Arkadaşlar mesajların sahibi komşumun oğlu. ben ondan hoşlanıyorum. daha önce fake bi hesaptan yazdım buna yazdığım şeylerdende benim ona biseyler hissettiğimden şüphelenme ihtimali %90 fakat şöyle bi detayımız var biz daha önce asla ne yüz yüze ne de instadan falan hiç konuşmadık neyse bu araba almıştı kendine storysinde paylaşmıştı bende hayırlı olsun falan yazdım sonra o da bende tam sana mesaj atacaktım diyip onun storylerine bakan bi arkadaşımın sslerini bana attı ama bu mesajlarda yazdığı tavrıyla. Şimdi benim size sormak istediğim şey bu çocuk benle daha önce bi konuşmuşluğu falan yok bana soracağına kıza yazsa daha mantıklı olmaz mıydı bi de benim ondan hoşlandığımıda biliyo yüzde yüz bana böyle şeyler yazması normal mi sizce

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sana degil kanka ona yuruyo umudu kes
Ama kızı tanımıyo kız sadece storysine bakmış bu
Tipini gorduyse hoslanmis olabilir
Benim ondan hoşlandığımı bile bile bana bu şekilde söylemesi normal mi peki
Bu erkolarin sagi solu belli olmaz valla bilemedim
Off ya nasıl çözücem komşumun oğlu diye açılamıyorumda napıcam hiç bilmiyorum
Bence direkt sen soyleme once tepkisini biraz daha olc bekle o da hoslaniyosa senden zaten sana yazmak icin bahaneler va uretir sende ona gore davranirsi
Evet mantıklı doğru söylüyosun işte konuşmadığımız için ben tepkilerini falan nasıl ölçücem bi de aklına girmek için ona yazdırmak için biseyler yapmalıyım ama ne
Kiz yokk sen bise yapma seviyosa o pasa pasa gelirrr diyorum
Doğru söylüyosun ya çok teşekkür ederim bisey olursa yazarım yine burdan
Beklerim ricalarr
O kıza aşık belliki
O kızı tanımıyo hiç kız storysine bakmış sadece bu
Yani beğenmiş tır belki çünkü sana kim demiş sonra sen istek atmışsın demişsin sonra AA şaşırmış gibi yapmış ve yenileyebilirim gibi yazmış yani sanki birazda kız hakkında bilgi almak gibi olmuş ama diğer şekilde olabilir bu erkekler bilmece gibi
Ben şey diye düşünmüştüm hani benim ondan hoşlandığımı biliyo beni kıskandırıp açılmam için mi yaptı diye ama senin dediğinde mantıklı off nasıl çözücem ya
İkiside olabilir ben direk okuyunca ilk ihtimal geldi aklıma mesela kıza istek atıp bilmezden gelmesi hani ve onun hakkında sanki bilgi almak için yani kimdir falan gibi sana sorması falan
Yani diğer sekildede olabilir aslında tek yolu açılman ya da mesaj at her gün ilgisi varsa belli eder sana geç cevap verirse hadi grsz uyumama laizm gibi yazarsa anlaki şenlik birseu yok
Ya komşumun oğlu bi de babalarımız da kavgalı gibi o yüzden açılamam ve mesaj atamam başka napabilirim ona mesaj attırmak için falan ya da aklına başka bişey geliyo mu
Mesaj attırmak diye bir şey yok erkekler bunu ypmaz tek yolu sen hal hatır sorar gibi ilgi gösterir gibi yapacaksın oda kendini belli eder bı kuzenim vardı benim ondan hoşlanirdim ve onunda aynı şeyi hissettiğini düşünurdum sonra ben buna yazardım falan soğuktu hemde aşırı bazen yazardı bazen kaybolurdu ama genelde soğuk davranırdı sanki ona aşık olmamdqn korkup kaçardı kenidni belli etti yani beni sevmiyordu
Ya işte bende bundan korkuyorum ilk adımı atınca erkekler kaçıyo o yüzden mesaj atamıycam galiba ama annesiyle falan ilgilenip ya da ne bileyim o tarz şeylerle etkileyebilirsem ona ilk adımı attırırsam çok iyi olur
Hayır ne alaka adam seviyorsa karşılık verir bide ben sana adım at demiyorum yani demek istediğim bir arkadaş gibi hal hatır sor bahane bul bazen
İste biz arkadaş değiliz hiç konuşmuşluğumuz bile yoktu o yüzden zaten bana bu şekilde yazmasına şaşırdım şimdi bi sohbetimiz olmadan yazarsam bu bana niye yazıyo diye düşünecek ki zaten hoşlandığımdanda şüpheleniyo
Yine bana benim söylediğim ihtimal gibi geliyor ama bence sen sohbeti başlat bahane bularak anladım ya yok ama başla beklersen çok beklersin ne kuzum bu aradq ne iş yapıyor
Memur
Senin meslek ne onun düşünce sinde meslekli biride olabilir
Yani evden işe işten eve öyle biri kendi arkadaşları dışında başka bi yere gitmiyor bi de sürekli arabasıyla ilgileniyo yani gerçekten bi bahane bulamıyorum yazmak için
Senin mesleğin ne
Öğrenciyim bende ama son senem seneye bende görev sahibiyim
Bu çok güzel o zman ondan aşağı kalır yanin yok sana karşı hisleride olabilir ama dediğim gibi birswyelr yapman gerek
Biraz bekliycem ya önce tepkilerine göre bi yol çizerim artık
bence onda da sana karşı bir hoşlantı var
Bana şey gibi geldi beni kıskandırıp açılmamı sağlamaya çalışmış olabilir mi
olabilir git konuş onla
Ne demeliyim sizce
direkt her şeyi söyle benden hoşlanıp kıskandırmaya mı çalışıyosun de
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!