Daha 9. sınıftayken 11. sınıfa giden ve lisenin en yakışıklı çocuğu olan kişiyi sadece boş boş bakarak tavlamıştım hahaah cidden tek yaptığım onu görünce böyle durup bakmaktı, yanına bile yaklaşmıyodum çünkü 190 falandı ve ben yanında çocuk gibi (zaten çocuğum gerçi) kalıyodum. Bi baktım düşmüş. Heralde dahası yoktur jdshd
Etkilerim bakışla ve ses tonuyla ama bunu ileri götürerek bı ilişki düşünmem çünkü bunlara bakarak gelen gelmeden gitmiştir aslında tecrübe ama zekasindan ve karakterinden etkilenirsem kendimi farklı bir şekilde gösteririm etkilemek için eğer tutarsa düşündüğüm tarzdadır değilse umursamam bile aşk en büyük zaaftır o yüzden kimseye kapılmamak lazım
Ya ben kimseyi tavlama yoluna girmem ki. Genelde amacım arkadaşca yönde konuşmak oluyor. Tanıştığım kişilere de kanka derim ilk başta. Çünkü farklı bir şey düşünmüyorum kimseye. Çok yakışıklı da olsa benim için bu böyledir. Ama kendileri farklı olsun istiyor genelde.
Çocum, kimseyi tavlamak gibi hedeflerim yok. Çok istiyorsa beni gençliğimde tavlasaymış, bende çok güzel bir adamım ama çirkin de bir adamım. Ruh durumuma bağlı. Şu an yaşlı olduğum için kimse beni tavlayamaz
Tavlarım fakat uğraşır mıyım? Asıl önemli olan nokta bu 😎 Uğraşmaya değecek bir karakteri yoksa neden o kızı tavlamaya vakit, nakit ve uğraş vereyim? ;)
Bu işler belli olmaz insan birinin en ufak bişeyine bile takıntılık yaşayabilir bir gülüş, söz, bakış vb. Asıl soru ona bu dokunuşu yaşatan şeyin ne olduğudur.
Reelde ayni ortamda bulunacagim birisi ise evet fakat hic tanimadigim surekli gordugum birini hayir tavlayamam
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Her şeye yüzde 50 ihtimal gözüyle bakarım insani duygularda olur ya da olmaz Yakışıklı değilim ama romantik, merhametli, sevgi dolu, hafif çılgın, yengeç burcu bir adamım şair ruhlu yum 14 kız hayatımda çoğu barbara palvine benziyor du
Her şey yakışıklılık/güzellik değil. Bir insanla hiçbir şey paylaşamıyorsanız, rahat değilseniz, güvenemiyorsanız boş. Birini yakışıklı olduğu için tavlamaya çalışmak da net ergencedir.
Istedigimi tavlayabilirim ama marifet degil sadece gercekten hoslaninca ugrasmaya deger buluyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Güzel olmayan kadın kompleksli, güzel olan kadın kibirli olduğu için aygır mangır gırgır üçlüsüne sahip olanlar hariç hiç kimse kız mız tavlayamaz. Gerçek budur.
İnsan ilişkilerinde pek sağlıklı karar alamıyorum. Yani bu konuda başarılı değilimdir. Hayır kendime bu konuda güvenmiyorum. Üstelik birini tavlamaya çalışacak kadar sabırlı değilim, yorgunum. 🍂