Arkadaşlar merhaba, erkek arkadaşımın çalıştığı yerde bir tane güzel kız var benle erkek arkadaşımın sevgili olduğunu öğrenince çok şaşırmıştı ilk orada onu aklımda tuttum
Daha sonra bazen iş arkadaşları fotoğraf çekiyorlar bu kız çoğu zaman sevgilimin yanına geçip poz veriyor birkaç fotoğrafta gördüm bunu sevgilim onun yanına gitmiyor eminim o kızla bir samimiyeti olmadığınıda söylemişti ama fotoğrafları görünce içime bir kurt düşüyor arkadaş olarak samimiler mi bu kız neden genellikle sevgilimin yanında fotoğraf çekiniyor bunun konusunu sevgilime açarsam ona güvenmediğimi mi düşünür ya da bu kızı sorun ediyorum diye onun aklına mı yerleştiririm bu kızın amacı ne sevgiliside varmış kızın biliyorum ama işte kıskanıyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen belli edersen o kişi seni iyice kıskandırır sana karşı hep umursamaz olur eline koz verirsin olan sana olur
Seni özellikle kıskandırmak için yapıyorsa bence belli etme.
Yok özellikle değil fotoğrafları bana göstermiyor hatta ben başka yerlerden görüyorum
O zaman uyarman gerekiyor. İpleri sıkı tutmazsan başkaları ile paylaşımları olur. Ve o vakit daha çok üzülürsün
O kız sevgilinden hoşlanıyor olmasın
Belli etme
Şımarır mı ama biz onunla konuşmuştuk samimiyetim yok demişti bana yalan mı söylüyor aklımı kurcalıyor bu sorular
Umursamazlıktan Gel
sende onu kıskandır
Benim çalıştığım yerde bi adam var benimle ilgileniyordu beraber dönüyorduk hatta yolda sevgilim çok kıskanıyordu ve nefret ediyordu bu adamdan beni kıskanıyor biliyorum ama işte onu kıskanınca çok kötü oluyorum
vucudunu on plana cıkar