Güncellemeler
+1 yıl
Haklıyım kanıtlarım var ama gözümün içine baka baka inkar edip resmen kaçtı, hayatımın içine edip bıraktı yazıklar olsun emeklerime
Bu his nasıl geçer bilmiyorum. Özür bile dilemedi veya özürü geçtim açıklamadı bile, yalnızca inkar etti ve sanki ben hatalıymışım gibi her yerden engelleyip suçlu muamelesi yaptı bana. Kendimi çok çirkin hissediyorum aynaya bakasım yok, sokağa çıkmaya korkuyorum çünkü semtimde bile her yerde anılarımız var, bu şehrin her yerinde anılarımız var ve kalbim çok acıyor, lütfen geçsin bu artık ben dayanamıyorum ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kendini meşgul edecek şeylerle ilgilen. Hersey gibi bu his , bu durumda geçecek emin ol. Zamana ihtiyacın var.
5 gün oldu günden güne artiyor sanki bu his. Elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemez haldeyim, öfkeliyim ve çaresiz hissediyorum
Şöyle düşün ne yapabilirsin ki elinden ne gelir. Seni aldatan ve istemeyen biri için şu kısacık ömürde üzülmeye ve kendini yıpratmaya değmez. İleride fark edeceksin. Karsina seni sevecek başka insanlarda çıkacak. Hayat ondan ibaret değil ki
Haklısın, hayat ondan ibaret değil ama ben bunu hak edecek hiçbir şey yapmadım ona. Son zamanlarda ilişkimiz iyi gitmiyor diye bitirmek istedim, yalvar yakar daha geçen hafta salı günü bitmesin diye, birkaç gün sonra megersem aldatıyor olduğunu öğrendim. Girmediği chat sitesi kalmamış, inkar ediyor hala. Çok ağır bana yaşattiklari. Günün birinde bu acı tabiki geçecek ama şu an çok içim acıyor işte, hatasını kabul etmek yerine başından attı beni
Kabul etse ne olacak ki. Bunu düşünmemeye yeni insanlarla tanışmaya çalış. Biraz da kendine bak özen göster ilk önce sen kendine güzel gel
Beraber geçirdiğimiz 10 ayı düşünüyorum, söylediği yalanları çok sonradan öğrendim bazı şeyleri sonradan fark ettim, acaba güzel olduğumu söylerken bile mi yalan söylüyordu diye düşünmeye başladım, psikolojim iyi durumda değil ama terapiye verecek param da yok... Birazdan dışarı çıkıcam 5 gündür ilk defa, saçlarımı yapıcam makyajımı yapıcam... Dediğin gibi kendime güzel gelmem lazım önce
Aynen öyle. İyi tarafından bak. Ya evli olsaydın ve aldatsaydi? ayrıca güzelsindir güzel olmasan seninle birlikte olmazdı eminim
O da var tabii, güzellik benim için çok önemli deyip duruyordu zaten. Evli olsaydık çok daha kötü olurdu, bunları ve daha başka şeyleri de düşünüp kurtulmuş olduğuma seviniyorum bir yandan. Bazen de kendimi suçluyorum, benim de yanlışlarım oldu illa ki ama aldatılmamı gerektirecek kadar değil. Ben bitsin dediğimde yalvarıp bitirmedi, günlerce beni geri kazanmaya çalıştı falan çok tuhaf yani, sonra bir baktım aldatmış, sen bana inanmadın canın sağolsun bitsin o zaman deyip gitmeye kalktı, sonrası zaten kaos işte... Kurtulduğuma seviniyorum dediğim gibi, bu içimi yiyip bitiren his elbette ki geçecek. Günün birinde geri döner mi bilmiyorum, ilişkimi bitirdiğim kişilerden ikisi de sonradan yazmıştı hatta bi tanesiyle yine böyle kötü bitmişti. O yazan kişi de 3 yıl sonra yazmıştı. Bu da yazar mı bilmiyorum ama geldiği gün karşısında duvar bulacak, ondan eminim.
Bulmalı zaten. Aldatma varsa geri dönmek mantıklı değil
Asla dönmem. Merhametli ve anlayışlı olarak bilinirim genelde ama affetmenin, ihanetin affı yok, kim olursa olsun.
Üç gün önce daha fazla kanıt toplamak için ona inanmış gibi yaptım mesela görüntülü konuşurken, daha önce neden inanmadın bu şekilde diye ağladı, yok beni çok seviyormuş da bilmem neymiş de, yanımda olsa sarılırmış da... Sonra şifrelerini verdi daha çok kanıt bulup tekrar engelledim ve o anda bile inkar etti ya. Nasıl bir yüzsüzle birlikte olmuşum, kurtuldum neyse ki.
şu an ne desek boş biliyorum ama kendine haksızlık etme kendine guven Allah a havale et