kısa boylu kızlar uzun erkeklerle olamaz mı? uzun erkekler illa uzun kızlardan mı hoşlanır ya da genel olarak uzun kızlar mı tercih edilir? biz ölelim mi yaaaa
Cevabın nedir?
Sen boyunu dert ettiğin gibi, insanları da öyle değerlendiyorsun. Sanki sadece uzun erkeklerle birlikte olunurmuş gibi konuşmuşsun. Bu senin insanları boylarına göre değerlendirdiğini gösterir. Bu sebepten insanlar da seni kısa olduğun için dışlarsa bozulma.
Bence saçma bir takıntı, kadında da erkekte de çekicilik ile boy arasında hiç bir ilişki yok, öğrenemedi bizim millet bunu...12 Yorumla
Soran+1 yılne alaka orda "ya da genel olarak uzun kızlar mı tercih edilir" diye sordum bence dikkatlica oku öyle yorum yap
- +1 yıl
Uzun ya da kısa diye seçmeyiz kızları, uzun olsa ne fazlası olacak? ya da kısa olsa neyi eksik olacak? Ben genelde kendimden uzun kızlarla çıktım, sadece öyle denk geldiği için, ama en çekici bulduğum kız arkdaşım kısaydı, hepsinden çekiciydi. Yani bunu kafana takma bence, çünkü bu bir eksiklik değil.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılAsıl onların şansı var..
Hele ki esmer olanların..
Ama işte, karşımıza hep 1.75 üstü, travestiden hallice kadınlar çıktığı için...
Nefret ediyorum iri kadından!31 Yorumla
Soran+1 yılsakit ol :D
1.50 boyum var, birçok kızdan da kısayım. 1.80 boyunda, yakışıklı, düzgün, efendi, zeki bir sevgilim var hem de başarılı bir tıp öğrencisi. Bir dediğimi iki etmez. Dünyadaki en güvenilir insan. İki senedir tek bir yalanını bile yakalamadım. O kadar mükemmel biri yani... Çok şanslıyım bence. Allah devamını getirsin. Kıskananlar çatlasın. Uzun boylu kızlar da egolarıylakalsın. 😁😄
53 Yorumla
Soran+1 yıldarısı başıma:)
- +1 yıl
Allah Ayırsın
Benim esim nerdeyse 2 metre ben 165 cm im ama sorun etmiyoruz :) yaninda duz ayakkabi giymek istemiyorum yine de :)
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
88Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 763 cevap paylaştı. 1.60 olduğuna göre 1.43'lük ve 1.50'lik eski sevgililerimden uzunsun..
Bu arada ben 1.87'yim..14 Yorumla
Soran+1 yılahhaha bu iyiydii :D
Soran+1 yılhaklısın tabi ki :D
- +1 yıl
Yoo uzun ama dolgunlarda var
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır, boyum 1.90. Uzun sayılırım ve minyon-kısa kızlardan hoşlanıyorum.
42 Yorumla
Soran+1 yılahahha sevindim valla duyunca demek ki ölmemize gerek yok :D
Cevap sahibi+1 yılÖlmeyin :) Hatta hafif balık etli ve minyon olanlarınız varolsun, nesliniz çoğalsın :D
+1 yılBayan narindir boyu kısa olması çok normal birşey. kadın erkekten uzun olunca yakışmıyor esas, gerçi boyun ne önemi var ki : Sevene can feda , Sevmeyene elveda demişer :)
20 Yorumla
+1 yılSansi yok diye birşey yok. Sevdikten sonra seni kabul ettikten sonra boya bakmaz o işler. Hem cevremde cok öyle. Bayanlar kisa erkelerin yaninda...
20 Yorumlasiz harbi gerizekalısınız kusura bakmayında sırık kadar herifle ne halt yemeyi düşünüyosunuz yanında çocuğu gibi duruyosunuz kendi boyunuzda veya sizden 5-10 cm uzun erkekler olsa nolur? neden onları kabul etmiyosunuz?
