Eğitim & Kariyer Üniversite sınavı bu sene zor mu olur kolay mı? Moldovyapapatya Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba Soruma Hoşgeldiniz 🌼Corana virüsü oldu yks tarihi değişti ileri alındı gibi söz konusu oldu ayt de konular kaldırıldı ne düşünüyorsunuz?#Moldovyapapatya Üniversite sınavı bu sene zor mu olur kolay mı? Cevapla Tarih Soruları Üniversite Soruları YKS Soruları Beğen Paylaş Takip Et
cann22 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Üniversite ve açıköğretim sınavları online olduğu için hep zor oldu. Koronanın kötü bir etkisi oldu. Aynı şey YKS sınavı için de geçerli olacak bence. Çünkü sınav konuları yarı yarıya düştü. Ders çalışmak için çok boş vakti oldu herkesin. 0 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Üniversite sınavı online olmayacak Yorumla cann22 +1 yıl Evet, biliyorum. Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 622 cevap paylaştı. Kolay olur bence zaten lise3drn çıkmayacakmış integral türev vs 0 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Lise 4 Yorumla adrenalin64 +1 yıl Her neyse işte benim zamanımda 3 senelikti lise gerçi benim 4 senelikdi. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence öbür yılki sorular tarzında olur hemen hemen diye düşünüyorum 0 3 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Öbür yıl ki soruları çıkardım ayt tyt hepsini çözeceğim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstediğin yeri kazanırsın inşallah canım Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Amin inşallah sende Yorumla
drifter00 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 85% +1 yıl Ne zaman kolay oldu ki bu sefer olsun knk 😃 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sanmıyorum 2 0 Yorumla