Eski sevgilim bana sevdiği kızı anlattı?

Eski sevgilim bana sevdiği kızı anlattı. Bide anlatırken seni kırmak için anlatmıyorum sadece anlatacak kimsem yok dedi. Yıkıldım resmen hiçbir şey söyleyemedim. Yaklaşık 2 senedir ayrıyız ama bir türlü kopamadık. Tam onu unutucam derken karşıma çıkıyor. Bir gün dediği başka gün dediğine uymuyor. Bir defasında bir daha olmayacaz ve sana söz veriyorum bir daha asla karşılaşmayacagız dedi sonra 2 gün sonra beni aradı. Ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Tam unutacakken mesaj atıyor sonra bir daha konuşmayalım diyor. Seni sevmiyorum senden nefret ediyorum diyorum inanmıyor. 1 sene çıktık bana beni hiç sevmediğini söyledi ama çıkarken şiirler yazıyordu ayrıldığımda bir sürü şeyler yapıyordu ne yapmaya çalışıyor sizce
Güncellemeler
+1 yıl
Eski sevgilmle yaklaşık 2 senedir ayrıyız tam unutucam derken karşıma çıkıyor. Bigün dediği başka güne uymuyor. Bir defa bir daha karşılaşmayacagız dedi 2 gün sonra beni aradı. Ne yapmaya çalışıyor anlamadım tam unutacakken mesaj atıyor sonra bir daha olmayacaz diyo ona seni sevmiyorum snden nefret ediyorum dedim innmıyor.1 sene çıktık beni hiç sevmedini söledi ama çıkrken şiirler yazardı ayrıldımda videolar falan hazırlayıp özür dilerdi canı isteyince mesaj atıp arıyor ne yapmaya çalışıyor sizce
Eski sevgilim bana sevdiği kızı anlattı?