Güzel birisini bulamamak?

Arkadaşlar selam. size bi sorunumdan bahsedeceğim benim 3 sene önce ciddi bir ilişkim vardı kanserdi çok zor günler atlattık ama ayrılmak zorunda kaldım 3 sene içerisinde gel gitler oldu en son benim okduğum şehire üniversite okumaya geldi ünisi değiştirip her neyse bu durum beni çok strese sokuyor her an baskasyla görürüm diye strese giriyorum eve cıktım 2. sene baskasıyla oldum c1ns1l vb herşeyi yaşadım fakat kimseyi sevemiyorum daha doğrusu güzel bir kıza denk gelmiyorum tip olarak gayet iyiyim fakat nedense kimseyi beğenemiyorum ya da beğendiklerim karşısında şansım yolunda gitmiyor ne yaparsam yapayım içimde yara geçmeyecek biliyorum ben kimseyi aldatmadım hayatım boyunca 1 kişiyle ciddi oldum oda bana kafayı yedirtecek bir hale getirdiği için böyle bir insana dönüştüm artık amacımda c1nsel1k ağır basıyor böyle olmaya istemedim ama beni buna zorladılar bende istiyorum güzel beğendiğim birisini sevmeye ama olmuyor bu yüzden çok kişinin canını yaktım yakmayada devam ediyorum içimi dökmek istedim biraz çünkü iyi değilim bu durumumu ancak başkalarıyla düzensiz şekilde olarak bastırıyorum galiba güzel birisine denk geldiğimde çözülecek bu sorun yoksa gerçekten sorun güzellikte değilmi?

Güzel birisini bulamamak?