Arkadaşlar selam. size bi sorunumdan bahsedeceğim benim 3 sene önce ciddi bir ilişkim vardı kanserdi çok zor günler atlattık ama ayrılmak zorunda kaldım 3 sene içerisinde gel gitler oldu en son benim okduğum şehire üniversite okumaya geldi ünisi değiştirip her neyse bu durum beni çok strese sokuyor her an baskasyla görürüm diye strese giriyorum eve cıktım 2. sene baskasıyla oldum c1ns1l vb herşeyi yaşadım fakat kimseyi sevemiyorum daha doğrusu güzel bir kıza denk gelmiyorum tip olarak gayet iyiyim fakat nedense kimseyi beğenemiyorum ya da beğendiklerim karşısında şansım yolunda gitmiyor ne yaparsam yapayım içimde yara geçmeyecek biliyorum ben kimseyi aldatmadım hayatım boyunca 1 kişiyle ciddi oldum oda bana kafayı yedirtecek bir hale getirdiği için böyle bir insana dönüştüm artık amacımda c1nsel1k ağır basıyor böyle olmaya istemedim ama beni buna zorladılar bende istiyorum güzel beğendiğim birisini sevmeye ama olmuyor bu yüzden çok kişinin canını yaktım yakmayada devam ediyorum içimi dökmek istedim biraz çünkü iyi değilim bu durumumu ancak başkalarıyla düzensiz şekilde olarak bastırıyorum galiba güzel birisine denk geldiğimde çözülecek bu sorun yoksa gerçekten sorun güzellikte değilmi?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevmekle güzelliğin çirkinliğin ne alakası var onu anlamadım birinin karakterini sevince o kişi zaten gözüne güzel gelir kaldı ki zaten şu zamanda etraftaki kızlara bakıyorum ben çirkin kız göremiyorum kafa yapını değiştirmen senin faydana arkadaşım
yani kızları bu kadar kolay harcamamı diyorsun
kafama cok takılıyor bu çevredeki kişilerin yorumlarının önemsememem lazım ama bir kızla olduğumda çevremin bir şey demesinde cekiniyorum çünkü genelde. coğu kızı yanıma yakıstırmıyorlar buna annem teyzemde dahil oyuzden sevgilime çirkin denilmesinden çekiniyorum bir kızla yeni sevgili olacağım zaman
O zaman birini kendine yakıştırmıyosan ona umut verip cinsellik için kullanma. Ayrıca etrafın lafına da aldırış etme çünkü sen dünyanın en güzel kızını da getirsen görüceksin ki ona da bi bahane bulacaklar eğer birini istiyosan sevdiysen bu kimseyi ilgilendirmez kimsenin de ağzını açıp aranızı bozucak bişey demesine müsade verme biraz kararlı ol ya adam dediğin laftan sözden etkilenipte milletin gazına gelir mi
kararlıyım sorun şu ki eski sevgilimde buna izin vermedim ama Şu an kimseyi eski kız arkadaşım kadar sevemediğinden bu olmuyor
İşte kendin söylüyosun kafanda bitirememişsin kendine biraz zaman ver tamamen bitti demeden de hayatına kimseyi alma ya da kızın hayatında birisi yoksa barışmayı deneyebilirsin
1 km dibimde diğer ünisi bırakıp dibime geldi ama olmuyor isteim kabul etmedi yazın dedim bulusalım diye okullar acılınca kabul etmedi lanet olsun bitiremedim 3 sene oldu ilişki biteli oda bitirememişti eskişehire gelene kadar fakat Şu an ne ben yazacak konumdayım ne de karşısına cıkacak konumda ben elimden geleni yaptım barısmak için kabul etmedi bitiremiyorum baskasıyla oluyorum aklıma geliyor kötü hissedip ayrılıyorum sonra boşluğa düşüp başkasıyla olup bosluğunu doldurmaya calısıyorum aynı kısır döngü sana yemin ederim ben kötü bir insan değilim kızları kullanan bir insan olmadım hayatım boyunca ama beni bu hale çevirdi...
