Erkek arkadaşıma açıldım dün ondan hoşlandığımı söyledim. Beklemiyodum dedi. Ben tipsizin nesinden hoşlandın dedi. Bende öyle söyleme dedim. Kabul ediyorum çapkınım dedi. Birine bağlanmam baya zaman alır dedi ya da alınmaz olmaz dedi. Benimle her kız baş edemez dedi. Yanarsin sonra dedi. Bende ancak flört ciddi ilişki istemiyorum dedi. Benden hoşlandınmı? sordum. Olabilir, olsada unutmuşum soyledi. Ciddi ilişki olmuyucaksa, ne önemi var söyledi. Ben hiç zaman evlenmiyicem dedi. Flortumle yaşıyıcam. ya da yalnız başına dedi.🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce beni redd edemedi diyemi yoksa, nedeni bumudur?
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce beni redd edemedi diyemi böyle şeyler söyledi?
Sizce beni redd edemedi diyemi yoksa, nedeni bumudur?
Ama bunu yapmam. Yapsam küçük düşerim gibi olur. Çunkü biz onla hoşlanmamı söylemeden önce arkadaşız. Bunun için yapamam. Ama iletişimi kestim. Sonuncu cümlenizi açarmısınız ablacım?
Sen duygularını apaçık söylediğin için seni küçük ve cepte görüyor kendine değer vermeyen erkek kendine değer verene de değer vermez. Ben ne istersem yapar sonuçta seviyor şımarıklığı taşır.🫡
Denemiş seni yani kabul etseydin teklifini şu an beraber yaşamanın planlarını yapıyor olabilirdiniz. Belki de yaşıyor olursunuz ve kadın ve erkek birlikte yaşarsa her şey olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence nedeni bu olabilir
Yani
Nedeni nedir
Soylediklerimi?
?
Daha önce sevgilisi olmuş mu biliyor musun? Seni bahane üreterek reddetmiş gibi geldi.
Olmamış halada yok. Bana öyle gelmedi
Ama sonuca bakınca istemiyor? zorlama bnce uğraşma değmez
Bilmiyorum. Zorlamadim tabiki boş verdim gitti
En iyisi 👍
Çirkinin popişi kalkmış hemen. İletişimi kes tanımıyor gibi davran sosyal medyadan takipten çık profilini gizle. Bak nasıl u yapacak otur izle.
Ama bunu yapmam. Yapsam küçük düşerim gibi olur. Çunkü biz onla hoşlanmamı söylemeden önce arkadaşız. Bunun için yapamam. Ama iletişimi kestim. Sonuncu cümlenizi açarmısınız ablacım?
Sen bu masumlukla neyse. Yapmayacaksan bunları seninle top gibi oynar.
O kadarda diyil. Asla, yapmam ablacım. Benimle oynayan anasının karnından doğmadı. Evet, iyi niyyetliyim ama kullanılmama izin vermem.
Kullanmak sadece sana dokunmak falan değil ki seni duygusal sömürebilir. En önemlisi bak belirsizliğe bırakmış. Bu en kötüsü.
Nasıl yani ablacım? Konuşmuyucam onsuz onla bitdi.
Benimki de bunun gibi.. Aslında bizi istemedikleri için bahane sıralıyorlar
Nasıl oldu? Nasıl baş etdin sen abla? yani istemiyor diye bahanemi?
Konuşmuyoruz artık. Net bi şekilde istemediğini anlattı
Benimki kiyamıyor bana demez öyle tanıdığım kadariyla
İyi olur umarım
İnşallah
Sana duygusu yok acımaz söyleyeyim kendini ondan muhafaza eyle
Bana kiyamaz demişdi. Zaten uzak durucam
Sen duygularını apaçık söylediğin için seni küçük ve cepte görüyor kendine değer vermeyen erkek kendine değer verene de değer vermez. Ben ne istersem yapar sonuçta seviyor şımarıklığı taşır.🫡
Şimdi benim kururum girmişmi oldu ya da küçük düşmüşmü oldum açilmakla? nasıl yanı şimarıkligi taşır.