222 Yorumla
Soran+1 yılorda genel olarakta dedim asıl gerizekalı olan senmissin gibi geldi
- +1 yıl
uzun erkekleri isteyen bendim demi? üstte ne yazmışsın kısa kızlar uzunlarla birlikte olamazmı yazmışsın. hayır amaç ne burada sizin boynuza yakın bir erkek olsa nolucak yani ben 1.65'im benim omzuma gelen kızlar 1.80+ heriflerle çıkyıyor hep görüyorum ya hiç aynaya baktınız mı siz çift olarak kendiniz o uzunlara yakıştırıyo musunuz? şimdiki kısalar da uzun erkek diye tutturdu yaa.
Soran+1 yılseni ilgilendirmez kısasın diye acın var sanırım isteyen istediğiyle olur onlar mutluysa sana laf düsmez allam ya bu kadar belli etme kıskanclıgını
Soran+1 yılnerde tutturmusum ya boyun takıntı haline gelmis saldırıyosun
- +1 yıl
ben de onu genel olarak söyledim. kısa kızların yanında hep uzun erkek var demek ki biz kısa erkeklerin hiç şansı yok ne kız bulabiliriz ne de evlenebiliriz bir zyalnız ölelim uzunlar da size kalsın bunu istiyosunuz siz. kıskançlıkta tabi yaparım kısa erkekleri dışlayan benim sanki
Soran+1 yıluzun erkekler illa uzun kızlardan mı hoşlanır ya da "genel olarak uzun kızlar mı tercih edilir"? biz ölelim mi yaaaa. okudugundan ne anlıyosan artık
Soran+1 yılkendim kısayken kısa erkekleri nasıl dışlayabılırım az mantık
- +1 yıl
sevgili olarak kabul eder misin peki etmezsin sen ve senin gibi düşünen her kesim. şu uzun boy sevdanızı atın artık kendinize göre birini bulun yanınıza yakışan birini bulun. ya uzunların yanınad çocuğu gibi duruyosunuz. ben uzunl erkekleri de anlamıyorum ztn. kensinden 35-40 cm kısayı napıyolar acaba arada büyük fark var erkek tabi fırsatı bulmuş kaçırmaz hobbitle bile çıkar onlar.
Soran+1 yılsevdiğim insan kendime yakışan insandır bu tür takıntıları bırak bence sen kendini sevmezsen kimse sevmez zaten
Soran+1 yılhoslandıysam neden olmasın olur tabiki boy elimizde olan bir sey degil
Soran+1 yılyav hee hee
- +1 yıl
yok yok uzun boy sizin için şart oldu artık yani ameliyat olalım desek çok riskli o zaman bizim hiç şansımızı yok siz uzunlarla çıkın biz de çekirdek çitleyip izleyelim bunu istiyosunuz siz. neyse ben cevabımı aldım sen de diğerleri gibi uzun boy sevdalısı şekilcilerden birisin hiç diğeşmicek ve hiç akıllanmicaksınız yeni neslin verdiği bir sorun mu ben anlamadım ki.
Soran+1 yılya sen hasta mısın :D ciddi anlamda bir psikologa falan gorunmelısın bence
Soran+1 yılgerizekalı diyerek yoruma baslayan birine saygı duyma mı isteyerek ne kadar rahatsız olduğunu belli ediyosun zaten saygı duy ki saygı duyulsun sana da. he öyle hee sen öyle bil
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKısa Boylu Erkekler. exe Yükleniyor.
https://www.onocr.com/img/base/uploading.gif11 Yorumla- +1 yıl
:)).
Hayiir yok oyle bisey minyon kizlarin hep gideri vardır hanim hanimck citi piti oh miss :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKısa boylu beyahut minyon kızları çok severim.. Ölmene gerek yok seni sevecek insanalr çok... Senin boyun yüzünden sevmeyenler utansın..
20 Yorumla
+1 yılBoyları 150-180 olan tanıdığım var ve sevimliler :)
40 YorumlaBenim boyum 1.70 mesela bende arada kısa hissetmiyor değilim. Bu psikolojik bir şey emin ol. Benim Abim 1.85 sevgilisi 1.55 yani sıkıntı etme.
