık sevişme falan oldu ama ilişki yaşamak istiyor
Sadece sevişme mi? Birbirinizi boşalttiniz mi
evet
Seviserek nasıl oldu organlar değdi mi birbirine yani sürtüşme vs içine girmeden vajina arasında
üstten değdi ciplak değildik
Hmmm seni cinsel ihtiyaç için kullanıyor ams sende arzuluyorsun hoşuna gidiyor kopamiyorsn ama ilerisi olmaz böyle devam eder
Sevmiyor yani,?
Cinsellik için seviyor gerçek sevgi. degil
allah belasını versin pisliğin yapıştı yakama
Zorla yapismiyor sende istiyorsun bence
İstemiyorum
O zamn bırak onu2benim ol
Vermişsiin
Vermedim. sadece seviştik.
İyi aferin
Boşalttımı seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?