Eğitim & Kariyer Açıköğretim fakültesi önlisans sınavları zor mu oluyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Lisans olarak benim derslerim zaten full ezber. Şimdide başıma çocuk gelişimi çıktı 🤦🏼♀️ Güncellemeler+1 yıl Örgün okuyorum Açıköğretim fakültesi önlisans sınavları zor mu oluyor? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Sen seçtin ne çıkması 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ailemin ısrarı yüzünden 🥺 Yorumla ichwillsieg +1 yıl Afedersin ama bir noktaya yoğunlaşmalı uzmanlaşmalısın lisansın neyse ona göre ders almalısın ekstra meslek zaman kaybı Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır. Bi defa oku. Çıkmış soru çöz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Örgün olarak lisans okuyorum. Zaten kitap okuyorum 🥺 Yorumla Copernicus +1 yıl Onu da oku ne olacak. Örgün ne okuyorsun tıp mi Yorumla Soran +1 yıl Tarih Yorumla Copernicus +1 yıl Oku iste sonuçta bi bölüm okuyorsun. Hakkini ver. Boş geçme. Öğren Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 848 cevap paylaştı. Çok zor değildir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen seçtin ne çıkması
Ailemin ısrarı yüzünden 🥺
Afedersin ama bir noktaya yoğunlaşmalı uzmanlaşmalısın lisansın neyse ona göre ders almalısın ekstra meslek zaman kaybı
Hayır. Bi defa oku. Çıkmış soru çöz
Örgün olarak lisans okuyorum. Zaten kitap okuyorum 🥺
Onu da oku ne olacak. Örgün ne okuyorsun tıp mi
Tarih
Oku iste sonuçta bi bölüm okuyorsun. Hakkini ver. Boş geçme. Öğren
Çok zor değildir