minyon tipli kızlar sizce itici mi ? 1.55 1.57 arası ?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızların bu avantajı vardır: boyları (çok aşırı kısa olanlar hariç) çok da önemli değildir; yüz güzellikleri, ve özellikle bedenlerinin kendi içindeki uyumu anlamında.
Diğer yandan minyon kızların bir avantajı da yaşça olduklarından daha küçük görünmeleri yani geç yaşlanmalarıdır gözlemlediğim kadarıyla.
niye itici olsun
karaktere bakmak lazım
kavak gibi uzamıs ama karakteri 5para etmeze ne
demeli ?
1.56 mısın :/ bence çok sevimli ya herkes kabullensin genelde minyon kızlar büyük göğüslü güzel yüzlü güzel saçlı falan olurlar ben 1.66'yım uzun desen değilim minyon desen o değil ortada kalmışım ama minyon olmak isterdim :I
aha ben 1.54 ama bu yil türkiyye gidiyim acik hava fitnessda asilicam spor yapicaam kalsium aicam geer boy uzatmayal biseyler bilmek istiyosan anlatiyim ben bu yil türkiyeye gidince yapicaam
Cevap
40Cevap
1.55 kesinlikle itici kim ne derse desin. erkeklerin %90 ı sevmez.
şöyle kızlar daha ilgi çekicidir. topuklu giydiğin zaman. erkeğin boyunda olcak. benim için böyle.
Ben 1.77 yim. 1.70 ten asagi sevgilim olmasini istemem. 1.55 Olmasini hic istemem. Tabi boya bagli. Erkek 165 se sorun yok
eğer yüzü güzelse bana çok çekici geliyorlar. vücudu orantılı ise daha çok etkiliyor beni. her yönden tercih sebebim .
Alakası yok bence kısa boy bir kızda acaip tatlı duruyo hiç itici değil keşke ben de minyon tipli olsam
Görmediğim için bir şey diyemiyorum. Yere bakarak yürümüyorum çünkü :)
Eksileyenleri göremiyorum :) hahaa
sevimli ama kısa güzelsen her türlü çekicisin boşver takma boyu
Evet boy 1.56 galiba. Hayır itici değil.
bende bunu anlamıyorum arkadaş minyon hatun yatakta daha iyidir nedir bu eziklik.
itici olmanın minyonlukla bir alakası yoktur
bu durum karakter yapısı ile ilgili bir durumdur
Tercihim degil desek dogru olur, iticilik cok yanlis bir kavram. Her kör satıcının bir kör alıcısı gibi. Deyimimiz yanlis yorumlanabilir ama olsun. Yasin 19 altıysa barfiks cek
niye itici olsun bende 1,67yim yanımda 1,80lik kızla dolaşmam komik olur değil mi :)
C:Asla
uzunlar itici,kısalar daha ateşli,erkeğin uzun olması gerekir
ben 1.87 yim ama minyonlar hosumada gider sıkıntı yok ama genel olarak bakarsak
sana minyon erkek hosuna gidermi ? gitmez dimi dolasıyla aynı mantık farkı yoktur
Minyonluk boyla değil yüzle alakalıdır. ayrıca ben kadında 165-170 arası tercih ederim.
Ben zaten 1,93 üm 1,55 kız cocuğum gibi kalır.Onuda gec 1,55 1,57 arasında sanki çok fark varda ahahaha :D
Kimsr kusura bakmasin da yok 1.70 olacakmis ole bole diyen etkklerin esi kedinlikle 1.55 uzerini bulmuyor,ama bence 1.65 en idaali
155 boyum 55 kilom kısayım diye deve gibi kızla olamıyacammmı? ne alaka 175lik kız arkadaşım oldu. o boyla alakası yok. dil var mı iyi cümle kurabiliyormusun. gerisi boş. takıntı yapma
hayır tam tersi çok çekici oluyolar fiziği de düzgünse tamamdır:)
itici değil fakat üzerinize alınmayında gerçekten şu boyu kısadan korkucan lafı doğru ne geldiyse başıma boyu kısa kızlardan geldi ne çirkefler yahu
Evet g*tü yere yakın olandan kaçıcan :))))
yok nıye ıtıcı olsun ayrıca mınton tıplı kızları severım yanı herseyden once ınsan olması da yeterlı benım ıcın
boyun yüzünden itici olduğunu düşünen erkekleri ne takıyorsun ya sanki kendileri biskolata adası sakini.
Cok kısa bence ya uzun topuklu ayakkabılar yardımcın olsun
1.89 boyum var yanımdaki kız 1.50 falan olursa nasıl olur ?
aşk engel tanımaz demi.
öyle bir tanır ki ...
Onların adı çıkmış :) yer yakından kork diye. ondan yani başka birşey yok :)
kısa boylular itici değil ama kısa bacaklı kızlar itici
çok kısa olmadığı sürece değil zaten minyon tip çok uzun boy kötü duruyor
benim boyum da 1.57 hiç de itici bir tipim yok
bence itici kızla konuşurken kafam devamlı yerde etrafta aniden bir yıldız kaysa arkamdan köpek saldırsa bo.u yedik.Sıfır görüş açısı
iti olurmu aksine onlar acayip tatlı oluyo
hiçte itici değilim hııh :)
Türk kızları ufacık tefecik içi dolu turşucuk ..İtalyadan sevgiler
Hayır itici değil aksine sevimliler.
çoğu sempatik oluyo yüzleri sevimli oluyo :)
itici değil somurtkan olmasınlar yeter
bana cok uzun boylu kizlar itici geliyor
Belime gelen bir hatunla sevgili oldugumu dusundum... Zzzzz...
1.55-1.60 arası kısadır bence.
Tatlısiniz bence .Ufacık eller,ayaklar ...
hayır gayet sevimliler
aksine miyon tipli kızla sevişmek gibisi yoktur...
kilolu olmadığı sürece bence değildir
iticiliğin kriteri boy değil
değil vücudu orantılıysa sevimli gelir
niye itici olsun aklını kullandıktan sonra?
pek tatlı olur :)
bence değil
Çok tatlısınız.
Kız dediğin 1.70 + olmalı
itici demeyelimde hoş görünmüyor.
Hayır itici değil.
kız dediğin en az 1.85 olmalı :/
cok degilmi yahu
Yooo kucakta iyi oluyor
itici değil diyenler kısa boylu olanlar inanma sen
kes
Bnm için ideal olanı 1.62-1.72 arası falan
bende 1.57 yim :D
Değil.
yer elmalari:D
evet,itici
Çok kısa gerçekten, hoş değil
kısa
ve sevmiyorum
Hayır
Evet.
Ne eksiliyorsunuz la? fikrimi söyleidm töbeesttağ
Eksiliyenler kısa boylu kızlar :)) Buradan da anlaşılıyor ki Türk kızları kısa. Artı kendini beğenmiş kaprisli vede yarısı çirkin.. :)))
sdfsdf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar