Çok huzursuzum çok kötü hissediyorum mental olarak çökmüş gibi hissediyorum?

Ya çok sıkıldım. Kendimden ödün vere vere bazen susa susa gerçekten yorgun bitkin hissediyorum. Normalde makyaj yapan biri değilim makyaj yaptım kendimi güzel görmek için. Fiziksel olarak, ruhsal olarak bitkin hissediyorum. 20 yaşında genç bir kızım. Erkek arkadaşım da var. Ama bu sıralar çok aşırı şekilde kavga ediyoruz. Kavga geldi mı üst üste geliyor ne varsa hepsi toplanıyor. Ben her şeyden emin olmak isteyen bir kızım, 2 senedir beraberiz hiç şüphe duymadım bu zamana kadar tek bir an. Ama kendimden mı kaynaklı ondan mı kaynaklı bilmiyorum huzursuzum ilişkimde. Takıntılı bir kişiyim kafama takmaktan çok yoruldum, oda fazlasıyla gamsız onun gözünde ben takıntılı biri olarak görünüyorum. Normalde çok güçlü bir kızım. Hedeflerim var okumak istiyorum kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum. Bunlardan emin olduğum kadar biraz da ilişkide rahat ve emin olmak istiyorum kafam rahat olsun istiyorum. Arkadaşlar psikolojık destek almalı mıyım? Bu zamana kadar kendimi geliştirmek kişisel gelişim kitapları okudum başka şeylerle ilgilendim fakat olmuyor. Tam diyorum kurtuldum çok mutluyum ama karamsarlık peşimi bırakmıyor.

Çok huzursuzum çok kötü hissediyorum mental olarak çökmüş gibi hissediyorum?