ulan hayat ulan hayat yine yüzümüze gülmedin bugün konuşuyoruz yine bi şeylere üzülmüş belli ben gözlerinden tanırım onu dedim ne oldu başladı anlatmaya ben de tabi şöyle olsun böyle olsun aa öyle mi olmuş keşke olsaydınız iyi olurdunuz filan ama içim varya böylesini yaşamadım ben ya karnıma sancılar saplanmaya başladı vüdum titriyor soğuk soğuk terlemeye başladım ben de şu an sırf onun inadına eski sevgilimle barışıcam ona cok değer verirdim her gece 4 e kadar konuşurduk işe giderdim performans eksikliği yaşardım onun yüzünden ama artık bitti 🙂
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yaaaa çok kötü 😑😑. Bende bunu yaşamıştım ama bence inat uğruna eski sevgiline dönmek çok saçma asla öyle bişey yapma
belki o kızla konuşmayı azaltınca sucluluk duygusu çeker
O zaman sadece o kızla konuşmayı azalt inat uğruna bişey hissetmediğin eski sevgiline dönersen onunda ahını almış olursun
Ama koydu ablam ya yemib ederim
Ölmüş de dirilmiş gibi hissettim
Vallahi yani aşk ne kadar zor bir şey kızla yani allahım ya her şeyi yapardık bir de yeni tanıştığım birisi de değil kadıköy de geceleri az gezmedik ama yaptığı OFFFF
neyse değer vermemek gerekiyormuş anlamış oldum.
O hissi biliyorum bi anda kaynar sular başından dökülür ya kalbinde aklında başkası varmış ya la diye bi farkındalık gelir verdiğin yüklediğin tüm değerler tek tek kırılır içinde büyüttüğün sevgiden utanırsın...
Off dediğin her şey var ya yeminle kuran carpsın
Anılarım depreşti galiba bende ağlicam😭
sarkı da diyor ya sanki basıma yıkıldı evim
Ağla yeminle ağlamak güzeldir ben kendimi tutmasam ağlıcsktım kızın karşısında
Lavaboya kaçtım hümgür hüngür ağladım
Ama elinden de bişey gelmiyo ki çok berbat bi his gerçekten gece olunca hep düşünürdüm kalbinde biri varsa neden benimle bunca zamanı geçirdi ya da kendimi suçlardım her şey normal de ben mi içimde büyüttüm acaba diye ikilemin içinden çıkamazdım
Napcaz be ablam ysmible bir de her şey o kadsr iyi gidiyorki görsen ya
Yani o kadar şyi hidiyordu cok iyiydi her şey her gece konuşmalar her mesaja gülmeler filan
bugün dedi sok oldum ben de yani hem sok oldum hem de cok pis üzüldüm nerden cıktı o cocuk
🚬🚬🚬
Sağolasın ablam fikirlerin icin iyi geceelr
Offff hassas kalpliler için bu dünya bi cehennem ya Çok haklisin ama şu barışma mevzusunu yapma diğer kıza yazık olur
Evet ama bu kızdan uzaklaşırsam eski sevgilimi severim yine eminim
Bu kızla olmaz ben de sürekli üzülemem cok kötü oldum
Yeni birini bulmaya çalış veya spor ders falan bi aktivite bul
her gün işe gidiyorum motorum filan var aktivitem var da
Eski sevgilinin hayatında birileri varsa peki
Ben anlamıyorum abi tipim fikan da yani ego gibi olmasın iyidir kız da cok güzel bi kız sabahlara kadar komuşuyoruz
Madem seviyordunuz niue ayrıldınız be abim
Eski sevgilimin hayatında birileri yok eminim
Kız kullanmis olabilir seni duygusal boşluğunu doldurmustu
Seviyordum ama bu Şu an ki sevdiğimle barışıncaya kadar barıştıktan sonra normal de arksdaştık ama ben cok fena tutuldum eski sevgilimden ayrıldım
Kız belki istemeyecek artık seni bu kuma kabul etmeye benziyor skbdbsbsbs
Yeni birisnii sevmeye baskayınca eskisiyle bitirdim vitsin gitsin sevmediğim birisiyle olmiyim dedim belki bu kızla oluruz dedim bide yani kızla flört gibiyiz de aynı zaman
Onu soruyorum Şu an idtiyor mu diye
Aaa haber ver
olur gibi biraz zaman ver dedi
Yapma bence Kendin için
:)
Ne
Yapma bunu kendine
O kıza sucluluk duygusu hissettırmem lazım
Hayır sil onu artok
Neyse ne boş ver
Kız beni düşünmedi ben de başkalarını düşünmücem
O bir hata yaptı sen de mi yapacaksın çok aciz bi davranış