İş arkadaşım durup dururken ilgi duymadığım çocuk hakkında onun takıldığı kızları görsen aşık olursun dedi bende ne yapabilirim banane dedim estetik yapsam bende güzel olurum dedim sen yüz nakli yapsanda güzel olmazsın dedi
Kendisi üflesem uççak gözlük takıyo gözleri şaşı kendi tipine bakmadan bana hakaret ediyo cildimde sivilce izleri yaraları var hakarete uğruyorm bu yüzden
O an aklıma gelmedi öyle bişey herkes beni dış görünüşümle yargılıyor artık kendimi zor tutuyorum yüzüme bb krem sürdüm fontoden bile kullanmıyorum bana diyor ki 10 kilo makyaj yapmışsın
O kadar da kötü görünüyor olamazsın 150 kilo falan olman lazım. Ayrıca insanların düşünceleri ile modunun düşmesi doğru değil. Kendi düşüncelerine odaklan.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kendinize haksızlık etmeyin lütfen hanımefendi bence siz de çok güzelsiniz
Kendinden çirkin gördüğü birinin olmasıyla kendini yükseltiyor aklınca
senin çevrendeki insanlar kaba demek ki insan böyle bir söylemde bulunmaz belki bakımsız görüyordur oda uygun bir dille söylenir.
Bunu söyleyen erkek
seninle sürekli uğraşıyor mu peki bunun dışında
Evet
o zaman senden hoşlanma ihtimali de yüksek seni hoşlandığın çocuktan soğutmak için bu tarz yorumlar da bulunuyor olabilir
Çirkin değilmiyim Osman ben
çirkin değil bakımsız kendine yakışanı keşfetmeyen insanlar vardır sıkma canını yani
Arkadaş demesen mi öyle birine
Konuşmuyorum şu an onunla ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çirkinsem çirkinim bu neden insanları alakadar ediyor
Değilsindir ya eminim o seni aşağı çekmeye çalışıyor. Hatta ondan güzel oldugn icin bunu yapıyor olabilir sinsi yılan 🐍
Bunu diyen erkek
O zaman o seviyor seni
Kendisi üflesem uççak gözlük takıyo gözleri şaşı kendi tipine bakmadan bana hakaret ediyo cildimde sivilce izleri yaraları var hakarete uğruyorm bu yüzden
Kız dinleme anaaağğ. Sem kendini sev o soğan kendine baksin
En son bi çocukta bana çirkin demişti sonra bana aşık olmuş
Bakımsız kalmışsındır.
Bu ona bana çirkin deme hakkını mı veriyor kendi kusurlarına bakmıyor gözleri şaşı ben dalga geçiyormuyum geçmiyorum ama insanlar çok kalpsiz
Sana laf çarptıysa sen de çarparak haddini bildir. Sen de beyin nakli olmalısın anca o fayda eder falan de
O an aklıma gelmedi öyle bişey herkes beni dış görünüşümle yargılıyor artık kendimi zor tutuyorum yüzüme bb krem sürdüm fontoden bile kullanmıyorum bana diyor ki 10 kilo makyaj yapmışsın
O kadar da kötü görünüyor olamazsın 150 kilo falan olman lazım. Ayrıca insanların düşünceleri ile modunun düşmesi doğru değil. Kendi düşüncelerine odaklan.
70 kilo 160 boy yüzüm yuvarlak lekeler vwr
Hmm çok sıkıntı gibi durmuyor sen milleti aldırma bence kendini beğen öncelikle.
Belki çok güzelsin
Güzel olsam dış görünüşüme hakaret edilmezdi
Nasıl ki
Çirkin
Kişi kendisiden bilirmiş boş ver
Kendi gözleri şaşı ben onla dalga geçmedim bir kere bile ama gelip benim dış görünüşüme hakaret ediyor
boş ver onun gibi olma
Yüzüme sadece bb krem sürüyorum gelmiş bana 10 kilo makyaj yapıyosun diyor
Kendisi yapıyordur eminim ki
Yapacak bir şey yok kaderinde böyleymiş
kim vurdu yüzüne
İş arkadaş
ayıp etmiş