üniversiteye gidince vize final sınavlarini gordugun an yks cocuk oyuncagi gibi basitmis demenin verdigi pismanlik olucak bir kac sene sonra üni sinavlari zehir
Psikolojik olarak zor. Saplam psikoloji gerekiyor ama hevesin varsa zor gelmeyebilir. Ve önemli olan ayt kısmı. Ayt bilgi oldupu için kısa sürede iyi bir net elde edilebilir
0
2 Yorumla
Soran
1 ay
Ayt tarih bilgi mi yorum mu soru bankasında yorum da var ve zor çılıdırcam
Bu sözel kısmında açıkçası pek adam gibi çalışan insan olmuyor genelde sevgili peşinde falan koşuyorlar o yüzden derece yapabilirsin umarım sende o saydiklarımı yapmıyorsundur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
üniversiteye gidince vize final sınavlarini gordugun an yks cocuk oyuncagi gibi basitmis demenin verdigi pismanlik olucak bir kac sene sonra
üni sinavlari zehir
Haklısın herkes öyle diyor
Psikolojik olarak zor. Saplam psikoloji gerekiyor ama hevesin varsa zor gelmeyebilir. Ve önemli olan ayt kısmı. Ayt bilgi oldupu için kısa sürede iyi bir net elde edilebilir
Ayt tarih bilgi mi yorum mu soru bankasında yorum da var ve zor çılıdırcam
Benim alanım başka tarihi bilmiyorum
Çalışana değil.
Evden nasıl çalışabilirim
Youtube'dan video izleyip soru çözerek. Bunun taktiksel bir şeyi yok. Sadece erken başlayanlar garantiliyorlar.
1 saatlil videolar sıkıyor artık
Kısa videolar bul ya da dershane mantığında git videoları böl. 40 dk ders 10 dk teneffüs şeklinde
Ramazan yetgin dinliyorum da can çekişiyorum 😂🤦♀️
Başka kanal bulabilirsin.
İsem yayıncılığın hocası da iyi
O celal hoca daha çok tekrar niteliğinde en iyisi ramazn hoca ama uzun işte
🤷🏻♀️🤷🏻♀️ hızlandır o zaman
Tamam 😑
Başka ihtimal yok sen hemen olsun istiyorsun. Sıkılıyorsan kitaptan da çalışabilirsin.
Evet kitaptan ezber yapmak çok çok daha kolay
Bak ben bu yıl girdim çalışmayana zor elbette
Nasıl çalılıcağımı bilmiyorm 😣
Bu yıl mı girceksin
Evet
Hedefin kaç k
10 bin falan
Sözelden giricem
Bu arada konularda ne haldesin
Tarihte yükseliş bitti inkılapa da biraz bakmıştım tekrar etcem bundan sonra edebiyat karışık ya
Bu sözel kısmında açıkçası pek adam gibi çalışan insan olmuyor genelde sevgili peşinde falan koşuyorlar o yüzden derece yapabilirsin umarım sende o saydiklarımı yapmıyorsundur
Cidden mi o
Yani tanıdıklarım böyle ama çalışman gerekiyor
Haklısın ama tarih beni deli ediyor
Niye ki
Çok uzun videolar
Peki prenses hanım
Bunlara çalışman gerekiyor ama
Çalısırsan kolay
Evden nasıl çalışcam bilmiyorm
Ben okul öncesi öğretmenligi okuyorum ve yuksek puanla gidiliyor kursa giderek çalıştım
Sözelden yani
Yok esit ağırlık
Sözelden almıyor mu ben sözelden giricem
Yok canım ben esit ağırlıktan girdim cocuk gelişimi esit ağırlık
Aşırı kolay şimdiki kafam olsa keşke
Çalışmak gerekiyor
Evet öyle çalışmayı bilmek lazım
Ya ben evdeyim ne okul var ne dershane giricem bu sene nasıl çalışcam bilmiyorum çalışıyorum ama doğru mu yeterli mi bilmiyom
zorr
Kolay
Çok kolay