10 Yorumla
+1 yılboyum 184 ben 155 ya da 160 lık kızla yapamam sarılmaya kalksam kolumu atıyorum boşa düşüyor elini tutsam kız havaya kolunu kaldırmadan tutamam. daha ne sıkıntılar benim için ideali 170 ve üzeri 170 175 ideal benim için
10 Yorumla
+1 yılYok be 1.60 boyum var 1.83 dalyan gibi bir adamla nişanlıyım herifimin biraz kilosu var ama sorun degil yakışıklı mı yakışıklı asil biz sansliyiz kizin kisa olani makbuldur :D
00 Yorumla
+1 yılUzun kısa diye insanları yargılayan insanları boşverin.
10 Yorumla
+1 yılAsıl uzun boylu kizlar tercih edilmiyo at gibi kiz felan deniliyo 1. Tercih hep kisa boylu kizlar ne yazikki.
30 YorumlaBoyum 1.90 bana kısa kızlar yani 1.60 .1.65 civarında minyon kızlar acayip. çekici geliyor mesela, hani 1.80 mi 1.65 mi deseler 1.65 derim :))
10 Yorumla
+1 yılsen sıkıntı etmiyorsan ve karsındaki uzun boylu erkekte sıkıntı etmiyorsa sorun yok
erkekler uzun kızlardan hoşlanır diye bir kaide yok10 Yorumla
+1 yılKisa kizlarin sansi hic mi yok yeaaa diyip ovgu toplama calismalarindan vazgecin artik. Erkekler kisa kizlari daha cok begeniyor, net ya Ogrenin artik :D
10 Yorumla
+1 yılboyum 1.75 felan klasik türk erkek boyu yani kısa ya da uzun diye düşünmem hoşlandıysam ama benden uzun olmasın be :D
00 Yorumla
+1 yılKısa boylusun uzun erkek istiyorsun. neden kısa istemiyorsun?
O zaman uzun erkeğin uzun bayan istediğinine neden bozuluyorsun?24 Yorumla
Soran+1 yılinsan kendinde olmayanı istermiş ya ondan sanırım böyle sarıldıgında kaybolmak istiyorum kollarında falan. bozulmak ne alaka kişisel tercih sonuc olarak
- +1 yıl
Anlatmak istediğim isterken kendi şartlarınızada bakmanız.
Ha bu arada ben kısa boyluyu tercih ederim.
Çok uzun boyluda iyi değil
Soran+1 yılne alaka sonuçta kimsenin elinde olan bir sey degil bu yanlıs dusunuyosun bence
- +1 yıl
Sordun cevapladım. katılmayabilirsin. Oda senin fikrin...
Boy 180 :)
Tercihim 160+ :D aşırı olmuycak ama kısa dan boyu boyuna uygun olana kadar sıkıntı yok :)00 YorumlaŞimdi ben 1.83 üm gitsem kısa boylu bir kızla evlensem çocuklarımda kısa olacak aynı boy kompleksini onlarda çekecek o yüzden kendim gibi uzun bir kızla evlenirim.
10 Yorumla
+1 yılKısa boylu kızlara da gercekten ilgi duyanlar var ben mesela :)
10 Yorumla
+1 yılçok şansı var. kızların kısa minyon olması iyidir. :)
10 Yorumla
+1 yılBoşver onlari sen abim zevsiz insanlar ne yapacaksın :))
10 YorumlaAksine çok tatli ve cekici oluyorsunuz senin şansin var yanii bu durum senin elinde olan birsey değil
12 Yorumla
Soran+1 yıladamsın:)
+1 yılben kisa boylu kiz sevmemm diyelimki evlendik bir gures tutalim dedik kisa kiz hemen cektinmi yikilir uzun direnir yani zor olani istiyorum ben:;) sevmem yani
12 Yorumla
Soran+1 yılgit kendime sumo güreşcisi bul o zaman teallam
- +1 yıl
Soran ya kvfnvujg
+1 yılkısa boylu kızlar da sevimli oluyor yahu o yönden şanslılar.