Yani kızları kullanan birisi olmadım hayatım boyunca diyosun ama bir kere yaparsın hata olur ikinci artık bile isteğe olur buna da hata denmez bu artık yanlıştır. Kim bilir ne yaşadınız ki seni tekrar kabul etmiyor. İstemiyosa da zaten zorla güzellik olmaz. Emin ol seni mutlu edicek güzel vakit geçirip eğleniceğin tekrar sana sevgiyi aşkı yaşatıcak bir sürü kız var ama sen onu takıntı yapmışsın onunda sıradan bi insan olduğunu unutma eğer değerliyse berâber yaşadığınız anılardan dolayı böyle hissediyosun. Yaşadıklarınızı yine güzel bi şekilde hatırla ama kendinden emin ve kararlı olduktan sonra yeni bi ilişkiye başla. İyi bir insan olduğunu düşünüyorum çünkü yaptığın seni pişman etmiş ki burada sormuşsun. Umarım mutlu olabiliceğin birisi karşına çıkar.
Umarım teşekkürler tek isteğim sevdiğim birisiyle mutlu olmak.
Sen o kizla yasadigin aski baskasiylada yasamak istiyorsun ama dinlenmen lazim evlat motoru az sogut kari kizdan uzak tut kendini bi acilsin motkr
Usta ondan ayrıldıktan sonra 3 sene kimseye dokunmadım ben evet onun boşluğunu doldurmaya calısıyorum onu beğendiğim gibi birisini beğenmek istiyorum onu sevdiğim gibi birisini sevmek istiyorum onun gözlerine baktığımda hisettiğimi umudumu baskasının gözlerinde hissetmek istiyorum 3 sene oldu bunu başaramadım.
Ve şunu anladım ki ben boş kalınca dinlenincd iyice sapıtıyorum aklım iyice eskilere kayıyor bu daha kötü
Güzel birisine senin vasfın ne acaba hadi ben güzelim sen nana neyle geliceksin benim içinde tip önemlli değil paran evin var mı ne hakla güzellik istiyosun sen bana ne vericen
ablacım evlenmek istiyorum diye bir soru sormadum gözünü seveyim
Bende örnek verdim sana mk misal senin vasfın neki sen guzek kız ariyorsin anlamında ve ilk kızı kanser olduğu içini bıraktın umarım öyle değildir
Vasfım yakısıklıyım param var ama bunların benim için önemi yok ve Bıraktım fakat buna o sebeb oldu bir
Kez anlamadı beni
Ya tip bizim için en arka plan aşk sadakat ve güven önemli az önce yorumlarını okudum annemler teyzemler yanıma yakistiramiyor falan demişsin bu hayat senin annen mi evlenecek kız la senin hislerin önemli dışardan biri bakınca konusacak ne demek ya. İnan banan daha geçen ler de dünya yakışıklısı adam arkadaşımla evlendi adam asla egosu yoktu aksine kıza deli gibi aşık ne güzel işte Amerika'da bile sıradan kızlari hep aşk filmlerinde başrol yapiyolar güzel artık sıradan oldu millet doğal kendi halinde insanların iç dünyasını daha çekici buluyor. Bu arada yaş kaç
22 yaşındayım dediklerinde haklısın fakat ben dengemi kaybetmiş durumdayım şuanda eski kız arkadaşımdan ayrıldığımdan beri kendimi kaybettim eski düzgün ben olamıyorum yoksa dediklerinin hepsinin farkındayım fakat beni bu hale getirdi o
Ne yaptiki sana
Canımı çok yaktı ayrıldım onu o halde bıraktım ama bir kere anlamadı beni ilişki sürecinde yıprattı ayrıldıktan sonra 3 sene içindede
Yıpratıp yaktı detaya girmeye gerek yok kısacs
Böyle bir insan olmayı ben istemedim güzellik takıntım ise ben artık gerçekten başka birisini sevip beğenmek istiyorum yoksa kendimi egolu gördüğümden değil
İstemem yan cebime koy gibi olmuş
yaptığım şey doğru değil böyle bir insan olmayı bende istemiyorum fakat artık öyle bir hale geldimki eski yaşadıklarım yüzünden yanlışlar yaparak doğruyu bulmaya çalışıyorum.
Yanlış ya da hata yapmayı sen seciyorsan zaten bu bir hata veyahut yanlış değil bizzat senin seçimin.
O yüzden ya kendini kandırmayı bırak ya da gerçekten dediğini yap
sence ne yapmalıyım sen benim yerimde olsan ne yapardın
Öncelikle kendimi kandırmayı bırakır daha sonra hayatımı kendim için yaşamayı öğrenir ve başkalarına değil kendime karşı iyi olmaya çalışırdim. Sende dene bence.
kendini kandırmaktan kastın nedir?
Bence okursan kendi yazdığını anlarsın kastimin ne olduğunu 😇 iyi geceler