Biri var hayatımda 1.5aydır konuşuyoruz mesajlaşıyoryz farklı şehirlerdeyiz bu hafta çok mesaj atmamaya başladı bende kendimi tutamayıp yazmıyım diye numarasını sildim Yaptığım yanlış mı? 2. gün bugün mesaj yok İlişki sabırla beklemekle mi oluşur Ben fevri davranıyorum genelde fikirleriniz neler
burda ters bır durum var. yanı (bence ) 1.5 aylık konusulan bır ılıskıde bıseyler artık yerıne oturmaya baslamıs olunmalıdır. atıyorum sabah telefonları gun ıcı mesajlasmaları vs ama ıletısım olmalıdır ıllakı... ama 2 gundur mesaj yazmıyorsa ya bısey olmustur ya da duygusal olarak bısey olmustur. bence sımdı mesaj yazma ve ara nasıl oldugunu sor ve tatsız bır durum olmaması ıcınde dua et. eger bısey yoksa neden aramadıgını sor ve savunmasını bı dınle bakalım... eger ters bır durum ( ev ıs aıle okul vb) varsa o zaman fevrı davranısından utan (!) numarasını sılmek hemen dan dun hareketler yapmak olmaz yakısmaz... bıraz ılıskıye sahıp cıkmak gerekır. ama karsı taraf baktınkı gonulsuz bı tuhaf, o zaman sende ona gore gardını alırsın.
senın ne yaptıgınında bır onemı yok bunlar karsılıklı olması gereken seylerdır kendılıgınden olmalı yanı onun da senı arayıp ıcınden ne gelıyorsa onu demesı gerekıyor mesaj ısı bos ıs
Atıyorum 2, 3 mesaj sonra yorgunum yatıcam demeye başlıyor kızdım hatta istemiyorsan söyle diye açıklama yaptı yok öyle bişey diye 2. gün bugün mesaj yok
Yani her şey olabilir. Gerçekten konuşmak istemiyor da olabilir ama gerçekten yorgun da olabilir. Sormak lazım. Ama numarasını silmeseydin iyiydi tabi.
En İyi Cevaplar