01 Yorumla
Soran+1 yılsagol yaa
+1 yılBen ayvayı yedim o zaman,2.08 adamım. Kısa kızlarla beraberim sürekli. :D
12 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah. :D
Tam aksi kısa kızların yanında uzun erkekler oluyor hep
10 YorumlaSol taraf teslim olduktan sonra inan boy yaş falan filan nin bir değeri kalmıyor. Bekle elbet birgün gelecektir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılsen niye uzun boylu istiyorsun kısa erkekler ölsün mü :)
11 Yorumla
Soran+1 yılölmesin tabikiii ama diyorum ya insan kendinde olmayanı istermis :D
+1 yılBen minyon seviyorum, ama 1.85 lik adamın yanına da 1.65 komik olur
14 Yorumla
Soran+1 yılmilletin dediklerimi umrunda yani
- +1 yıl
ne alaka milletin dediklerimi umrunda? Bence senin için öyle konu açan sensin :D
Soran+1 yıl"komik olur"
- +1 yıl
milletin görüşü değil benim görüşüm
Hayir ben 180 boyundayim kisa ve minyom tipli kizlardan hoslanirim
22 Yorumla
Soran+1 yılooo en sevdiğim :D
+1 yılbayılırım kesinlikel uzun kzılardna yaan değilim minyon olsun benim olsun sahanelerdir
10 Yorumla
+1 yılTabik olabilir zaten kisa boylu kizlar sansli erkekler genellikle kisa boylulari sever kendinden kucuk olan hem cok. sevimli ve seker oluyorlar zayifsa tabi neyse bu erkeklerin egosunu tatmin eder ve birlikte cok yakisirlar
00 Yorumlakısa erkekler ne güne duruyor onlarda insan değil mi cüce
10 Yorumla
+1 yılYa sevdikden sonra inan bunlarin bir onemi yok hani asla sevilmez demeyin
00 Yorumlaboyum 1,70 1,60 a kadar razıyım neden şanları olmasın ki
13 YorumlaBende kısayım uzunlarda begendıgı olmustur benı, ama hıc durmaz 190 lık adama 150 cıvarı göz zevkı bozulur mılletın :)
00 Yorumla
+1 yılbence öyle konuşmamalısın şükret haline uzun olunca daha mükemmel olmuyorsun iç güzelliğin olsnda bak gör ne uzunlar gelr sana dış geçici bişy
00 YorumlaYoo bence tam tersi, erkekler uzun kız istemez. Şahsen ben kısa kız isterim.
10 Yorumla
+1 yılyokbe bence en güzeli kısa olan minyon minnacık kızlardır :))
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam tersi kısa boylu kızlar candır uzunlar at gibi oluyor...
10 Yorumla
+1 yılKalçaları ve göğüsü güzel olursa bakımlı olursa kısalarda da problem olmaz bence
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
+1 yılSen bunun derdine düşmüşsün ama kendi boyuna bakmadan uzun erkek istiyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılkısa boylu erkek was here
- +1 yıl
Ben boyumdan memnunum 175 cm yeter allah bereket versin onu bulamayanda var
+1 yılKısa kızlar iyi olur aslinda yaninda baskettopu gibi :))
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAman boşver kıssadan hisse salla gitsin taktığına bak bulursun birini birgün.
10 Yorumla
+1 yılboyum 160 ve ben en fazla 175 erkek isterim bilemiyorum yani neden 180 lik çocuk isteyeyim
00 Yorumla
+1 yılBen 1.60 im ve şanslari var inan bana:D
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKısa boylu kızlar bana cinsel yönden çok güzel görünüyor,
00 Yorumla
+1 yılKisa ama ne kadar bana olcu verki net bir yorum olsun
00 Yorumla'' Ben her kıza bir Şans veririm '' Willielm Rusasigi :P
@Rusasigi01 Yorumlakısa ise sıkıntı yok ancak kısa ve yüz hatları minyon değilse sıkıntılı
00 YorumlaNormal bir boyun var senin de uzun boylu erkek takıntın yoksa
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır yok:)
nolur yani erkekte kısa olsa, illa uzun mu olcak. davul bile dengi dengine :D
03 Yorumla
Soran+1 yılinsan kendinde olmayanı istermis ya :D
Soran+1 yılahah yok ya eski sevgilim 1.80di :D
minyonları severim. yatakta hoplatması oynatması rahat oluyor.
00 YorumlaAlakası yookkk olsunda kısa olsun valla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1.51 boyum ama okadar da cirkin degilim. benim bildigim uzun boylu erkekleri kisalar kapar ama :D
00 YorumlaYok beya minyonlar çok tatlı oluyor :3
20 YorumlaDaha sevimli ve hoş bence kısa boylu kızlar.
30 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem