hoşlandığım bi arkadaşım sevgili yapmıştı o kızdan konuşuyoduk mesajlarda, kız uzun baya

kısaların fiziği kötü olur diye bi kural mı var ya da her kısa tatlı olur diye yeter artık tatlı olmak istemiyorum
hoşlandığım bi arkadaşım sevgili yapmıştı o kızdan konuşuyoduk mesajlarda, kız uzun baya

kısaların fiziği kötü olur diye bi kural mı var ya da her kısa tatlı olur diye yeter artık tatlı olmak istemiyorum
Kimsenin sevgili yaptığı falan yok Üniversite Lise aşkları bunlar gelip geçici heves aşkları bir yaşanmışlığı olmadığı için gençlerin böyle çevresindeki arkadaşlara karşı hava yapıyorlar sadece bunu sizin gibi gören kişiler de özeniyorsunuz siz de istiyorsunuz sen onu bunu boş ver okulunu oku derslerine çalış iş bul sonra zaten bir sürü erkek kapında sıra olacaktır.
evt biraz özeniyorum eksikmiş gibi hissediyorum
Hiç bir şey eksik değil bunu aklından çıkar sen şu an bir bütünsün onların ilişkilerini ayakta tutan onlar değil siz ve sizin arkadaş çevreniz o kişinin ilişkisi ayakta tutuyor sen ve o kişiler kıskançlık hasetlik yapmasanız onların ilişkileri de bitecek o yüzden şimdi derslerine odaklan ve iş hayatın için mücadele et kendi ekonomik özgürlüğün olduğu zaman ciddi ilişkiler kuracaksın.
Kişiden kişiye değişir örneğin benim tercihim boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun. Bir başkası minyon kız severken bazıları at gibi olsun diyor. At gibi derken uzun boylu olsun hakaret değil yani =))
Cevap
17Cevap
Kısa boylu kızlarda fizik konusundan bahsedemeyiz çünkü boyu kısa. Uzun boylu kızlar her zaman iyidir
fiziğim iyi gayet
bacak boyum kısa değil ve evt fizik demek kıvrım ve kilo orantısı demek
Ya sanki çocuk biraz beğenisini vs söyleyerek seni deniyor gibi geldi knka jdjdjd
bu hoşlandığım kişi değil başka bi arkadaşım, ve en başından beri bizden olmaz diyo kendisi 193 ben 158im diye tek kriteri boymuş
ya zaten bundan hoşlanmıyorum, hoşlandığım kişi 185 falan ve en yakın arkadaşım
hee tm yanlış anlaşıldı sandm kwmspaödhsğ
Benim içinde uzunlar kaybeder kısalar kazanır
Asıl kısa kızlar kazanıyor hep uzunları onlar kapıyor bize de anca 170 falan denk geliyor 😅
Kizlar , 1.84 um :) kisa boylu kizlar 1.73 altı, gitsin annesinin pazar arabasini çeksin
Bana kıyasla...
Cok takilma boya işin şakası bu , ama 1.65 altina düşme
Kizlarin hepsi kazaniyor valla karsi cins konusunda cok sanslisiniz
utangaç ve açık saçık olmayınca şanslı olmuyosun açık saçıklık duygu ve atılgan olma manasında
Yoo gayetde onlarda yazarlar erkekler kizi istediginiz sadece 190 boy yaksikli erkek eger aksi olsa eminim bulursunuz birazcik adim atin
Boy konusu kızlarda sorun olmuyor ama erkeklerde sorun oldu. Artık en azından 1.80-1.85 ve üzeri değilse o erkeği kimse sevmeyecek demektir. 1.75 boyundayım ve evde kaldım.
ne alakası var 175 kısa mı
Artık kızların çoğuna göre kısa.
Yoksa kısa olmadığımı biliyorum ben de.
kısa kızlara göre kısa değil
Kısa veya uzun farketmeksizin artık her kız uzun erkek istediği için öyle yani.
her kız değil ben beni seven biri olsa boyuna takılmam hatta uzun olması itici 186 arkadaşımın yanında cüce gibi duruyorum
Ben de çoğunlukla kısa kızları yanında sevgilisiyle görüyorum yani yalnız kalmaya mahkum değilsin.
Kısa boylu kızlar bende bir adım önde:
;)
Asıl kısa boylu erkekler kaybetmeye mahkum kısa kızlar gayet sevgili buluyor ama 1.80 altı erkekleri hiçbir kız istemiyor.
Uzun boy iyidir. Evet ama kısa olduğu için yalnız olan görmedim.
Kısa kızlar yalnız kalmıyor zaten ama kısa erkekler hep yalnız kalıyor
Bir de platonik aşkını teselli ediyor, ortama bak
yok bu bambaşka biri o hoşlandığım kişi farklı
Bu da sana yürüyor
Erkeğin klasik bir erkek olması çıkmazı
Minyonlar genelde daha şanslı bence.
Kısa boylu kizlar daha tatli duruyo bence
Çoğu erkek kısa kızları sever aslında.
Boy tek kriter değildir
Bence kişiyle alakalı hem tatlı hem seksi olan var
boyun kaç
158