Neden bana gitme demedi, neden her sözünde nasıl istersen öyle olsun dedi?

Mhrb bu defa daha ciddi cevap verin lütfen gerçekten zor durumdayım...

mrhb dün size evliliğim ve başkasına aşık olup olmadığımla ilgili bir soru sormuştum. sizlerden gelen cevaplar ve mantığımla düşündüm ve bitirmeye karar verdim. dün gece hatta sabah 6 ya kadar konuştuk bitmesi en doğrusuydu ikimizde biliyorduk. ve kabullendik.çünkü ikimizde evliyiz ve ikimizinde çocukları var. neyse sabah 6 ya kadar hem ayrılmamız gerektiğini şartları kaybedeceklerimizi konuşuyoruz hemde ağlıyoruz. evet diyelimki ben boşluklta olduğum için tutuldum kaptırdım kendimi ve diyelimki gerçekten internetten tanıdığım biri olduğu için beni sevemez sadece kullanmak için konuşuyo karısından boşanacağı falanda yok peki neden bana gitme demedi neden her sözünde sen nasıl istersen öyle olsun dedi neden sabaha kadar ağladı.ve sabah 6 da kapattık yattık. bitmişti artttık ama dayanamadık ikimizde aynı anda mesaj attık ve inanın aynı şey yazıyodu. bitmesi gerektiğini biliyorum ama o şuan görevde dönünce karısıyla konuşup boşanmak istiyo kaybedeceği herşeye razıymış ama ben karar veremiyorum. sizce ne yapmalıyım...
Neden bana gitme demedi, neden her sözünde nasıl istersen öyle olsun dedi?