Kısa boylu kızların özgüvensiz mi olması lazım?

bugün erkeklerin açtığı iki konu gördüm. Yok kısa boylu kızlar ona asılıyormuş çocuk nasıl reddedeceğini şaşırıyormuş, yok hadlerini bilmelilermiş. https://www.kizlarsoruyor.com/ask-iliskileri/q5356237-boyu-165den-kisa-olan-kizlar-neden-ozguvenli-olur-ki#new , yok kısa boylu kızların özgüvenli olması için bir sebep yokmuş.

ya şimdi benim boyum da 160 161 falan. Kendimi soyutlamam gereken bir ucube olduğumu düşünmüyordum :D barlarda okulda benim de konuşmaya çalıştığım erkekler oluyor ve boyum yüzünden beni postalamak istediklerinde de "tamam eyw" diyip gidiyorum. Bir insanın özgüvenli olabilmesi fiziksel çekiciliğine bağlı değildir bence, kendisine neler kattığı ile ilgilidir. Boyum 160 olabilir ama benim de çok güzel özelliklerim var mesela espriliyimdir, sempatiğimdir. Beni boyuma rağmen tanımak isteyen insanlar bu özelliklerimi görürler. Bazen kitap kapağına göre yargılanmamalı, kim bilir o satırlarda neler yazılıdır ;)
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar birincisi, gerçekten sizi sevecek insan boyunuza takılmaz. İkincisi, hayat sevilmeden de güzel olabilir. Mutlu olun.
Kısa boylu kızların özgüvensiz mi olması lazım?