Eski sevgili tarafından tehdit edildim. Ülkece birlik olacağımız zamanda bu ne şimdi?

Zaten 3 gündür kendimde değilim. Gözlerimin yaşı kurumuyor bu felaketten sonra. Dün yakın tanıdığımın kötü haberini duydum, hâlâ Urfada enkazda kalan haber alamadığım üniversite arkadaşım var. Ve bugün aldığım tehdit "Yaptığın her şey için çok pişman olacaksın" bardağı taşıran son damla oldu. İlişkimizde onu aldattığımı düşünerek hep bana karşı oldu, tanımadığım insanlarla yakıştırdı beni. İlişkimizde onu aldattığımı düşünmüş meğerse... Ve bana bu tür tehdit ediyor. Ben zaten 3 gündür ölüyorum, ağlıyorum. O insanlara içim acıyor ve elimden geldiğince yardım yaptım, kan bağışı da yaptım. Yani siz şaka mısınız oğlum? Millet enkazda can çekişiyor, Hastaneler dolu, bu kadar can gitti, Siz hala tehdit derdinde misiniz? İyi misiniz siz? Gerçekten derdiniz bu mu? YİNE DİYORUM MİLLET CAN DERDİNDEE, SİZ NE DERDİNDESİNİZ? O kadar deprem olmuş, hâlâ kurtulamayan binlerle can var.. Ne tehdidinden bahsediyorsunuz siz?

Eski sevgili tarafından tehdit edildim. Ülkece birlik olacağımız zamanda bu ne şimdi?