Erkekler genelde kadını sevmiyorsa ve kendinlerini çirkin buluyorlarsa bir kadın tarafından sevgi ifade edilince kendilerini bir şey sanıyorlar
Ondada oyle bir şey oldu söylüyon. Belkide özgüveni düşük o yüzden bilemedim
Sana büyük bir adım atıp ilişki adı koymaya yeltenmediği müddetçe uzak dur senin sevgini veya bedenini ikinci plana atarak kullanmasına müsaade etme
Maksadı omuki
Evet sevse hiçbir erkek oyalanmaz zaten korkar gitmenden
Doğru söylüyon
Valla karakteri baya karışık birisi günü birlik yaşayan biri gibi sanki sevgili istemiyor olsada olur olmasa da
Bunu bana soylemis ama
Benimle her kız basedemz diyor sen bu kişiyi seviyormusun
Qaliba
Tam olarak ne kast etdiyini anlamadım. Bunu söylemekde maksadı bana teklif etmekmi
Bu ne ya durduk yere niye bu kadar tribe girmiş
Nasıl yani?
Ciddi düşünmüyor ve seni oyalamak istememiş anlaşılan
Nasıl yani
Takılmalık birini arıyor evlilik düşünmüyor söylediğinden bu anlam çıkıyor. Aynı evde yaşamak ve sadece takılmak istiyor kendi söylemiş.
Bunu kabul edebilir misin cinsellik olacak ama evlilik olmayacak sadece aynı evde onunla yaşamak için değer mi
Kururum var. Yok aşka etmem
Bence de haklısın böyle bir şey kabul edilebilir bir şey değil 🙄
Hangi kız kabul eder ki? sonunun nə olacağını bildiyim için boş verdim
Bilmiyorum ama şansını deniyor bak sana bunu söyleme cesaretini göstermiş sonuçta ve bir daha eskisi gibi arkadaş kalabilecek misiniz
Nasıl yani deniyor? galiba yok belkide bilmem
Denemiş seni yani kabul etseydin teklifini şu an beraber yaşamanın planlarını yapıyor olabilirdiniz. Belki de yaşıyor olursunuz ve kadın ve erkek birlikte yaşarsa her şey olabilir
Bence eskisi gibi arkadaş olmak zor ama imkansız değil
Eyer oyle bir şey olursa evlenirim. Oyle yaşamam ben. Hangi kadın kabul eder? arkadaş kaliciğimizi bilmiyorum
O cinsellik yaşamak istiyor ama evlilik istemiyor ama seni beğeniyor demek ki bunu sana teklif etmiş çünkü seninle cinsellik yaşamak istemiş
Teklifimi etmiş? ama ben öyle bir şey hiss etmedim 🤦🏻♀️
Bende neden onunla birlikde gördüyüm uykularımı karıştırıyorum, düşünüyorum. Demek, bu yüzdenmiş 🤦🏻♀️
?
Onu istediğin için evet
Anladım
Amma teklif gibi söylemedi
Ne istediğini tam olarak tarif etmiş sana sen bunu kabul etseydin ona söylerdin artık biliyorsun çünkü
Anladım.
Istemiyor demek ki vazgec bundan olmaz
Boş verdim gitti zaten
Senden hoslanfi fakat ciddi ilişki istemiom dio
Öylemi dersin?
Evet
seks ilişkisi de işti olabilir
Nasıl yani?
Bilmem belki de istemio ve kırmamak için bu şekil reddetmistir
Bana oyle gelmedi ama
Onu sormadimki, seks ilişkisi filan soyledin onu sordum
Yani ciddi ilişki değil de sadece sevisme arkadası da olmak istiodur içinde
Yani bu kadar düşdü 🤦🏻♀️
Tamamdır
Defet gitsin mk
Bende hoşlanıyom ama
Tek kelimeyle vur kıçına tekmeyi gitsin yoksa pişman olursun
Boş verdim gitdi
Aferin sana
Dassak geçmiş seninle eldeki yedeksin
Anlamadım?
Sen elde garantisin başkalarıyla eglenicek boşta kalınca seni elden geciricek
Napicam simdi?
Uzak dur
O kadar pis biri değil. Belkide özgüveni düşük diye böyledir.
tamam ya öyle olsun ben ne bilirim
Amma bu iş bitti. Uzak durucam
Yok yaaa aaa lütfen yakinlas ne olabilir ki
Ne ima etmeye çalışıyon
Ne anlıyorsun
Uzak durmam gerekdiyini
Evet
Teşekkürler
Diger sorularda bakar mısınız. Zahmet diyilse.
havasını yesinler
Havamı atmış